Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fable 2 - PC?

Molyneux nyilatkozata elindította a pletykát.

2008.10.01. 19:38 | szerző: Retee | kategória: Játék

Szomorúan vettük tudomásul, hogy se a Microsoft, se a Lionhead nem rakta oda a PC feliratot a Fable második részének bejelentésekor a sajtóközleménybe, ám még mindig nincs minden veszve. Talán sokan emlékeznek, hogy az első rész is exkluzív Xbox 360 fejlesztésnek indult, később azonban Windows alatt is előadhattuk a nagymenő hőst. Persze most is reménykedünk benne, hogy a jó végül elnyeri jutalmát - jelentem, talán nem is ok nélkül. Felütötte ugyanis fejlét az első PC-s pletyka, amelynek alapja egy interjúrész, igaz a pozitívum itt mindössze annyi, hogy nincs negatívum. Az egyik site ugyanis feltette Peter Molyneuxnek a nagy kérdést, készül-e PC-s verzió a Fable 2-ből. A mester pedig a következőt válaszolta: "Ajjaj, hát én ezt se cáfolni, se megerősíteni nem tudom. Nagyon kell vigyáznom arra, hogy mit mondok, mert komolyan veszik a megjegyzéseimet, aztán meg nagy bajba kerülök. Viszont ha megfigyelted, az első rész esetében kivártunk a PC-s bejelentéssel, és nem azonnal az Xboxos verzió megjelenésénél történt meg." Örüljünk? ■

Fable 2 (Xbox 360)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fable 2 (Xbox 360)

hozzászólások (9)

Szabip
Szabip 2008.10.02. 08:25
Szerintem lesz PC-re.
Eddig még csak nem is tagadták és ez a cikk is csak ezt bizonyítja.

Én örülök neki mert az egy is fantasztikus hangulatu játék volt.

más:
A GoW2 most én is úgy érzem, hogy nem jön PC-re (Cliff B. meg kapja be)
Ezért nem veszek Boxot, bár arra már gondoltam, hogy Chipes Box és warez GOW2 bosszúból :-D
Az Epic elfordult tőlünk.X-(
Hofi
Hofi 2008.10.02. 14:17
Persze, hogy lesz PC-re! Ez nem kérdés ;-)
sdanee
sdanee 2008.10.16. 13:38
Kötelező PC-re!
Elfogadhatatlan, hogy ne legyen! :-)
Creativ3Form
Creativ3Form 2009.02.01. 21:33
Fable 2 PC - Máris itt kopogtat az ajtónkon?

A What If Gaming csapata kapott egy elektronikus levelet, amiben az áll, hogy a játék hatalmas siker volt Xbox 360-on, s valószínűleg küszöbön áll a PC-s verzió debütálása, nézzünk vissza hozzájuk rendszeresen a friss infók miatt.
Mit is lehet erre mondani, vagy akkora kacsa, mint ide Kuala-Lumpur, vagy valóban eredeti, a Lionhead főhadiszállásáról érkezett levélből ollózták ki a srácok eme beszédes részletet, s tényleg jön PC-re is. Jómagam nem bánnám, ha ez utóbbi bizonyulna igaznak, mert akkor többen játszhatnának az egész kellemesre sikeredett második Fabulával. Amíg nem történik meg a hivatalos megerősítés, fogadjatok meg egy jó tanácsot: csak mértékkel éljétek bele magatokat, nehogy cáfolat legyen a vége.
goodboy007
goodboy007 2009.02.01. 21:44
"Talán sokan emlékeznek, hogy az első rész is exkluzív Xbox 360 fejlesztésnek indult." :O

Ők már akkor tudták, hogy lesz X360?! :O
ajánlott olvasnivaló