Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dreamlords képek és videó

Képek és egy videó is érkezett az online RTS világáról.

2007.02.07. 13:24 | Retee | kategória: Játék

Nem kis fába vágta a fejszéjét a Lockpick Entertainment, mikor belekezdett a Dreamlords megalkotásába, amely egy online - szerepjáték elemeket is tartalmazó - valós idejű stratégia. A lebegő világban minden játékos egy Dreamlordot fog alakítani, aki egy saját kis földdarabbal kezd, itt menedzselheti városát, kutathat, fejleszthet, és persze terjeszkedhet. Erre alapvetően két módja van, vagy előre megkapott küldetéseket hajt végre, vagy egyedül, esetleg valamely szövetség tagjaként szomszédait riogatja. Ez azonban attól is függ, hogy mely faj kiválasztottja, nézzük, hogy mik a lehetőségek:

    • Covenant: bátor védelmezői a becsületnek és a Birodalmi Doktrína alappontjainak. Bár mindannyian kiváló harcosok, közülük is kiemelkednek a nehézpáncélos csapataik, akik hatalmas pusztításra képesek az ellenség soraiban. Templomaik egyediek, így gyógyító képességeik miatt is rendkívül erősek, nem beszélve a csak és kizárólag harcra teremtett hőseikről.
    • Nihilim: a világ adta misztikus képességnek, a Gnosisnak az ismerői, de emellett is rendkívül speciális technológiával rendelkeznek. Ahhoz, hogy igazán erősek maradjanak gyorsan kell fejleszteni őket, így a csatákban is félelmetes ellenfelek lehetnek mágusaik és azok teremtményeinek köszönhetően.
    • Thúl: Vadállatias, ám egyáltalán nem ostoba lények. Leginkább az orkok tápolt verzióira hasonlítanak, kőkemény harcosok, a harcokban pedig sámánjaik is támogatják őket. Minden esetben, mikor új rangra teszünk szert a játékban, egyúttal lehetőséget kapunk új Thúl egységek, vagy specifikációk előhívására is.

    Képekért tessék a galériába benézni, míg a videót letöltési részlegünkben találhatjátok meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Dreamlords képek és videó
Dreamlords képek és videóDreamlords képek és videó
Dreamlords
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dreamlords

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló