Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Rocky jól fest

2007.03.14. 18:40 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Egy legendához nehéz méltónak maradni. Még magának, a legendának is. Sylvester Stallone milliók példaképévé vált a Rocky-val, és a kritikusok szerint a sorozat legújabb darabja, a Rocky Balboa (hazai bemutató: március 15.) az első óta a legjobb film. A bokszoló, aki a semmiből, saját erejével jut a csúcsra még most is nagyon sokat jelent rajongóinak – akik persze gyakran összekeverik a figurát a színésszel: Rockyt Stallonéval.
A filmben a boksz a mindene. Most viszont közhírré tette, hogy civilben egészen más típusú ember szeretne lenni: példaképe Leonardo DaVinci. Az már régóta ismert, hogy a sztár szabadidejében sokat fest, és villájának falait jórészt saját képeivel dekorálja: de most már azt is tudhatja a világ, hogy Stallone számára a képzőművészet több mint hobbi.
Ami persze nem jelenti azt, hogy a színész-rendezőt csak a szellemi dolgok foglalkoztatják. Ugyanebben a nyilatkozatban azt is elárulta, hogy rajong az Evertonért. Az angol klubcsapat egy meccsét se hagyná ki… még egy Da Vinci-képért sem. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló