Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PC Dome Shop - akciók és újdonságok

Mass Effect, LEGO Indy, Jade Empire és még sokan mások.

2008.06.22. 18:26 | Retee | kategória: Játék

Melegszik a nyár, egyeseknek beindult a szünidő is, a PC Dome Shopba pedig érkezett két új, nagy név, míg néhány régebbi klasszikus igen korrekt áron szerezhető be, többségük magyarul.
Kezdjük a sort a most megjelent Mass Effecttel, amelyet a kezdőnek finoman szólva se nevezhető BioWare (Baldur's Gate, Neverwinter Nights, Star Wars: Knights of the Old Republic, Jade Empire) készített, s tavaly konzolon már minden létező díjat begyűjtött. A külső nézetes, sci-fi világban játszódó akció-szerepjátékban az emberiség egyik globális védelemre kiképzett harcosát alakíthatjuk, aki egy elit csapatot irányítva kel útra, hogy megóvja birodalmát a háborútól. Hamarosan azonban felismeri, hogy a baj sokkal nagyobb, és sokkal messzebbre mutat, mint gondolta. Tűzpárbajok, rengeteg nem játékos karakter, dialektus, a KOTOR-ból már megismert beszélgetési rendszer fejlesztett változata, és persze a sztori - mindez magyar felirattal 7990 Ft.Térjünk át a sci-fi világból egy régebbi korba, konkrétan abba, ahol Indiana Jones régészprofesszor ténykedik. A jól ismert filmsorozat most végre saját játékot is kapott, méghozzá LEGO formában. Hogy miért, azt talán senki se tudja, de a LEGO-bőrbe bújtatott nagy nevek rendkívül népszerűek világszerte, talán szórakoztató játékmenetük, talán népszerű karaktereik miatt. A Shopba nemrég megérkezett a LEGO Indiana Jones, 9990 forintért.A két újdonság után jöjjön néhány régebbi klasszikus, elsőként például a Jade Empire, amelyet a már Mass Effect kapcsán említett BioWare készített, s a játék legutóbbi olvasói szavazásunkon a harmadik lett a 2007-es "Év RPG"-je kategóriában. A kissé távol-keleties stílusra hajazó akció-szerepjáték főleg a kombók uralta harcokra helyezi a hangsúlyt, de persze azért megtalálhatjuk az Inventory-t és az NPC-ket is benne. A Jade Empire most magyar felirattal, akciósan - hatezres árzuhanás után - 1990 Ft-ért kapható, ráadásul elakadás esetén a lapon található hozzá egy végigjátszás is.A sok RPG után pedig mi más is jöhetne, mint még egy, méghozzá kedvenc Peter Molyneux-unktól. A Fable második része ugyan csak konzolokra érkezik, ám az első még mindig jó szórakozást nyújthat a Molyneux féle groteszk, humoros világgal. Nincs is más dolgunk benne, mint igazi, menő Hőssé válni, aki sohasem szól, arca mindig merev, viszont bárkit lazán képen suhint, hogy aztán a megszerzett trófeákat a rá büszke falusiaknak lengesse. Sok-sok akció, kardvívás, varázslat, küldetés, főellenség, és egy csipetnyi szerepjáték elem - magyar felirattal 1990 Ft.


Fable lost chapters
Uploaded by alexisnfs


Aki esetleg egy kicsit békésebb játékra vágyik, annak pedig itt egy városépítős, nagy ritkán háborúzós stratégia, a Caesar 4, amelyben egy római településsel, és annak hálátlan lakóival foglalkozhatunk - magyar szinkronnal 990 Ft.
A sor végén visszatér az erőszak, hiszen a Counter Strike-ban sem a pacifizmusnak hódolhatunk, ellenben a CS a mai napig a legkedveltebb multiplayer FPS, ezer meg ezer szerver várja a jövendőbeli rendőröket, vagy terroristákat. A Shopban két, digitális letöltéses verziója is fellelhető, a Counter-Strike: Condition Zero (Counter Strike 1.6 + Condition Zero) 2790 forintért, míg a Counter-Strike: Source most 4690 Ft. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (4)

Skorpio90
Skorpio90 2008.06.22. 20:40
A SWAT 4-et én is csak ajánlani tudom, bőven megéri az árát. LEGO Indiana Jones-t is megvenném, de nem 10.000 Ft-ért, pláne, hogy nincs multi, ami meghosszabbítaná a játékidőt.
Peca001
Peca001 2008.06.22. 21:18
Fableeeeee:love::love::love::love:
goodboy007
goodboy007 2008.06.22. 21:20
CSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!
ajánlott olvasnivaló