For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Far Cry 2 - trailer

A GDC-n mutatták be a játék fizikáját.

2008.02.27. 17:28 | szerző: Retee | kategória: Játék

Még tavaly jelentette be a Ubisoft, hogy folytatódik a Far Cry, igaz a Far Cry 2-t ezúttal már nem a Crytek készíti el. A Ubi Soft Montreal művében utunk Afrikába vezet, méghozzá egy véres polgárháború közepébe, ahol két frakció küzd egymással, és bizony nem politikai úton. Első küldetésünk egy rejtélyes idegen odaszállítása biztonságban, aki megfelelő információkkal rendelkezik ahhoz, hogy közvetítsen a két vezér között. A mi feladatunk pedig az lesz, hogy kijátsszuk a feleket egymás ellen, kihasználjuk gyenge pontjaikat, s ha az idő és a terep adott rá, akkor gyors, hatékony, és pusztító csapást mérjünk rájuk. A játék egy saját motort, a Dunia Engine-t kapja, amely az ígéretek szerint hatalmas mennyiségű elmozdítható/elpusztítható tárgyat tartalmaz majd, de gyönyörűen fogja például a napszakok változását is megjeleníteni. A GDC-n pedig két videót is bemutatták az engine-ről, íme: ■Far Cry 2
A legutóbbi Far Cry 2 cikkek, hírek

hozzászólások (7)

Sevores
Sevores 2008.02.27. 23:39
Az egy dolog, hogy lerepül egy Desert Eagle-től, de hogy vissza is nő... Elég érdekes..
Lallerxy
Lallerxy 2008.02.28. 00:07
Ahogy elrepül az tényleg eléggé "érdekes". Sztem ahogy visszanő az nem real time, csak gyorsítás hogy mégis hogyan néz ki a vegetáció.
Sevores
Sevores 2008.02.28. 00:53
Gyorsítás? Hány hónapot sűrítenek egy másodpercbe? :P
afro
afro 2008.02.29. 00:57
Persze hogy gyorsítás, gondolom itt csak azt demonstrálják, hogy ha végigpusztítsz netán egy helyen., akkor ha pl. 1 hét múlva arra mész, akkor valami kis változás lesz, nem marad statikus. Amúgy érdekes ez az engine, szóval kicsit olyan a vizuális élmény, mintha olajfestmény, vagy vízfestékes kép lenne, és tetszenek ezek a szín és fény hatások. Lehet hogy csak nekem tűnik ilyennek, de kiváncsi vagyok hogy néz ki "élőben". Tökre várom a játékot, bár már 4 hónapja nem játszom semmivel... :)
Kocsonya
Kocsonya 2008.03.10. 15:18
üdv!

Miért ne lenne reális, sztetek egy Desert mekkora erővel lő? Simán elvisz egy kicsit vastagabb faágat, a játékban meg persze hogy nem fog így visszanőni a szemed láttára, hanem visszamész a szétlőtt fához egy óra múlva és visszanőtt egy két ág, ez nem reális, viszont senki nem fog hónapokig a gép előtt ülni és nézni hogy nő vissza az az ág..
további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.