Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Totál tarka

Május 15-től a mozikban a Wachowski testvérek új filmje.

2008.05.05. 14:12 | szerző: Retee | kategória: Mozi

A Wachowski testvérek agya tele van párhuzamos univerzumokkal: a Mátrix-ban megteremtett különleges világ után ismét egy új – a miénkhez csak kicsit hasonlító – világot teremtettek. Igaz, a Speed Racer – Totál turbó (hazai bemutató: május 15.) elsősorban a családi mozizókra számít, ám az író-rendező páros legalább annyi fantáziával és ötlettel teremtette meg az autóversenyző-univerzumot, mint korábban a gépek ellen lázadókét. A látványtervezőkre ezúttal is hatalmas feladat várt: ebben a filmben minden vakítóan, elvarázsoltan színes.
– Őrült ruhákat adtak rám, amit az utómunka során még csillogóbbá, foszforeszkálóbbá változtattak – mesélte egy sajtótájékoztatón a film autóversenyző főszereplőjének anyját játszó Susan Sarandon. – Forgatás közben úgy belelkesedtem, hogy végül meg is vettem az egyik sárga jelmezem. Amikor hazaértem New Yorkba, és kicsomagoltam, csak bámultam. Hogy gondolhattam, hogy ezt valaha hordani merem? Csak az vigasztal, hogy John Goodman, aki a férjemet alakítja, egy rikító zöld nadrágot kunyerált el. Nem hiszem, hogy sokat fogja viselni. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.