Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Aranyon a Code of Honor

Hamarosan a francia idegenlégió kötelékébe csatlakozhatunk a City Interactive jóvoltából

2007.01.22. 14:15 | szerző: Retee | kategória: Játék

Lehet, hogy túl sok Rejtő Jenő könyvet olvastam, mindenesetre mindig is érdekelt és lenyűgözött a francia idegenlégió, akik Afrikában, a homokdűnék árnyékában vívják a mai napig a történelemkönyvekbe be nem kerülő harcaikat. Valószínűleg a City Interactive-os srácok is így vélekedtek, hiszen még a tavalyi év folyamán belefogtak a Code of Honor című játékuk fejlesztésébe, amely az előbb említett helyekre viszi el az embert, virtuálisan. Bevetési helyszínünk Elefántcsontpart, ahol dúl a civil háború, és új hadurak születnek nap mint nap, akik aztán felállíthatják a saját kis seregüket, és nekikezdhetnek a mészárlásnak, marakodásnak. Ebbe a meglehetősen feszült helyzetbe kapcsolódhatunk be, méghozzá úgy, hogy a Légió által valóságban is használt uniformisban feszítünk, az ő hivatalos fegyvereikkel lövöldözhetünk, és az ott megszokott rangú emberek irányítanak minket. A hamarosan kiadásra kerülő FPS program felkészült a helyszínekből, műholdfelvételek alapján realisztikus városokat, településeket, partszakaszokat készítettek el, és a küldetések az aktuális politikai helyzetet próbálják szemléltetni. Megjelenés idén februárban, de addig is nézzétek meg a most kiadott két képet. ■

előző
következő
Aranyon a Code of Honor
Aranyon a Code of HonorAranyon a Code of Honor
Code of Honor
A legutóbbi Code of Honor cikkek, hírek

hozzászólások (7)

KisCsirkee
KisCsirkee 2007.01.22. 16:41
Ha nem utállnám a franciákat talán adnék neki 1 esélyt, a Clarion meg egy rtakat SZARR! :-D
Ákos2
Ákos2 2007.01.22. 18:45
Én örölük neki, hogy lesz ilyen játék. Kit érdekel már az amerikai elit alakulat. Végre a "mostohafiúk" légióját is kipróbálhatjuk. Nekem tetszik a FAMAS. Annyira nem lehet gáz, bár nem CS-tem soha. Ha nem valami Specnaz színvonalú játék, akkor biztosan kipróbálom majd.
Lacko
Lacko 2007.01.23. 07:43
Én mondjuk nem a játékban gondoltam a FAMAS-ra, hanem az életben. Egy rakás szar az egész. Erre már a békák is rájöttek, de a nemzeti büszkeségük tiltja, hogy G36-ot rendeljenek a fritzektől.

Az amcsikat én is unom, ezért ajánlom a briteket L80-nal, vagy a németeket G36-tal. Ha meg idegenlégió, akkor már inkább spanyol. Nekik is G36 van, ha jó tudom.
Ákos2
Ákos2 2007.01.23. 19:42
Én nem hallottam, hogy a FAMAS-al bajok lennének. Annál inkább az SA-80-al! A G-36 elég drága buli, még a francia hadseregnek is. Azt meg te se mondhatod komolyan, hogy egy egyszerű fegyver miatt kihagynád a francia idegenlégiót! Lehet, hogy az van a spanyoloknak, de hol vannak ők a franciktól?
kaleidoszkop
kaleidoszkop 2008.06.19. 11:53
Nem tudom...nekem semmi bajom a franciákkal. Mondjuk a gagyi FAMASuk helyett tervezhetnének valami jobbat.
további hírek

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!