Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A legenda gyermekei

Will Smith mindkét gyermeke szerepelt már filmben.

2008.01.11. 21:09 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Egy apának igazságosnak kell lennie. Tavaly A boldogság nyomában című filmjében Will Smith a kisfiával, Jadennal játszott együtt, és a közös produkció azonnal a mozis toplisták élére került. Hogy a családon belüli féltékenységnek elejét vegye, legújabb sikerében, a Legenda vagyokban (I am Legend, már a mozikban) Smith hatéves lánya játszhatja a főhős lányát.
– Egyáltalán nem féltem a gyerekeimet a reflektorfénytől – nyilatkozta Smith. – Nálunk a show-business családi üzem. Ahol mindkét szülő színész, de még az unokaöcsém is most adott ki egy lemezt, mit várhatnánk a gyerekektől? Ezt látják, ezt akarják csinálni.
Az egyensúly azonban nem teljes. Mivel a Legenda vagyok egy az egész világon végigsöprő vírus után az utolsó életben maradt ember kalandjait mutatja be, a mellékszereplőknek nem maradt sok játszanivaló: a kis Willow csupán néhány visszatekintő jelenetben, a pánikba esett New Yorkból való menekülést bemutató képekben játszhatott. Még szerencse, hogy nem tudja, mekkora volt a szerepe, hiszen nem nézheti meg a Legenda vagyokot – ahhoz még túl kicsi. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló