Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

felhasználói adatlap

somesz83

A teljes adatlap megtekintéséhez be kell lépned!

Bemutatkozás

somesz83

Anno 2005-ben regisztáltam Severance: Blade of Darkness cheatekért könyörögve. Aztán valahogy elbaltáztam a loginom meg a régi email címem is. Így 2006-ban regisztráltam vissza.

Nem voltam nagyon aktív tag, habár a moderátorok topikban 2007 és 2008 között sűrűn megfordultam és néha kaptam banokat is a "StarWars, Attila88, Royka" időszakban! :-D

Közben vittem a saját Elder Scrolls oldalam, melynek fóruma még ma is aktív.

Aztán 2008 novemberében padavannal, davkarral és cygaryval karöltve megalapítottuk a néhai Gamedroid játékmagazint, mert itt elfogyott a levegő. A magazin sikeresen futott 2011-ig, aztán padavannal meguntuk és töröltük, hiába volt havi 20 ezres látogatottságunk. Végtére is semmit nem bántam meg, jó móka volt. Sityi is nálunk kezdett, most pedig már évek óta itt van, egy nagy múltú és komoly magazinnál. :-)

Ritkán járok már erre, sokat változott a netes világ, meg persze én is. Alig játszok, teljesen casual gamer lettem. A fórumról egyedül padavannal tartom elvétve a kapcsolatot. A hőskorszakban még telefonon is beszéltünk, ahogy egyszer Barthezzel is.

Nős vagyok és három fiú gyermek apukája. Informatikusként dolgozok, írok novellákat, elbeszéléseket és aktívan zenélek gyerekkorom óta, melynek hála rengeteg európai országban megfordultam már rövidebb-hosszabb időre.

somesz83

Követett játékok

Fórum

Levelek száma:
3324

Utolsó fórumhozzászólásai

Utolsó elindított fórumtémái