Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

GC 2006

A Microsoft a Games Conventionön

2006.08.30. 21:18 | szerző: Dino | kategória: GC 2006

A Microsoft a lipcsei Games Convention kiállításon 130 játékállomással (konzollal illetve PC-vel), valamint 40 új játékkal várta a játékosokat a tavalyihoz hasonlóan látványos és igen nagyméretű, erdős-mezős területet imitáló standján (az előző évihez képest közel kétszer akkora területen). A cég a kiállításon jelentette be, hogy a FIFA 07 és Pro Evolution Soccer játékokkal a játékosok az Xbox 360-on élvezhetik majd a fociprogramok új generációját. Bemutatásra került az Xbox 360 vezeték nélküli kontrollerét PC-hez kapcsoló eszköz is, és megtekinthető volt a standon a Flight Simulator X is.
Új hardvereszközökre is számíthatunk a karácsony előtti időszakban. Az Xbox Live Vision kamera az Xbox 360-hoz teremti meg a videotelefonálási lehetőséget (Amerikában szeptember 19-től, Európában október 6-tól lesz megvásárolható, kétféle csomagban). Kapható lesz még az Xbox 360-hoz vezeték nélküli kormány és headset, valamint különböző előlapok is kaphatóak lesznek a konzolhoz (Halo, Viva Pinata és Forza Motorsport 2 designnal).
A hírhez kapcsolódóan a Games Conventionön készült fotóink közül találhattok néhányat a Microsoft standról. ■

előző
következő
A Microsoft a Games Conventionön
A Microsoft a Games ConventionönA Microsoft a Games ConventionönA Microsoft a Games ConventionönA Microsoft a Games ConventionönA Microsoft a Games ConventionönA Microsoft a Games Conventionön

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló