Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

GC 2007

Black Prophecy

Újabb űrbeli MMO készül.

2007.08.26. 14:00 | szerző: Madrac | kategória: GC 2007

A 10tacle studios bejelentette legújabb játékát a Black Prophecy-t, mely egy űrbeli MMO akciójáték lesz a Reakktor Media fejlesztésében. Hogy mindenkinek megfeleljen a játék itt is egy komoly egyjátékos résszel kezdhetünk majd, melynek történetét a sikeres német szerző Michael Marrak írta meg.
Az emberiség megkezdte a kolonizálást a 26. században, de az eltérő körülmények a bolygókon nagyfokú alkalmazkodást kívántak meg. Ezért készült a cybernetikusan módosított Tyi és a genetikusan átalakított Geniden alfaj, melyek sokkal életképesebbnek bizonyultak és hamarosan már többen voltak mint az eredeti emberi népesség. A sikeres kolonizálások felkeltették egy ősi idegen faj figyelmét is és ők nem tűrnek el semmilyen más népet a környékükön. A harc megkezdődött.
A játék 2008-ban kerülhet majd a boltokba, hatalmas filmszerű űrcsatákkal és egy komplex galaxissal. Minden játékstílust igyekeznek támogatni a fejlesztők, repkedhetünk egyedül egyszerű küldetések után, egy klán tagjaként már komolyabban kivéve részünket a harcból vagy egy flotta tagjaként hatalmas űrcsatákat vívva. Egy-egy ilyen összecsapásban akár háromszázan is részt vehetnek majd. A klánok saját űrállomásokat tarthatnak, ezeket folyamatosan lehet majd bővíteni, fejleszteni. Az űrhajókból rengeteg fajta áll majd rendelkezésünkre és ezeket is saját elképzeléseink szerint átalakíthatjuk és felszerelhetjük minden jóval. ■

előző
következő
Black Prophecy
Black ProphecyBlack ProphecyBlack ProphecyBlack Prophecy
Black Prophecy
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Black Prophecy

hozzászólások (48)

Balanses
Balanses 2011.04.05. 23:10
Már működik, belehet jelentkezni. ;) Lehet nekem is új karcsit kéne kezdeni, csak sajnálnám az eddigi elért eredményeimet. :D
Balanses
Balanses 2011.04.06. 16:58
na mégis rászántam magam egy új karira, úgyhogy ne lepődj majd meg ha eyg Dyni nevezetű barátnak jelölt! :)
_Sun_
_Sun_ 2011.04.09. 15:19
Jött ki két új patch, amelyek közül inkább a szerver oldali érdekes. Az ellenségek loot táblájába bekerültek buff adó tárgyak. Itt le van írva pontosan milyenek is.
Megyek meg is nézem.:-D
_Sun_
_Sun_ 2011.04.10. 12:43
Hát ezek az új buffos cuccok még a "Small Energy Filter"-nél is ritkábban eshetnek, mert egy sem esett. Úgy, hogy ráadásul defense buffokról van szó, nem sok vizet zavarnak.
Balanses
Balanses 2011.05.16. 16:27
Eléggé kihalt a topic, meg a játékhoz is már hetek óta nem nyúltam, de most épp telepítem. Te tolod még? :)
ajánlott olvasnivaló