25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Test Drive Unlimited 2?

Állítólag készül a második rész.

Írta: Retee 6 hozzászólás

A Need for Speed mellett a Test Drive sorozat tekint vissza igen szép múltra az autó szimulátorok történelmében, azonban a két név az utóbbi időben már kicsit eltávolodott egymástól. A márciusban debütáló Test Drive Unlimited ugyanis szakított az egyjátékos mód nyújtotta lehetőségekkel, s kizárólag online síkra terelte versenyeit, amelyet a költői M.O.O.R. (Massively Open Online Racing) szakszó ír le. A nagy sikerre való tekintettel pedig nem lenne meglepő, ha folytatódna széria, s erről már el is kezdtek pletykálni. Az egyik lap 100%-osan biztosnak nevezte forrását, amely közlése szerint a Test Drive Unlimited 2 a jövő év márciusában érkezik - PC-re és Xbox 360-ra. No de majd meglátjuk..

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Test Drive Unlimited 2

Platform:

Fejlesztő: Eden Studios

Kiadó: Namco Bandai Partners

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2011. február

Minimális rendszerigény: Intel Core 2 Duo 2,2 GHz/AMD Athlon X2 4400+, 2 GB RAM, GeForce 8800/Radeon HD 3870, 14 GB HDD

Ajánlott konfiguráció: GeForce GTX 280/Radeon HD 4870 vagy jobb videokártya

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

danielf77
danielf77 [1]
Hát ez nem jött meg... :-(( ;-)
somesz83
somesz83 [3324]
"2008 március 8" - várom! Holnap megyek is megveszem!:-D:-D:-D
Gump
Gump [5425]
"A márciusban debütáló Test Drive Unlimited ugyanis szakított az egyjátékos mód nyújtotta lehetőségekkel, s kizárólag online síkra terelte versenyeit..."
Én a gépemen net nélkül akkor hogyan játszom?!?! :-|
igen masszív egyjátékos rész van hozzá, amivel a megjelenés óta játszom és még nem értem a végére (meló, egyetem, barátnő mellett).

amúgy meg hajrá, tőlem ha semmi más nem változik, "csak" a helyszín már akkor is jöhet.
goodboy007
goodboy007 [9169]
Egy másik oldalon így hangzott a hír:

Egyelőre hivatalosan nincsen megerősítve de nagyon úgy tűnik hogy jön a Test Drive Unlimited 2.

Az Unlimited sokak szerint hosszú idők után az első igazán jó Test Drive rész, kisebb-nagyobb hibái ellenére hatalmas siker lett, rég óta nem szorongatták meg így a Need For Speed sorozatot. A 2 rész a pletykák szerint off-road versenyeket, dinamikus időjárást (eső, köd viharok) és 2400 kilóméter bejárható útat ígér, ebből 1500 aszfaltos lesz, a helyszínt már lehet is találgatni. De végre biztosan lesznek éjszakai és nappali versenyek is. Ahoz képest hogy nem hivatalos bejelentés elég konkrét megjelenési dátumot kapott, konkrétan 2008 március 8-át. A program ismét megjelenik mind PC-re mind Xbox360-ra, de most egy időpontban.
CitizenX
CitizenX [2724]
Nulla konkrétum. Hírértéke a konkrétumból táplálkozik, így éhendöglend.:-D
Mindazonáltal baró lenne valami javítás az első részhez, mielött önbizalommal telve ekkora fába vágnák a baltájukat. Még ez a fa is recseg a gerincükön... Szóval elöbb kérnénk azt a félgigás tapaszt, aztán lehet szó bármféle folytatásról.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (6 db)