Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Milyen játékot vettél/tervezel venni mostanában?

12 levél
Válasz 20.10.25. 00:10 #1967
Sp1gu
Most végeztem az Amnesia: Rebirth-tel (amit végig is streameltem néha már sajnos unott fejjel).

Vegyes érzelmek. A The Dark Descent örök kedvencem lesz mindig is, így ahhoz mértem ezt is.
Míg figyelembe véve a kezdő szöveget "jobban inkább a történetre összpontosíts, mint hogy csak játszd végig a játékot", ezzel semmi baj nincs, csak néhol elég nagy katyvasz az egész.

Míg a TDD-ben sokszor bújkáltál a teremtmények elől itt alig-alig ha kell ilyet tenned. Továbbá ahhoz, hogy megnyugodjon a karakternőd, sokszor kell lecsekkolnod a babádat (no spoiler, bizony terhesek vagyunk) ami egy érdekes megoldás. Viszont annál idegesítőbb az ha sokáig maradsz a sötétben akkor elkezd vibrálni a kép és random jumpscare horrorosztikus képeket óriás hanggal vegyítve vagdos befelé és ez volt az ami miatt inkább volt félelem érzetem mint, hogy az atmoszférája tette volna ezt.
Grafikailag viszont odatettek mindent a srácok, vannak nagyon szép környezetek és a belső terek is részletesek.
Túlélő horror fanoknak mindenképp ajánlanám már ha szerettétek az "elődöt" is.
3824 levél
Válasz 20.10.19. 10:40 #1966
Raistlin666
Sajnos a PSN árképzés ilyen furcsa móka. Ha valami nem akciós éppen akkor nem nagyon mászik le az ára értelmes szintekre. Én a minap kedvet kaptam volna egy kis Assassin Creed-hez...kb. a Syndicate volt értelmes és reális áron elérhető...
12777 levél
Válasz 20.10.19. 10:00 #1965
Gobiakos
Reggel úgy ébredtem (a szabim első napján), hogy ma újra előszedem az első Division-t, és megveszem hozzá valamelyik kieget, és mekkora fun lesz legalább egy délelőttre, ha többre nem is feltétlen...
TV bekapcs, PS indít, Store koppint, keresés, és utána jön a hideg zuhany:
Ez így most komoly?!
Egy olyan játék esetében, ami nem egyszer volt már ingyenesen hozzáférhető, minden páratlan héten 2990Ft-ért dobálják az ember gyereke után, annak a kiegészítőit tuti, hogy ennyiért kell adni? Vagy én nem látom reálisan a helyzetet...?
2754 levél
Válasz 20.10.17. 21:01 #1964
Shadowguard
Az úgy szép Pedig a Redux a felújított változat. Mondjuk mivel az eredetit úgysem ismerem nem fog feltűnni. Videót néztem csak most belőle, az alapján nem vészes.
Az első kiadás idején azt hiszem pont wowoztam, a Last Lightnál dettó, aztán mindig találtam mást. Most már csak az Exodus miatt is be kellene pótolni.
És azóta a könyveket is olvastam, saccra nagyon fogok szörnyülködni a változtatásokon.
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
14685 levél
Válasz 20.10.17. 19:06 #1963
Razor03
Az első kiadású Metro 2033 sokkal sokkal szebb mint a redux . Jobb a pályáknak a geometria szintje, több polygonból állnak a karakterek és szebbek a textúrák is.

Egyébként Quantum Break keys-ről és Titanfall 2 steam-ről akciósan a havi szerzemény.

Gyűjteménybe pedig egy szép állapotú Primal PS2-re
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
12 levél
Válasz 20.10.17. 18:05 #1962
Sp1gu
Köszi. Megpróbálom és reménykedek, mert nagyon kíváncsi vagyok rá. Nekem vmiért a BO széria jobban bejött.
4510 levél
Válasz 20.10.17. 17:59 #1961
Sucee
Próbáld meg kb. egy óra múlva. Csütörtökön is este héttől élt, lehet, hogy ugyanúgy van belőve a full open béta is.
12 levél
Válasz 20.10.17. 17:51 #1960
Sp1gu
Üdv!

Csak az előrendelők tesztelhetik a bétát? Nem úgy volt, hogy mindenki számára elérhető lesz a hétvégén?
2754 levél
Válasz 20.10.17. 16:40 #1959
Shadowguard
Metro 2033 és Metro Last Light Reduxok behörcsögözve. Most már tényleg csak az idő az egyetlen kifogásom, hogy ezt a sorozatot is bepótoljam végre
Mellé előrendeltem az Iratus DLC-jét (Wrath of the Necromancer) is, arra talán hamarabb sort fogok keríteni
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
4510 levél
Válasz 20.10.16. 11:12 #1958
Sucee
Még egy-két gondolat Cold War beta kapcsán:

A színvak mód úgy látom, még félkész - nagyon remélem is, mert mivel nekem tényleg szükségem lenne rá, elmondhatom, hogy jelen állapotban használhatatlan trágya. Az ellenfelek nameplate kiírása minden beállításon borzasztóan hasonlít (az én szememnek) a csapattársakéra. Így most azt tudatosan ki kell zárnom, és csak a HP bart nézni, amiből kiderül, hogy valaki épp enemy... Nem segít az sem, hogy az operátorok szabadon választhatók oldaltól függetlenül. Ez utóbbi alapban is fura nekem, lehet, hogy ez is csak beta-specifikus dolog. MW-ben már az operátor megjelenéséből tudom egyből, hogy kell-e lőni.

Más: ami MW után nagyon nehezen szokható, hogy a pályák totál statikusak, max. talán üvegtörés van. Az ajtók fix modellek, ahol nyitva van, ott nyitva van, ahol nincs, ott nincs átjárás. Első pár meccsemen folyamatosan ajtóknak sprinteltem megszokásból.

A taktikai sprint is eltávolításra került, bár ezt nem éreztem egyelőre hátránynak, megfelelően ütemes a futás. A mountolás ugyancsak hiányzik, ezt időnként megérzem, nem szeretem, hogy mindenbe teljes testtel bele kell állni, se peek, se mount. A becsúszás megmaradt.

Ami mindenképp előrelépés, az a hangok behatárolhatósága (még ha alapban a sound design nagyon kis fapados, MW-hez mérten kifejezetten gyenge!). Mindig tudom headsettel, hogy hol lépnek, hol lőnek - ezt illene implementálni Warzone-ba, kedves IW! Borzalom, amit ők műveltek ezzel.

Aztán sorry, ha amúgy nincs is másik codos a fórumon, én meg floodolom itt a dolgokat...
4510 levél
Válasz 20.10.16. 08:57 #1957
Sucee
Tegnap este kipróbáltam pár kör erejéig:

- Nagyon árkád. De tényleg, codhoz (de legalábbis 2019 MW-hez) mérten is megszokást igényelhet. Nekem egyébként furcsamód nagyon bejött ez, de sokakat szerintem elriaszthat első körben.

- Furcsa változtatás, hogy nincs dropshot az eddigi formájában. ADS-t csak guggolás és állás váltogatása közben tartható, de nem lehet tartani a prone-olás animációja alatt, sem onnan felállva. Ez azért furcsa, mert egyrészt az ugrás közbeni ADS lövés megmaradt, másrészt pedig minden más eleme a játéknak nagyon "noob friendly"*. Ebben szinte biztos vagyok, hogy majd tweakelve lesz. Nem maga a tény a probléma, hogy a fekvéshez kötődő animációk közben nem emelhetünk szemhez, de a játék üteméhez mérten irtó sok idő, amíg utána megteszi ezt a karakterünk. Legalább fél másodpercet lecsípnék ebből a penaltyből.

- *Noob-friendlység: Scorestreakek teljes egészében cserélik a killstreakeket, így a halálunk irreleváns. Elsőre nekem ez nagyon nem tetszik, plusz maguk a streakek sem olyan élvezetesek. MW3 ezt jobban csinálta, ott külön volt két track, a klasszikus killstreakekkel és a support vonallal.
Perk rendszer: kevés perket kapunk, cserébe nagyon sok bónuszt adnak. Volt egy-kettő, ami egyszerűen OP-nek tűnik, és simán két külön perkként kellett volna implementálni. Egyszerűen azt érzem, hogy túl sok bónuszt pakolnak alánk.
Másodlagos fegyverek: A shotgunok immár mindenféle perk nélkül a secondary kategóriába tartoznak, innentől nem tudom, miért használna bárki bármi egyebet (max. launcher a streakek ellen). Mindenesetre az egyik default class egyből hihetetlen OP, ACOG M16, félautomata shotgun, paranoia perk (bevillan a kép, ha valaki ránk néz látószögön kívül), és még egy wild card** miatt dupla taktika és lethal gránátot is kapunk...
**Wild card: egy újabb módosító, ahol helyenként ugyancsak túlzásba estek a bónuszokkal (plusz három fegyver attachment slotot kihasználhatunk, vagy vihetünk bármilyen fegyvert secondary slotban - ez utóbbi pl. egy perk volt eddig, most perk slotot sem kell beáldozni érte).

- A fegyverek száma nem túl meggyőző, de simán lehet, hogy amúgy már a teljes verzió is többet fog tartalmazni, meg nyilván a köv. pár hónapban érkezik még (bár remélem, nem utóbbira kell építeni).
24373 levél
Válasz 20.10.15. 10:26 #1956
Peace
Single kampány mindenképp érdekel! Majd ez is jó lesz ilyen ugyanannyiért eladom, mint vettem lemezes akcióban, mint a Modern Warfare.
4510 levél
Válasz 20.10.14. 18:39 #1955
Sucee
Hétvégén Cold War béta, hát kíváncsi leszek. Első Treyarch codom lesz Black Ops 1 óta. Másodikba belekóstoltam valami free weekenden, de NAGYON nem az én világom volt, ugyanez elmondható a negyedikről, azon ismerős PS-én multiztam picit.

Remélem, ezen a vonalon is jön egy számomra hasonlóan szórakoztató darab, mint IW legutóbbi MW rebootja.
2754 levél
Válasz 20.10.14. 10:35 #1954
Shadowguard
Fanatical-n annyira olcsón adták a Metro - Exodust, hogy nem tudtam ellenállni. Már régóta tervezem, hogy be kellene pótolni a sorozatot, most elérte a lélektani határt nálam az utolsó rész. Még az előző kettőt kell behörcsögöznöm és utána már csak idő kérdése
Mellé szintén ott találtam még Kingdom Rush - Origins-t is. Ez utóbbi sok-sok időt fog elvenni, már látom előre
Utóbbi akciója még estig él

Gamersgate-ről pedig Ni no Kuni II: Revenant Kingdom-ot szereztem naggyon olcsón. Anno a "demóját" próbáltam, de az időhiány miatt nem fordítottam rá figyelmet azóta... Most már ez is a backlogban van
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
2754 levél
Válasz 20.10.08. 06:49 #1953
Shadowguard
Watch Dogs: Legion előrendelve. Remélem nem fogom megbánni
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
2754 levél
Válasz 20.09.26. 20:39 #1952
Shadowguard
Hát... Mindent azért nem Csak olyat amivel tervezek is játszani (esetleg már játszottam a "demo" változatával). És előbb vagy utóbb mindenre sor is kerül
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
4510 levél
Válasz 20.09.26. 20:07 #1951
Sucee
Jaja, olvastam én... De épp ezért mondtam, hogy hivatalosat szeretnék. Van már minden "hír" a projektről, csak épp nem is létezik.
24373 levél
Válasz 20.09.26. 19:59 #1950
Peace
De Nálad ez természetes, hogy mindent is felvásárolsz.
2754 levél
Válasz 20.09.26. 19:55 #1949
Shadowguard
Ha igaz a pletyka akkor csak jövőre.

Én nagyon ritkán nézegetek bármilyen store-t, mert mindig sikerül találnom valamit, ami érdekel. Nálam csak az idő a szűk keresztmetszet Héten is addig mutogatta magát a C&C Remastered Collection steamen, amíg betettem a kosárba. És közben reménykedek, hogy a második részek is kapnak felújítást.
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
4510 levél
Válasz 20.09.26. 18:49 #1948
Sucee
Nézegettem itt mindenféle store-t, hátha valamihez kedvet kapok, de semmi sajnos. Lenne kedvem már nagyon valami újhoz, de úgy néz ki, Valhalláig csücsülhetek. Jöhetne valami hivatalos végre erről az állítólagos Mass Effect trilógia remasterről, mert akkor nem kezdek bele az újrajátszásba...

Sajnálom nagyon ezt a bughalmaz Avengerst, mert bár nem vagyok nagy képregényismerő, azért élvezem a zsánert, és rég püföltem agyatlanul egy kontrollert, de hát ebben a formában... Eh.
1961 levél
Válasz 20.09.26. 17:59 #1947
warcat
Nioh Complete Edition 14.99€ Steamen még 17 órán keresztül.
523 levél
Válasz 20.09.19. 20:06 #1946
Trufa
Uborkaszezon lévén csak megvettem kínomban a Tom Clancy Breakpoint-ját. De minek... elég szenvedés megcsinálni 1-1 küldetést, vagy valamit elcseszek, de folyton leszednek. A küldetések, a skillek átláthatlanok, csak ömlik rád az infó, azt se tudni, merre hány lapát. Furcsa, hogy a Far Cry 3-4-5-ök után egy ennyire káosz játékot tettek le az asztalra. Remélem, később sikerül megbarátkozni vele.
i5-8600 - RTX 2060 - 16Gb - Windows 10 x64
33580 levél
Válasz 20.09.18. 18:42 #1945
Creativ3Form
Mind a négy...illetve mind a hat játék tökéletes választás volt. Előre is jó szórakozást mindegyikhez.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
7001 levél
Válasz 20.09.18. 18:09 #1944
GustyX
Uncharted Nathan Drake Collection
Unhcarted 4
Infamous: Second Son
Ratchet and Clank

Gőzöm sincs mit veszek legközelebb, ezekkel jól el leszek még sokáig. Meg a fentiek nagyon akciósak voltak
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
2754 levél
Válasz 20.09.18. 18:07 #1943
Shadowguard
Mert mindig elszalad velem a ló
- The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos: Mióta először hallottam róla fent van kívánságlistán. Tegnap megjelent, első értékeléseket megvártam, pozitív, jöhet.
- Resident Evil VII: anno cirka egy órát játszottam a "demóval", akkor félretettem, de mindig tervezgettem, hogy be kellene fejezni. Most megint kedvet kaptam hozzá a Village bemutató miatt és egész szép akció is kapott.
- SpellForce Franchise... Egy csomagban az egész sorozat, vétek lett volna otthagyni. Az első két résszel sokat játszottam, a három megjelenés óta tervben volt. Még a "demos"külső HDD-n is rajta van
Mellé még a múltkori akciónál behúztam az Othercide-ot, végül hagytam magam meggyőzni a videókkal és a héten egy eurós akcióban a Phoning Home-nak sem tudtam ellenállni.
Nagyjából ennyi
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
3824 levél
Válasz 20.09.16. 13:04 #1942
Raistlin666
Nekem valamiért (magam sem értem, de nem a grafika miatt) örökös kedvencem a Crysis. Ennél frankóbb már csak az lett volna, ha a Warhead kiegészítőt is felhúzzák és benne hagyják a magyar szinkront!
4510 levél
Válasz 20.09.16. 10:03 #1941
Sucee
Engem is nagyon érdekelt, de én így a tech videó után mondjuk tuti nem venném meg, nagyon felemás. A hozzáadott particle effektek, meg fényhatások tényleg gyönyörűre sikerültek, meg a dzsungel mélye is sokkal hangulatosabb, viszont minden egyéb outdated hatást kelt, és az összkép is az. A sok idiótát meg egyébként nagyon unom, aki annyit képes hajtogatni (minden ~gyengén sikerült újrakiadás esetében), hogy tanuljuk meg a különbséget remake és remaster között - mintha a címhez csapott szó döntené el, hogy tetszik-e az adott produktum...

Borítékolható volt persze a nagyon lehangoló első állapot és halasztás után, hogy csodákat nem fogunk látni. A Crysis anno fogalommá vált, azért szerintem érthető, ha sokkal többre számítana a legtöbb ember egy tizenhárom évvel későbbi újrakiadástól, még ha "csak" remaster is.

Ettől függetlenül persze eszem ágában nem lenne lehülyézni sem bárkit, aki megveszi, hogy korszerűbb hardverhez igazítottan is játsszon egy számára kedves játékkal.
24373 levél
Válasz 20.09.16. 09:31 #1940
Peace
Az a vicces, hogy mindenemet vinnék már. PS-re és videókártyámra is van garantált vevő, akik már tűkön ülnek. Én meg nyugtatgatom őket, hogy venném én a kártyát és a PS5-öt, de sajna nincs egyik sem. Ez van.
24373 levél
Válasz 20.09.16. 09:12 #1939
Peace
Többet játszok PC-n, mint PS-en. 2018-ban játszottam rengeteget konzolon, azóta kicsit megcsappant. Death Stranding, Days Gone, Metro Exodus, TLoU 2, Csucsima...nagyjából ezek. Már adnám is el, csak Knowledge is Power valahogy mindig előkerül, ha iszogatás van nálunk.
13301 levél
Válasz 20.09.16. 08:10 #1938
McCl@ne

Én is elkezdtem lefőzni még egy kávét. A harmadikat ma
Respect is not given. It's taken.
33580 levél
Válasz 20.09.16. 08:04 #1937
Creativ3Form
PC-re? Peace azt mondta, hogy érdekli egy játék PC-RE?!?! Mi...mi történt? Visszamentem az időben? Milyen évet írunk?
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
24373 levél
Válasz 20.09.16. 07:42 #1936
Peace
Engem is érdekel majd PC-re.
33580 levél
Válasz 20.09.15. 23:05 #1935
Creativ3Form
Ugyan miért lennél körberöhögve? Az még engem is érdekel, pedig alapjáraton nem vagyok elájulva a Crysis szériától.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
3824 levél
Válasz 20.09.15. 22:52 #1934
Raistlin666
Gondolom körbe leszek röhögve, de vállalom:
Első napos lesz PS4-re a Crysis Remastered pénteken. Egyik kedvenc játékom...
10381 levél
Válasz 20.09.11. 09:45 #1933
davkar9
Hétfőig focus leárazás steamen. Vampyr és a patkányos last of us pont az "ennyiért megérik" áron vannak.

Necromundára majdnem lecsaptam az impulse buy kuponommal, de aztán eszembe jutott, hogy hónap végén itt a mafia remake, szóval fölöslegesen már nem költekezem. Ráadásul úgy vettem ki, hogy ráfér még egy kis kalapálás, jó lesz az később is.
All me best mates are trees.
24373 levél
Válasz 20.09.11. 09:37 #1932
Peace
Nem erőszak. Ha jó így, akkor jó így.
2754 levél
Válasz 20.09.11. 09:28 #1931
Shadowguard
Pontosan Egyébként van otthon kontrollerem, de pár LEGO játékon kívül sehol nem használtam huzamosabb ideig, azt se tudom működik-e még. Pár éve próbáltam összebarátkozni vele alaposabban, de sem DS3 első találkozásánál, se a nagy kedvenc Last Remnantnál, se a FF-nél nem sikerült. Egyedül egy NfS volt, ahol jobb volt, mint a billentyűzet, de ott meg a játékba untam bele.

