Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Milyen játékot vettél/tervezel venni mostanában?

22849 levél
Válasz 19.10.29. 09:07 #1809
Peace
Nem visz rá a lélek, hogy folytassam. 3. könyvnél tettem le a sorozatot. Ha az "A vaják világa" könyv végre egyszer a sok ígérgetés és csúszás után megjelenik és megérkezik, akkor lehet ad majd némi lendületet, hogy folytassam őket...
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
9947 levél
Válasz 19.10.28. 21:32 #1808
davkar9
Ne hallgass JIB-re, hülyeséget ír.

"Az első Witcher egyik legfőbb fontos eleme, hogy Geralt elvesztette az emlékeit. Itt visszanyeri a játék végére. Képet kapsz a Vad Falkával való összekötöttségéről, A(z egyik?) szerelméről, Yenneferről. Szerintem ez is lényeges pontja a második résznek."

Javítva.

Ha szorít az idő, akkor mindenképp a könyvekkel jársz jobban. Ha nem, akkor is inkább azokkal kezd és utána vágj bele a játékokba. Egész más élmény a könyvek ismeretében játszani azokat is.
Mondod, hogy a W1 tetszett, az jó, viszont kicsit rosszul öregedett. Nekem az újrázásnál kellett egy pár óra mire újból kézre állt. Ennyi év után elsőre játszani/befejezni, nem tudom mennyire tetszene. Hangulatában viszont szerintem magasan a legjobb. W3 is erős ebben, de a W1 valahogy ~jobban átadja a könyvek atmoszféráját. W3 szempontjából van egy két easter egg és magyarázat (xy karakter van/nincs). +első kieg=Shani Újrázáskor olyan 40 óra körül jött ki nekem, ismeretlenül/guidedal szerintem olyan 50-70 körül lehet. Ha tényleg nincs rá idő/hangulat, akkor ezt lehet ugrani.

W2 valamivel jobb helyzetben van, de ezen is látszanak az évek. Combattal lehet ~gyakorolni W3-ra. Történet, hangulat amiket JIB írt. Egy kis "spoiler", a W3 szempontjából igazából nincs jelentőségük a történteknek, mert default világ van, viszont a döntéseket szépen áthozzák: "a világ ilyen lett, A úton ezért, B úton ezért", ilyesmi. PS4 esetében egy feleletválasztós "mentésimport" van, de a W2 ismeretében legalább tudod, hogy ki kicsoda, mi történt, nem csak random kattintgatsz. Az önálló élmény miatt tényleg érdemes mindkét utat végigjátszani, W3 szempontjából viszont neked egy Roche utat kéne bevállalni. Mintha ez lenne a rövidebb, viszont elsőre, ismeretlenül szerintem egy olyan 30-40 óra lehet.
(Ismét "spoiler" - a Iorvethes út sajnos nem folytatódik a 3-ban. Lore és könyves utalások szempontjából egyébként talán ez "jobb" végigjátszás, de ismétlem, ha csak a W3 gyorstalpalóra van idő/kedv, akkor Roche.)
Ha szűkös az idő/hangulat, végül is ez is ugorható.

tl:dr Meg lehet lenni nélkülük, leginkább a 3 (részleteinek) megértésében segít az ismeretük. Ha időd/kedved engedi, akkor pótold az 1-2-t. Ha valami "kötelező", azok tényleg a könyvek. Azok nélkül is egy jó játékot kapsz (gameplay, alakítások-írás-szinkron, grafika, stb), a könyvek ismerete azonban 10 fölé viszi az élményt.
Simple. Eternal. Beige.
12585 levél
Válasz 19.10.28. 20:29 #1807
Gobiakos
Lájk. Dánkesőn!
"You don't wanna be my enemy I promise you!"
4334 levél
Válasz 19.10.28. 17:15 #1806
Juraviel.Ihuan.Bedvin
A Witcher első része egyfajta "fan-fiction" adaptációja a regénysorozatnak, megidézi annak elemeit, felvetéseit és filozófiáját. A végső főellenségtől és a stáblistától eltekintve nem mondom, hogy nyugodtan kihagyható, mert atomjó és minőségi játék (történet és párbeszédek, karakterek terén is!), ugyanakkor érezhetően úgy készült, ha nem lett volna sikerese, akkor csak egyfajta kaland-plusz a regényekhez, tisztelgés Sapkowski szereplői és világa felé.

