Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Üzleti

Hello-Kitty jogok a Segánál

2006.12.28. 12:22 | szerző: Retee | kategória: Üzleti

Úgy látszik a Sega belejött a licenszek vásárlásába, hiszen december elején már kisajátította az Alien univerzum felhasználási jogát, sőt több játék fejlesztését is elkezdte szponzorálni. Most pedig egy másik nevet vett meg, méghozzá a Hello-Kitty-t. A világszerte - főként gyerkőcök és lányok körében - népszerű figurából már készítettek átiratot, például GameCube-ra, de jelen esetben valószínűleg nagyobb léptékű projekt fog beindulni hamarosan. Azt azoban, hogy pontosan mi is, ki készíti és mire, még nem lehet tudni, mivel a cég egyelőre csak a vásárlás tényét közölte, és semmi mást nem. Persze ha figyelembevesszük, hogy ennek a kis macskszerűségnek mekkora marketing ereje van, az emblémájával ellátott tárgyak hogy fogynak, valószínűsíthetjük, hogy hallani fogunk még róla a közeljövőben. ■

hozzászólások (9)

U.S. Army
U.S. Army 2007.01.04. 19:00
:-D:-D:-D

Én meg csak annyit tudok róla, hogy a Fekete víz című filmnek az elején a kiscsaj a háztetőn egy ilyen Hello Kitty-s táskát talál!:-D
Kanduhrka
Kanduhrka 2007.01.05. 16:09
De egyébként mi ez?
Martin 19
Martin 19 2007.01.06. 13:54
egy iylen macska vagy mi:S és majdnem minden csaj döglik érte mert szerintük az ,,aranyos" és ez a hello kitty-s macska van a pulcsiukon táskájukon meg mit tom én milyükön...(példaképen ezt a www.cukivagyok.hu s csajt hoznám fel ez bittos hello kitty-s :-D)
KisCsirkee
KisCsirkee 2007.01.06. 14:05
Vmi hülye nagyfejű rózsaszín macska, a csajo zabálják :-/ Ilyen animációs mesélye is van és kisjány pólókra meg táskákra szok kerülni.
Gerry
Gerry 2007.01.06. 15:01
Történetesen ez egy több mint harminc éves ruha és kiegészítőmárka is egyben. A másik Hello Kitty-s topikot is bezártam, mert a "még ahhoz is lusta vagyok, hogy utánnanézzek a gúglin, de a véleményemet bezzeg roppant intellektuálisan kifejtem róla" jeligére érkező hsz-től herótom van már.
Különösebb bajom nincs a Hello Kitty-vel, nem tartom rosszabbnak vagy jobbnak, mint a hasonszőrű divatmárkákat, jó a marketingje, kész. Ha valaki a kis pipáért veszi meg a ruháit, az sem jobb, egy fikarcnyival sem, mint ha valaki egy nyamvadt macska logóért veszi meg őket. Kész.
ajánlott olvasnivaló