És hogy ne csak off legyen: Othercide-ot ismeri valaki? Steam szerint tetszene és feldobta, mondván akciós is. Néztem videót belőle, tetszik, de nem tudom adjak-e neki esélyt A látvány és a játékmenet tetszik, de nem tudom a roguelike rész hosszú távon mennyire lesz szemét...
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
24373 levél
Válasz 20.09.10. 13:46 #1930
Peace
Így is van! Öreg kutya ne tanuljon új kunsztokat.
2754 levél
Válasz 20.09.10. 13:44 #1929
Shadowguard
Sajnos nem Bár szerencsére amiért mostanság a legjobban irigykedem a konzolosokra az elvileg jönni fog PC-re is (Nioh 2:love. Egy Bloodborne még jó lenne, azt is pletykálják régóta, hogy kap portot. A többi cím... Egy-két open-world érdekelne az utóbbi évekből (Spiderman, Days Gone), de a többség nem izgat. De annyit nekem egy cím sem ér meg, hogy megtanuljak kontrollerrel játszani
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
24373 levél
Válasz 20.09.07. 20:27 #1928
Peace
1244 levél
Válasz 20.09.07. 19:18 #1927
Ricsi1976
Azért ez ebben a formában nem igaz.
2051 levél
Válasz 20.09.07. 16:54 #1926
jawsika
"Ami nem, azért nem kár." Be is triggerelődhetnék, de csak kiröhöglek.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
523 levél
Válasz 20.09.07. 16:51 #1925
Trufa
Bizonyára csak azért hagyott rossz szájízt az Origins, mert az Odyssey után játszottam. Nekem ott nagyon bejött a félistenként kaszabolás / lopakodás.

Nem volt a Blacklist óta új Splinter Cell? Nem is tudtam. 2013-as játék, gondoltam, azóta csak történt valami.

Köszi az RDR2 leírást, ilyesmiket olvastam, mármint a gyorsutazás hiányát, meg a lóval való szerencsétlenkedést, nekem ehhez már sem időm, sem idegrendszerem. Az evés, fürdés új infó, inkább BF4-ezgetek akkor vagy mazsolázok valami indie játékot.

Most elkezdtem a Division 2 demót, bizony lövöldözős. De meddig tartott volna beletenni valami kábítófegyvert, hátulról ártalmatlanná tevést, és máris jobb lenne.

Peace: úgyis megjelenik PC-re, ami arra érdemes, ami nem, azért nem kár
i5-8600 - RTX 2060 - 16Gb - Windows 10 x64
4510 levél
Válasz 20.09.07. 15:28 #1924
Sucee
Sajnálom, hogy Origins ilyen rossz szájízt hagyott, néhány játékban tényleg nem éri meg a normál fölé lőni a nehézséget... Ha Peace poén tanácsát mégis megfogadnád, és PS-t vennél, ezt az Unchartedekre fokozottan alkalmazni kell, borzalmas játékélményt nyújtanak felhúzott difficultyn.

Splinter Cellből nem jött ki az általad említett Blacklist óta új rész, a két Divisionben pedig nincs lopakodás, az tömény lövöldözés elejétől a végéig, szóval ez az irány sajnos vakvágány.


RDR2-höz nem feltétlenül tudok érdemben hozzászólni - értve ez alatt, hogy messze nem értem végig a játék sztoriján sem, sőt -, de mivel merőben más a véleményem, mint itt mindenkinek, azért beírom. Kétszer próbáltam már nekiesni, de nekem egyszerűen nincs se időm, se ingerem ehhez a szintű pöcsöléshez, ami tetten érhető a játékban. Gondolok itt például az általad is említett gyorsutazás hiányára, meg a sok-sok gyakran ismétlődő mindennapi kis cselekvéshez tartozó lassú, hosszú animációkra. Minden nehézkesnek és lassúnak érződött, és a mikromenedzselős (egyél, fürödj stb.) dolgok ezt csak hatványozták számomra. Bevallom, én gyakran rettenetesen untam már abban a ~15 órában is, amit eddig a játékkal töltöttem, és nem is igazán látom magam előtt, hogy eljönne a nap, hogy harmadszor is belepróbáljak.