Azonban én azt mondom, hogy a második részt ne hagyd ki. Elég gyorsan végig lehet vinni, nem hosszú - mindenképp érdemes, ha már megvan. Egyrészt sokkal jobban megérhető, karakter szinten is, az a politikai és a személyes helyzet is, ami a harmadik rész elején fogad; másrészt, bár nem tudod importálni a PS verzióba egy másik rendszer mentését, lesz egy kihallgatás, ahol beállíthatod a főbb döntéseid a második részt illetően, amiket meghoztál, és így legalább érted, miket válaszolsz (nem, egy YT-videó nem adja vissza).

Ez bővebben kifejtve, miért érdemes:

- A játék első nagy helyszínének végén két egyén között kell döntened, és a következő fejezetbe vele mész tovább, teljesen más küldetésekkel, szereplőkkel beszélgetsz el és ismered meg őket mélyebben.
- Az egyik legjobb antagonista a játékok történetében Letho, komolyan az ő történetszálán nehéz volt a döntés. A végső beszélgetés vele, áááááá.
- Roche és Iorveth, a két legfőbb mellékszereplő a történetben: különböző céljaik, motivációik vannak, az eszközeik is mások, mégis rengeteg hasonlóság van a jellemükben. Ennek a kontrasztnak az ütközése szerintem rohadt zseniális, és az is, hogy akár lehetnének más körülmények között egy oldalon is, barátként vagy bajtársként. Ááá, k*rvakirályság!
- Szokás szerint a fő történettel egy szinten lévő, minőségi, tartalmas mellékküldetések.
- Radovid. Kis ideig szerepel, de a döntéseid tükrében a harmadik részben a világ jövőjét befolyásoló egyén lesz, itt kapsz egy ízelítőt abból ki is ő, és ez szerintem kihagyhatatlan.
- Az első Witcher egyik legfőbb fontos eleme, hogy Geralt elvesztette az emlékeit. Itt visszanyeri a játék végére. Képet kapsz a Vad Falkával való összekötöttségéről, a(z egyik?) szerelméről, Yenneferről. Szerintem ez is lényeges pontja a második résznek.

A második és harmadik rész úgy készült, a hét kötetes sorozatból kivesz egy lebegve hagyott elemet (a Zord Vadászat/Vad Falka, Eredin és társai), meg a sejtelmes végét, és kvázi egy remek adaptáció keretében folytatja félhivatalosan a történetet.

Érdemes elolvasni a könyveket is.
4135 levél
Válasz 19.10.28. 15:36 #1805
Sucee
Nem számít kb. semmit, legalábbis amit ne lehetne pár mondatban összefoglalni. Sokkal inkább épít a könyvekre a Wild Hunt, mint az első két játékra.
22849 levél
Válasz 19.10.28. 13:39 #1804
Peace
The Witcher in 5 MinutesJah, és persze...
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
12585 levél
Válasz 19.10.28. 13:30 #1803
Gobiakos
szerk: A The Order 1886 atom menő cucc, tényleg egy méltatlanul csesztetett game. Vannak hibái, de az összkép nekem nagyon tetszetős.
"You don't wanna be my enemy I promise you!"
12585 levél
Válasz 19.10.28. 13:27 #1802
Gobiakos
Tegnap megint vettem egy játékot PS-re. Nem bírok magammal.
Bőven van így is olyan, amit még nem játszottam végig (TLoU, BF1, Division 2 kiegek), vagy még bele sem kezdtem érdemben (Spider-Man, Mirror's Edge: Catalyst), de most ráraboltam a leolcsózott The Witcher 3-ra. Nagyon kíváncsi leszek rá! Mindenki legendákat rebeg erről a játékról, az első rész hangulata bejött, bár nem játszottam végig. A második rész is megvan, de valamiért az sosem települt fel, nem játszottam vele.

Az első és második rész sztorija mennyire kardinális a Wild Hunt-hoz?
"You don't wanna be my enemy I promise you!"
22849 levél
Válasz 19.10.21. 09:29 #1801
Peace
TWW nem lesz soha az én játékom. Második résszel próbálkoztam, de elengedtem. BGA 1-2-vel is ez a helyzet. Ez az űrstratégia nekem nagyon nem fekszik. Inkább felba**. Olyasmire meg már nem vesztegetem a drága időmet.

Mechanicus viszont az utóbbi évek leghangulatosabb 40K játéka!!! Space Marine óta nem volt ennyire élvezetes videójáték az univerzumból! Tervezem az újrajátszást a Heretek kiegészítővel. Még akkor is, ha nem feltétlenül vannak jó értékelések a DLC-ről.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
9947 levél
Válasz 19.10.20. 21:27 #1800
davkar9
Pedig az említett x példa bizony lefedi a "csupa finomság"-nyi minőséget és mennyiséget. Nézd, most ne magunkból induljunk ki, akik már "mindent" játszottak.

TWWH-nak pedig adhatnál már végre egy esélyt. Elsőre tuti nem fog tetszeni. Én is egy többtizen körös bukott kampány után kaptam rá az ízére, onnantól viszont folyamatos a szerelem. ~Folyamatos, mert van amikor "megunom", de egy új dlc-flc-patch körül mindig újra hetekre beleszeretek. A 2 jobb játék, de ismerkedésre az alap 1 is megteszi.

Plusz múltkor ajánlottam a battlefleet 2-t, ugyanez. Eleje szopatás, de ha belejössz, nem fog kelleni más játék.
Simple. Eternal. Beige.
22849 levél
Válasz 19.10.20. 20:30 #1799
Peace
A csupa finomság volt nekem szemet bántó.

Természetesen ha valakinek kimaradt a DoW 1-2, Space Marine és Mechanicus, akkor k*rva gyorsan pótolja őket!!! Ez nem is kérdés. A Titan-os játékot én is megvettem tavaly, de nem biztos, hogy valaha is lesz végleges változat sajnos. Ne legyen igazam.

Vermintide II sem volt rossz, bár rövid úton véget ért nálam a játék, de azért belement jó pár óra. Még Konrad trilógiát is elolvastam a hatására. Ettől függetlenül nem sikerült beszippantania a Fantasy részének, mindig is marad számomra a sci-fi vonal!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
9947 levél
Válasz 19.10.20. 20:15 #1798
davkar9
??? Mechanicus, battlefleet. Valamelyik másik ictus, dominus vagy tökömtudja melyik végű, a civ klón. És persze DoW, Space marine, Deathwing.

Fanatasy szintén; TWWH, Vermintide.

Ez most leárazás, itt nyilván nincs új cím. Viszont lehet találni sok jó címet, amivel bele lehet szeretni egyik-másik-mindkettő univerzumba. Pótlásra is teljesen jó, én pl szerintem benevezek most a mechanicusra.

szerk, valamiért nem a válasz ment, @Peace
Simple. Eternal. Beige.
22849 levél
Válasz 19.10.20. 17:49 #1797
Peace
Nincs finomság sajnos. Maximum a WH meg TW rajongóknak. 40K fanok telibe vannak **arva a GW által.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
9947 levél
Válasz 19.10.20. 17:29 #1796
davkar9
Meg-, de még nem elkésve (holnapi resetig->este 7), steamen mindenféle warhammer hétvége van. Csupa finomság, tessék válogatni!
Simple. Eternal. Beige.
6953 levél
Válasz 19.10.12. 09:13 #1795
GustyX
Hosszú évek óta ez az az ősz, amikor 1-nél több játék érdekel, meg ha az egész évet nézem, az elmúlt kb. 5 évhez képest a legjobb év játékok szempontjából.

Elgondolkodtam/-om rajtuk lista:
- Borderlands 3 - nem igazán tudom eldönteni, hogy magányos harcosoknak is jó lesz-e vagy sem. Meg fene sem akar egy újabb klienst és az ezzel járó regisztrációt, majd ha megjelenik steamre, akkor jó lesz.
- CoD Modern Warfare - első pillanattól kezdve "must buy" annak ellenére, hogy az eddig látottak alapján mintha az előző részek "best of...." jeleneteit skinezték volna át. Viszont 1, nem lehet sehol sem kapni dobozosan, 2, spec-ops módról nem sokat tudni, így félő, hogy a kampány melletti nem multi módok 90%-a co-op lesz és kevés lesz az egyjátékos tartalom.
- SW Jedi Fallen Order - csak nehogy rajongói igényeket akarjon kielégíteni, és minden második küldetésben/helyszínen felbukkanjon egy-egy filmekből ismert karakter. Engedjük el őket.

Amúgy Titanfall 2 és SW Battlefront 2, de már vagy 2 hónapja
Októberben pedig tuti vétel az októberi humble csomag a CoDWW2 miatt.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
12585 levél
Válasz 19.10.11. 10:24 #1794
Gobiakos
Én sem vagyok a játékokkal az a kapkodós fajta. Szeretek mindent megnézegetni, összegyűjtögetni, körbejárni.
"You don't wanna be my enemy I promise you!"
756 levél
Válasz 19.10.11. 09:23 #1793
Ricsi1976
6-7 óra reálisabb, bár én vagy 10-et lenyomtam, nem siettem
22849 levél
Válasz 19.10.10. 15:51 #1792
Peace
Tényleg 7 óra 17 percet írnak rá. Lehet rövidebb, mint ahogy emlékszem rá.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
12585 levél
Válasz 19.10.10. 14:59 #1791
Gobiakos
Ha igaz az általad írt 10-12 óra, én már boldog leszek. Eddig mindenhol ilyen 6-7 órákat írtak rá. Az viszont tényleg nem lenne sok...
"You don't wanna be my enemy I promise you!"
756 levél
Válasz 19.10.10. 14:51 #1790
Ricsi1976
Nagyon rövid, de jó
22849 levél
Válasz 19.10.10. 14:06 #1789
Peace
Nem olyan rossz, mint amennyire szapulták. Én kölcsönkértem 1 éve. 10-12 óra játék maximum, de legalább szép.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
12585 levél
Válasz 19.10.10. 13:55 #1788
Gobiakos
Le van olcsózva a The Order: 1886 a Store-ban, szóval erős a gyanú, hogy be fogom zsákolni. Már anno, a PS4-em megvásárlása előtt is csorgattam rá a nyálam, aztán meglett a gép, de a game ára volt húzós... Most minden körülmény okés.
"You don't wanna be my enemy I promise you!"
16822 levél
Válasz 19.09.12. 14:01 #1787
ufodani
Nem, nem tervezem...
Kijött a Green Hell story mod, magyarul is tud.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
641 levél
Válasz 19.07.08. 17:26 #1786
Bomc.
Detroit Become Human-t akartam, de ingyen adják a PS Plushoz
5339 levél
Válasz 19.07.05. 10:46 #1785
Pras
Behúztam a Homeworld: Deserts of Kharak-ot, és nagyon jól lefedte az elvárásaimat: egy hangulatos, igényes, de nem túltolt klasszikus RTS a régi idők nyomán lépkedve.
22849 levél
Válasz 19.07.05. 10:30 #1784
Peace
Youngblood engem is érdekel majd.....PS plus-ban!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
33277 levél
Válasz 19.07.05. 09:49 #1783
Creativ3Form
A Wolfenstein: Youngblood Deluxe Edition már bezsákolva, de a hónapban még jön Switch-re a MARVEL Ultimate Alliance 3: The Black Order, amire szintén beruházok. Az első két részt nagyon szerettem annó, igaz már csak halovány emlékeim vannak róla, szóval kíváncsian várom ezt az új részt.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
12585 levél
Válasz 19.07.05. 08:35 #1782
Gobiakos
Elmúlt időszak PS4 vételei:
- Mirror's Edge Catalyst
- Batman: Arkham Knight

Mirror's Edge kb csak tarcsiba, hogy legyen meg. Az eklső részt imádtam. Batman pedig már nagyon régóta várat magára, hogy teljes egésézben kijátsszam a teljes antológiát.

Illetve egy hirtelen jött ötlettől vezérelve újratelepítettem a Steam könyvtáramból gépre a Max Payne 3-at. Anno imádtam és gondoltam, miért ne! Több mint fél éve nem játszottam PC-n. Izgalmas lesz.
"You don't wanna be my enemy I promise you!"
756 levél
Válasz 19.06.18. 08:46 #1781
Ricsi1976
Srácok! Ez a PSVR fantasztikus, leesett az állam
756 levél
Válasz 19.06.13. 13:15 #1780
Ricsi1976
A 10 napos akció keretében vettem egy PSVR MEGAPACK-ot 5 játékkal 80K, jövő héten érkezik, kíváncsian várom. Majd referálok.
9947 levél
Válasz 19.06.13. 13:03 #1779
davkar9
Na vicces dolog történt, időközben küldtek mailt a kóddal. Jó is, hogy beléptem, pont ma lehet utoljára aktiválni.

Szóval yay, van szép dobozom és elsőhetes ingyen dlcm is, helyreállt a világ rendje. Mondjuk a kommunikáció továbbra is kuka sega (kap a balkán is kódot) és az itthoni (csomag kiküldése után emailben küldjük, ne a számlán keresd) részről is.

Ettől függetlenül továbbra is érvényesek a múltkor írtak, marad a digitális.
Simple. Eternal. Beige.
22849 levél
Válasz 19.06.01. 13:55 #1778
Peace
Vettem tőlük 3-4 játékot, nem volt gond soha.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1922 levél
Válasz 19.06.01. 13:38 #1777
warcat
Szürke viszonteladók de a saját beszerzésű cuccaikat árulják.
Dobozos verziók beszkennelt kódjait adják oda.Csak saját felelősségre, de 3 év alatt egyszer sem volt gondom.

Azután szoktam oda, hogy a legtöbb címnél eltűnt az árkedvezmény magyar boltoknál.
Ha nagyon, első naposan kell valami,ők akik még ki tudják hozni a "régi" árak környékén (11-12k).
9947 levél
Válasz 19.06.01. 11:06 #1776
davkar9
Áh, nem voltam mérges, csak nem értem, hogy miért kell még mindig ilyen régiós szarságokkal baszakodniuk 2019-be. Persze, az árak, de a digitálisan úgyis hozzá lehet jutni olcsóbban. Ha valaki dobozosat akar venni, az azért maradjon ki az ilyen "akcióból", mert nem a nyugati világban lakik... Amúgy szép a doboz, szóval nem kidobott pénz, de azért nem esett jól.

Hmm, cdkeys is a biztonságosabb oldalak közé tartozik? Gmgt szeretem, (azt hiszem arra is pont a te ajánlásodra szoktam rá, pacsi!), akkor ezt is felírom.
Simple. Eternal. Beige.
1922 levél
Válasz 19.05.29. 15:43 #1775
warcat
Arcátlan lehúzás,de mérgelődés helyett inkább vedd meg cdkeystől 2.29€-ért a dlc kulcsot.
9947 levél
Válasz 19.05.29. 14:51 #1774
davkar9
Megvettem életem utolsó* dobozos játékát. Total War Three Kingdoms. A játékról még nem tudok nyilatkozni. A TWWH után magabiztosabbnak érzem magam, mint maga a WH vásárlása előtt voltam a sorozattal kapcsolatban, persze azért számítok rá, hogy azért itt párszor fuldokolni fogok. Összességében ennek nincs jelentősége, a köret miatt jön a ~rant.

WH WoC mintájára ide is benyomtak egy preorder-elsőhetes bónuszt (yellow turban rebellion). Etikai, pénzügyi és egyéb részleteibe most ne menjünk bele mélyebben, engem annyira nem zavar. A preorder ugyan buziság látatlanban (bár TW-nél műfaj miatt nem lehet nagyon pofára esni, Rome2 pedig régen volt, amit személyesen nem is tapasztaltam meg), de első héten kiderül ha valami nagy disznóság van. Megint kezdek elkalandozni, a lényeg, hogy úgyis rajta volt rugalmasabb várólistán, hétfőn le is adtam a rendelést egy dobozos verzióra. Dobozosra, mert gmg-n nem láttam, gondolom mert "rétegjáték"?, a steames árat pedig kicsit sokalltam érte. Na mondom spórolunk az itthoni árral, dejó. Bontásnál már kezdtem ráncolni a homlokomat: ebben nincs extra kód. Vállrántás, majd biztosan érzékeli telepítés után (porfogó lemezek, steam kód bediktálása).

Hát nem, játék elindítva, kampány menüben szürkén figyelnek a YTR arcok, kassza a bejáratnál. Hmm. Első gondolat egy érdeklődő email volt a boltnak, hogy mégis miafasz. Dátumon nézem, benne vagyok az egy hétben, rendelés leadása de még a steames aktiválás is, ez nem lehet gond. Papírokat áttúrtam, a "számla" egy sima blokk szóval nem tartott sokáig, dobozt is alaposan átnéztem, abban csak a sima kód lapult. Nemértem. Futottam egy kört gúglival is, aztán itt derült ki a gebasz: az akció csak Sega partnereknél vásárolva érvényes. Amit nem igazán értek, mert az csak a digitálisra vonatkozik, míg a közvetlen steam vásárlásnál ebből nincs gond, az meg nálunk is elérhető. De mindegy nem ez a lista kellett nekem, van külön bolti oldal. Áh, ez lesz az, lássuk; uk, franc, ném...hát az anyátok, keményen áll még a vasfüggöny (->tűzfalfüggöny? tűzfüggöny?) ide a balkánra nem küldenek. Fasza.

Lehetett volna széleskörű a tájékoztatás, nem csak egy TW blogpost és az itthoni store is feltüntethette volna, hogy ilyen nálunk nincs. TWWH után nem hinném, hogy olyan nagy logikátlanság volt azt feltételezni, hogy ugyanattól a fejlesztőtől és kiadótól való ~ugyanolyan játék, ugyanolyan akciója hasonlóképpen működik... Na mindegy így jártam. Innentől tényleg csak a digitális. Kényelmesebb, gyorsabb.

*(egy kivétel lesz már csak, a TWWH3 - van itt egy poén valahol - , mert az előző két rész csini fémdobozban porosodik a polcon, legyenek szépen együtt).
Simple. Eternal. Beige.
5366 levél
Válasz 19.05.14. 15:51 #1773
Skorpio90
Előrendeltem a Rage 2-t PC-re, de végül úgy alakult, hogy nem használom fel. Ha érdekel valakit, az jelezze itt, vagy dobjon meg egy e-maillel, jóval barátibb áron adnám oda, mint ahogy dobozosan, vagy Steam-en lehet hozzájutni. skorpio90@gmail.com
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
22849 levél
Válasz 19.05.11. 22:04 #1772
Peace
A hangulat nekem is adja, megnéztem eddig az összes videót róla! Amitől tartok, hogy lényegében lopakodásra épül az egész. Nem tudom mennyire lenne élvezetes számomra tényleges gyilkolászás nélkül.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
4334 levél
Válasz 19.05.11. 21:07 #1771
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Pár éve láttam a bemutatkozó videóját az A Plague Tale: Innocence című játéknak, de elfeledkeztem róla. Aztán belefutottam Steamen, hogy hamarosan megjelenik, megnéztem az előzeteseket, és... és padlót fogtam, annyira erőteljes érzelmeket, hangulatot sugároz az összes videó, szimpatikus a főszereplő lány és a testvére is, mint karakterek, a főellenség is érdekes lehet.

Úgyhogy elcsábultam, előrendeltem, nem várva meg semmiféle akciót, pedig van egy halom játék, amivel párhuzamosan játszok. Egy pár előzetest megosztok, amiket szerintem érdemes megnézni, hátha más is elcsábul. Tényleg eszméletlenül erőteljes a hangulata, a képi világa. A középkori Franciaországban játszódik a pestisjárvány idején, de szóljanak helyettem is az előzetesek.

A Plague Tale: Innocence - Official Story Trailer

A Plague Tale: Innocence | Monsters Trailer

A PLAGUE TALE: INNOCENCE - E3 2018 Trailer

Úgyhogy május 14-én tölthetem is.
5339 levél
Válasz 19.05.02. 14:36 #1770
Pras
Két hét múlva Rule the Wave 2!
Két évtized múlva Bannerlord.
415 levél
Válasz 19.05.02. 14:11 #1769
TBone142
Supraland. Év játéka 2019.
422 levél
Válasz 19.05.02. 11:31 #1768
Trufa
Épp játék vásárlás előtt állok, az AC Odyssey-ra gondoltam, de szerintem 0,5-1 évig tartana összehoznom 80-100 órás játékot már, amennyi időm van mostanában játszani.

Megnéztem a Seriko-t, gondoltam ez majd jó lesz, mert nekem is tetszik a világ. Aztán a teszvideók alatti hozzászólások ráébresztettek arra, amit sejtettem... egy játékosszívató, direkt kicseszős játék ez. Nagy kár érte...

Most nem is tudom, mit vegyek meg, várhatok a következő Far Cry-ra.
i5-8600 - GTX 1060 - 16Gb - Windows 10 x64
4334 levél
Válasz 19.04.28. 22:04 #1767
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Az túlzás, hogy jól megy. A mai játék jelentős része erre a kettőre ment el. Néha -nem ma- belenéztem a TheVr-osok streamjébe, ezek még semmik, pl. a fura fejű, két majomhoz képest .
22849 levél
Válasz 19.04.28. 21:02 #1766
Peace
Az komoly, hogy nem játszottál még hasonlóval és ennyire jól megy! Grat! Én 15 perc után kukáztam ezt (is). Nem az én műfajom, hogy anyázok.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
4334 levél
Válasz 19.04.28. 19:47 #1765
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Megkaptam ajándékba a Sekiro: Shadows Die Twice-t, életemben nem játszottam még Soulsborne-típusú játékkal, és eddig nem is éreztem szükségét, hogy belekezdjek. Ez a játék viszont már az elejétől fogva érdekelt, tetszett a főszereplő (a Félkarú Farkas), a misztikummal kevert középkori japán környezet.

Durván addiktív, tegnap este óta tíz órát toltam bele, amit még egy játékba sem egyszerre ilyen rövid idő alatt. Konkrétan a Leláncolt Ogre meg a fehérköpenyes Shinobi vadász kifogtak rajtam egy ideig, de nem hagyott nyugodni, lenyomtam őket.

SPOILER
Előbbinél megcsináltattam a tüzes kart, azzal lett meg. A másiknál a belelépek a támadásba és letaposom a fegyverét, amit a kiírt a képernyőre, egyszerűen nem ment, pedig a templomnál a Haláltalannal simán sikerült - viszont a balta-protézissel meg lett elsőre.


Egyelőre még nem bosszantott fel, de ezek még úgy gondolom a könnyebbek közé tartoztak, mivel az elején szerepelnek.

Fantasztikus a környezet, a vonóhoroggal való mozgás pedig legalább annyira folyamatos és könnyed tud lenni, mint a tavalyi Spidermanben.
11196 levél
Válasz 19.03.16. 08:51 #1764
VodevilX
Nem terveztem, nem is igazán fogok vele játszani csak megnézem... de 5,99€ az SW Battlefront 2 Origin-en Márc 19-ig. Év végén még jól jöhet, mikor újra SW láz lesz
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
28 levél
Válasz 19.03.14. 21:17 #1763
Zsuzsi87
GRID 2 ingyenesen letölthető a Humble Bundle-ról még 2 napig!
Zsu
429 levél
Válasz 19.03.09. 15:45 #1762
totyak
Üdv! A következő PC játékokat keresem:

- GTA 3 H&H 92 Kft kiadásában, magyar borítóval, fekete-fehér kézikönyvvel.
- GTA San Andreas Multimedia Holding Zrt kiadás, magyar borítóval, Városkalauz nevű, magyar kézikönyvvel.
- GTA EfLC CNG.hu kiadás, magyar borítóval, magyar kézikönyvvel.
- GTA IV The complete edition CNG.hu kiadás, magyar borító, Útikalauz nevű, magyar kézikönyvvel.

Ha van ilyened és eladnád, akkor írj nyugodtan! A játékok megvannak, de csak angol papírokkal, ezért keresem magyarul. Gyűjteménybe keresem őket.
33277 levél
Válasz 19.03.04. 18:25 #1761
Creativ3Form
Gyenge vagy. EZ A BASZÓ!
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
12585 levél
Válasz 19.03.04. 18:19 #1760
Gobiakos
THE DIVISION 2: WASHINGTON D.C EDITION - előrendelve!
"You don't wanna be my enemy I promise you!"

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.