Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2007

Atari E3 lista

Újabb kiadói lista a Los Angeles-i kiállításra.

2007.07.10. 00:00 | szerző: Madrac | kategória: E3 2007

Az Atari is bejelentette, mely játékok lesznek standján a fő érdekességek.
Biztos sokakat érdekel a népszerű anime alapján készülő Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3, mely egy remek 3D-s verekedős játék lesz százötven szereplővel, harminc helyszínnel, fejlesztett technikákkal és remek grafikával. A karácsonyi ünnepekre jelenik majd meg PS2-re és Wii-ra.
A PC-s köröket főleg a lengyel fejlesztésű The Witcher érdekli, mely egy összetett és sok lehetőséget tartalmazó akció-RPG lesz egy boszorkányvadász főszereplésével. A CD Projekt játéka fejlett grafikát és fizikai modellezést alkalmaz, napszakok változása, időjárás és a nem játékos karakterek mindennapi tevékenységei is be lettek építve, cselekedeteinknek pedig komoly hatása lesz az eseményekre, így többféle befejezés is lehetséges. A boltokba ősszel kerülhet majd.
A Nintendo DS és Wii tulajdonosok örülhetnek majd a Godzilla: Unleashednek, melyben minden idők egyik legtöbbször feldolgozott szörnye pusztíthat egy remek 3D-s városi környezetben.
Nem kerülheti el a feldolgozást a Jenga sem, így az ősszel kipróbálhatják ügyességüket a Wii és DS tulajdonosok már elektronikus formában is. Természetesen a játékgépes feldolgozásba belekerülnek olyan elemek is, melyeket a való életben lehetetlen lenne megoldani. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló