Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Star Wars: Force Unleashed trailer

Bemutatkoznak a karakterek.

2007.09.21. 13:59 | szerző: Retee | kategória: Konzol - Microsoft

Valamikor jövőre esedékes az új Star Wars játék, a Star Wars: Force Unleashed megjelenése. A szinte minden létező konzolra bejelentett - Xbox 360, Playstation3, Playstation2, PSP, Nintendo DS és Wii - akciójátékban a két trilógia közti időszakot kapjuk meg, s célunk a megmaradt jedik levadászása. Dart Vader tanítványaként hatalmas erőknek parancsolhatunk, erre azonban nem csak a lázadók miatt van szükségünk - Vader ugyanis a császár hatalmát is gyengíteni óhajtja, így a Birodalom egységeivel is fogunk randevúzni. A külső nézetes akció egy saját grafikai motort kapott, de számos új technológiát használnak fel a fejlesztésben, így például a Pixelux által fejlesztett Digital Molecular Mattert, mely a környezet minden objektumához fizikai tulajdonságokat rendel, és ennek eredményeként azok pontosan úgy viselkednek, ahogy a valóságban. A most kiadott videóban néhány karaktert mutatnak be – digitálisan, és az őket megszemélyesítő színészeket is. ■

Star Wars: The Force Unleashed
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Wars: The Force Unleashed

hozzászólások (19)

Ittas Ember
Ittas Ember 2007.09.21. 23:51
Nem gyenge kifogás, hanem egyszerűen az utóbbi időben több játékuk is veszteséges volt PC-n. Persze ha már jön mindnenre, jöhetne éppen PC-re is, ha elég sikeres lesz, talán idővel be is vállalják.

A Bioshockból pedig abban az adatban benne vannak a konzolos eladások is, melyek egyébként arányaikban jelentősebbnek is bizonyultak. A másolásvédelmekre pedig kár hivatkozni, az Oblivion jól fogyott nélküle is, egy játék különben se csak a feltörhetetlensége miatt legyen sikeres... Az a néhány 10 ezer példány, amit a Bioshockból eladtak a feltöréséig (ebből mennyien lehetnek azok, akik egyébként nem vették volna meg?) nem éri meg a másolásvédelem licenszdíját és a legális vásárlók szívatását.
Gump
Gump 2007.09.22. 00:12
Értelek, és igazad van, hülyén fogalmaztam.
De ha a játék jó, akkor PC-n is fogyna, a lényeg ez. Nem látok bele a dolgokba, így nem tudom, hogy ez milyen eladást takarna ebben az esetben, de az utóbbi idők (eladásilag) sikeres PC-s játékaival talán nem volt gond ebből a szempontból.
Verekedős játék PC-re azt sem tudom mikor jött ki utoljára, és konzolon sem jellemző a Settlers jellegű stratégia gondolom, így kérdés, hogy milyen réteget "szólít meg" a játék. De a látottak alapján nem látom, hogy miért ne lehetne sikeres PC-n is akár.
Én szívesen eljátszanék egy jól összerakott SW játékkal, a Jedi Knigth 2 nagy kedvencem volt.
Ittas Ember
Ittas Ember 2007.09.22. 00:42
"De ha a játék jó, akkor PC-n is fogyna, a lényeg ez."

Bár ilyen egyszerű lenne a képlet, de sajnos sok egyébként jó játék elbukott már a péztáraknál, konzolon viszont az eredendően magasabb eladások miatt kisebb a kockázat. Nyílván tudják, hogy milyen adatok alapján döntöttek így, persze ha rajtam múlna, nem maradna ki a PC sem. Reménykedni pedig lehet, hátha később mégis jön PC-re is. A JK 2 tetszett, de az eddigiek alapján ez a játék néhol túlzásokba esik, így én személy szerint jól megleszek nélküle is.
afro
afro 2007.09.22. 02:10
Pedig csinálják már jó ideje ezeket a fajta motion capture-öket az arcmozgásra, a tavalyi 3D kiállításon (T-com épület) volt is ilyen élő bemutató róla, és már akkor sem egy új technika volt.

Arról hogy nem jelenik meg PC-re: nagy gazság, és nem hiszem hogy a portolás olyan őrült költségekkel járna (főleg ha már vagy 6 féle konzolra portolják). Még ha veszteséges is lenne (amit kötve hiszek) akkor legalább a cég hírnevét nem rontaná...

De a videó tényleg nagyon jó!
Kenobi1989
Kenobi1989 2007.09.24. 03:09
Ime nemi ujabb adalek ehhez a szerintem allat jo gamehez.
ajánlott olvasnivaló