Ha már pont az új vonalas AC-k is említve voltak, ugyanannak a jelenségnek a két végletét látjuk: Origins és Odyssey már túl játékok - a sok ilyen-olyan játékelem a beleélés rovására megy, főleg a régi részek ismeretében. Kell gyomor ahhoz, hogy az embert ne zavarja a Unity elegáns mozgása és kivégzései után az a darabos csépelés, ami Originsben fogadja, meg ahogy hetven kilós fejszékkel teljes kivégzés animációkat túlélnek az emberek.

RDR2 pedig számomra a realizmusra való törekvést vitte túlzásba, és már nem érződik eléggé játéknak. Reális az, ha a lovunk, akit 10 kilométerre hagytunk, egy füttyre megjelenik? Nem. Zavar-e engem ez a "varázslat" annyira, hogy inkább legyalogoljam azt a tíz kilométert a hülye lovamért? Hell no. Nos, rám pont ez várt akkor, amikor pár hónapja utoljára inkább kiléptem az egészből...
24373 levél
Válasz 20.09.07. 15:03 #1923
Peace
4634 levél
Válasz 20.09.07. 14:45 #1922
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Elfogult vagyok, de RDR2, még akkor is, ha később lesz egy korlátozott gyorsutazás a "tábori" térképtől, illetve van pénzért a postakocsiszolgálat és a vasút általi utazás.
24373 levél
Válasz 20.09.07. 14:31 #1921
Peace
523 levél
Válasz 20.09.07. 14:22 #1920
Trufa
Kivittem az AC: Origins-t DLC-stül, de alig vártam, hogy vége legyen. Igazi stabil, nettó sz*patás szinte az egész. Oké, hard-on vittem, de a múmiáknál is ez a one-hit-kill azért erős volt, pedig 2 szinttel alattam voltak. Mindegy, egyelőre elég volt az AC-ből, legalábbis a vikingekig.

Most valami lopakodós játékon gondolkozom, valamelyik Tom Clancy vagy Hitman. Hitmanhoz eddig sok közöm nem volt, de lopakodós, viszont, ahogy néztem, 8-10 óra, és vége.

Tom Clancyből a Blacklistet imádtam anno, azóta nem nagyon követem, mi jött ki. A Division-ket nézegettem YT-t, de én nem érem tetten a Blacklist-féle kütyüs lopakodós játékmenetet. Wildlands-et is kipróbáltam, de szintén öreg vagyok már ehhez.

Aztán ott van még a Control. Nem tűnik nagy számnak, nem tudom.

Akkor ott van a RDR2, anno tetszett a western, meg szeretem az openworld-öt, de tényleg nincs gyorsutazás? Vegyesek az érzelmeim.

Mi a sz@rt vegyek?
i5-8600 - RTX 2060 - 16Gb - Windows 10 x64
38 levél
Válasz 20.09.03. 12:02 #1919
Alfonzszel
Règi vágyam volt a ReCore, ès most a game pass álltal elèrhetővè vált. Bár mèg nagyon a legelejèn tartok a kalandnak, de megfogott amit idáig láttam belőle. Főleg a robot kutyu nagyon aranyos. Direkt nem nèztem videót se tesztet a megjelenès óta, hogy a tiszta, saját felfedezès èlmènyèben lehessen rèszem. Nem tudom mèg a törtènet mennyire lesz èrtèkelhető, de a látvány ès a hangulat magáèrt beszèl.
24373 levél
Válasz 20.08.28. 10:06 #1918
Peace
Úgy biztosan nem lesz gáz! Neki a német ment volna, de én 17 éve nem használom. Hiába van belőle felsőfokom, szerintem lenne baj rendesen.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.