Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Csúszik a Mirror's Edge

Már csak jövőre érkezhet a PC-s verzió.

2008.11.11. 20:18 | szerző: Retee | kategória: Játék

Novembr elején jelentettük, hogy elkészült a Mirror's Edge című akciójáték, amelyben privát postásként ugrálhatunk a felhőkarcolók tetején. Akkor még úgy nézett ki, hogy a PC-s verzió már decemberben megérkezhet, ám a kiadó ma bejelentette, hogy - ellentétben a konzolossal - a személyi számítógépre készülő átiratra mégis várniuk kell. Sajnos ez azt jelenti, hogy idén már senki sem fog a tetőkön ugrálni - legalábbis PC-n -, és legkorábban erre 2009 januárjában kerülhet sor. ■

Mirror's Edge
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mirror's Edge

hozzászólások (4)

Creativ3Form
Creativ3Form 2008.09.18. 19:11
:-((:-((:-((:-((:-((:,-(:,-(:,-(:,-(:,-(:-((:-((:-((:-((:-((:,-(:,-(:,-(:,-(
EvolutioN
EvolutioN 2008.09.18. 21:36
Hm ez nem valami örvendetes hír :-(. Azonban annyi játék fog megjelenni októberben, novemberben ami érdekel, h ez már nehezen fért volna bele a költségvetésbe :P Így legalább nem lesz gond megvenni a megjelenésekor.
Szabip
Szabip 2008.09.19. 08:20
Nem tudom mit kell kétségbeesni, más oldalakon is azt látom, hogy sírnak a játékosok, kérdem miért?

Annyi kiváló játék jelenik meg november és december folyamán, hogy nem léteziok, hogy ne tudná elfoglani magát bárki is, ez idő alatt. Ha januárban vagy februárban jelenik meg legalább, nagyobb figyelem irányúlhat rá és így sikeresebb lehet.

Azt meg külön birom, hogy olyanok sírnak akik úgy is letöltik, nem erre a fórumra gondolok (GS, PCG)...
balays82
balays82 2008.09.19. 09:28
Egyetértek. Nem olyan nagy baj az, ha a jövő év elejére is marad valami, nem úgy, mint idén, amikor a tavasz közepéig szinte alig jött ki értelmes játék PC-re (most olvastam, hogy a PoP is idén jelenik meg, már kezdett sok lenni a jóból). Ráadásul így a pénztárca is kímélve lesz egy kicsit (ha lehet ilyet mondni az év utolsó hónapjaiban), arról nem is beszélve, hogy mire megjelenik, addigra a konzolos tapasztalatokból kiindulva lehet eldönteni, hogy érdemes-e megvenni.
ajánlott olvasnivaló