Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Evochron Renegades - demo

Kereskedni és kalózkodni is lehet az űrszimulátorban.

2007.09.30. 07:36 | szerző: Retee | kategória: Játék

A körökre osztott stratégiák után jöjjön egy másik ritkaság, merthogy ezúttal egy űrszimulátorról lesz szó. Az Evochron Renegades különlegessége az, hogy mivel a játéknak volt már egy elődje, így a fejlesztők most az akkoriban támadt játékos siralmakat dolgozták fel, sőt gyakorlatilag kívánsággépet játszottak. Legfontosabb feladatuknak az élő, "mozgásban lévő" világ megteremtését, és a pénzszerzés formáinak sokszínűségét tartották, és az előzetes ígéretek ezen a téren tényleg nem rosszak. Csak néhány példa arra, hogy mivel szerezhetünk csillagközi kreditet, amivel aztán fejleszthetjük a hajót: bányászat, kereskedelem, kémkedés, aszteroidamezők megtisztítsa (szétlövése), kereskedelmi utak biztosítása, fejvadászat stb. Persze a kereskedés lényeg, amihez nem szükséges a bolygókra elmenni, mivel lehetőség van a hajó-hajó dokkolásra, így már az űrben eladhatjuk legdrágább kincseinket. De az űrbázisok, felszíni raktárak is elérhetőek, ahol nem csak párbeszédablakok várnak ránk, hanem nekünk kell a bolygók gravitációs mezőjével megküzdve landolnunk. És persze aki megunta, hogy az MI-vel üzleteljen, az egy saját ID számot kapva beléphet a multiplayer világba is. Az ígéretek tehát szépek, de lássuk a végeredményt, hiszen az Evochron demója immár tőlünk is letölthető.

előző
következő
Evochron Renegades - demo
Evochron Renegades - demoEvochron Renegades - demoEvochron Renegades - demoEvochron Renegades - demoEvochron Renegades - demoEvochron Renegades - demoEvochron Renegades - demoEvochron Renegades - demoEvochron Renegades - demo

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.