Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battle Realms

2001.07.03. 20:05 | Madrac | kategória: Játék

A Liquid Entertainment kiadott készülő valós idejű stratégiájából, a Battle Realms-ből öt új képet. Az októberben megjelenő játék a távoli keletre kalauzolja a játékosokat, a mágia és a kard világába.
A készítők egy élő világot szeretnének megvalósítani, a fák közt madarak repkednek majd, a falusiak tűz esetén a folyóról hoznak vizet és hasonló megoldásokkal. Teljesen 3D-s környezetben fog játszódni erdőkkel, mezőkkel, rizsföldekkel, sziklacsúcsokkal, folyókkal és vízesésekkel.
Hősökkel teheted majd színesebbé a seregedet, melyek nagy erőkkel rendelkeznek és a csaták során fejlődni is fognak még. Az összetett gazdasági rendszer is tovább színesíti majd a játékot, víz kell a rizsnek, rísz és víz a katonáknak és a lovaknak, lovak a lovassághoz és így tovább. A seregek fajtái mind különböző irányokba fejlődhetnek, bár ezek akár keresztezhetik egymást is néhol.
Az MI is jól kidolgozott lesz mindkét félnél, az íjászok a magaslatok felé húzódnak mindig, a lovasság a meggyengített ellenfelet támadja mindig és a kétféle fegyver közül mindig az épp előnyöset használják az ellenfél ellen.
Az egyjátékos módban egy fordulatos történet várja a játékosokat, míg a többjátékos részben akár hét ellenfél is helyi hálózatban vagy az Interneten. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Battle Realms
Battle RealmsBattle RealmsBattle RealmsBattle RealmsBattle Realms
Battle Realms
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battle Realms

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló