Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Beowulf

Már a magyar mozikba is megérkezett a film.

2007.12.01. 14:28 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Ha egy film emberfeletti hősökről és embertelen szörnyekről szól, elkészítésének legnehezebb része a szereposztás: hiszen meg kell találni azt a színészt, akinek a néző elhiszi a lehetetlent, aki hihetően győzi le a legyőzhetetlent. Robert Zemeckis, a Beowulf – Legendák lovagja (Beowulf, hazai bemutató: november 29.) rendezője a film előkészületei során hamar döntött Anthony Hopkins, John Malkovich és Angelina Jolie mellett, ám a címszereplő lovag és fő ellensége a vikingeket rettegésben tartó szörny szerepére sokáig nem találta meg az igazit. Már úgy volt, hogy az egész forgatást el kell halasztani emiatt, amikor kipattant az isteni szikra… a rendező feleségének köszönhetően. Mrs. Zemeckis ugyanis éppen a III. Richárd televíziós közvetítését nézte, amelyben Ray Winstone Richmond grófját, a későbbi VII. Henriket játszotta: ő győzi le a darabban a púpos Richárdot. A rendező csak a szomszéd szobából hallotta a hozzá átszűrődő hangokat, ám ennyi elég volt neki a döntéshez: elhatározta, megkeresi és próbafelvételre hívja a Richárdot megölő színészt.
– Olyan hangon beszélt, ahogy Beowulfnak kell. A próbafelvétel már csak formaság volt, hogy a stúdió is elégedett legyen – nyilatkozta utólag a rendező.
– Egyedül azt nem értem, hogy ha így volt, miért kellett nekem órákon keresztül mindenféle páncélokban izzadnom a castingon – csodálkozott erre a Beowulfot alakító színész, Ray Winstone. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.