Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Terminator Salvation - trailer

Megérkezett az új Terminator film második trailere.

2008.12.10. 14:24 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Elviekben jövőre érkezik az új Terminator film, amely a Salvation alcímet viseli, s a hírek szerint megpróbálja új köntösbe öltöztetni a mindenki által ismert trilógiát. És bár Arnie ezúttal már nem lesz ott, azért egy nagy nevet csak sikerült igazolniuk az alkotóknak, hiszen maga a Sötét lovag, azaz Christian Bale bújik John Connor szerepébe. Most pedig lássuk az új, második trailert: ■

hozzászólások (11)

RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2008.12.11. 21:21
Én máshogy látom kicsit a dolgokat.Szerintem igenis jo volt a Nick Stahl a 3-ban mivel John Connor nem volt olyan idős hogy besorozzák meg minden igy nem volt katona és egyik pillanatrol a másikra lett egy vezér egy háboruban......és itt pont jol jött a 3ban az hogy bár jol bánik a fegyverekkel de még tapasztalat hiányos mivel igy pont egy fiatal tapasztalatlan ifju harcost személyesitett meg.....és mivel John-nak a kitört háboru miatt nem volt alkalma hogy besorozzák mert nem volt annyi idős meg amugyis lázado tipus volt ez igy pont jol jött a 3ban...(szerintem de ez csak az én véleményem):):)
Creativ3Form
Creativ3Form 2008.12.11. 21:31
Parancsolj
Barthezz
Barthezz 2008.12.11. 21:50
Mindenféle csesztetési szándék nélkül szólok, de egyszerűen katasztrófa, ahogy írsz. Egy egyetlen nagy összefüggő maszlag az összes hsz-ed, szabályosan megfájdul a fejem, ha a végére akarok vmelyiknek érni (általában a hsz-eid közepénél fel is szoktam adni ;-) ).

Szóval légyszíves a következő tanácsokat fogadd meg:
- Használj vesszőket!
- Ne használd indokolatlanul a 3 pont jelet! Jah igen, az 3 pont, mint a neve is utal rá, nem pedig 10...
- Az írásjelek után tegyél space-t!
- Ne kezdj 'és'-sel minden mondatot, abszolút helytelen és zavaró is!
- Tagold bekezdésekre a hosszabb hsz-eidet!

Köszönöm/köszönjük.


A tartalmi részre most nagyon ki se térnék, pedig jópár helyen attól is égnek állt a hajam... Eleve tök értelmetlen gondolatmenetet folytatsz néha, Christian Bale szerepének pedig tessék inkább örülni. Pont az lenne a katasztrófa, ha Nick Stahl játszaná el megint John Connort. Tessék szépen pótolni a Batman Begins-t és a The Dark Knight-ot, s mindjárt megismerheted Bale színészi képességeit, amik fényévekre vannak Stahl-étól.
afro
afro 2008.12.11. 22:03
Ha nem értesz hozzá ne beszélj nevetséges dolgokat. (ami az atombombát illeti)

A trailerben pont az tűnt fel nekem, hogy próbálnak a 2-re visszautalni, pont ezekkel a jelenetekkel, mint a koponyák, a bunker. Végre azt dolgozzák fel, milyen is lehetett a gépek háborúja, amire az első 2 filmben csak 1-2 jelenttel utaltak, ami viszont pokoli jó volt.
Az óriásrobot a 2-ben is benn volt (nem pont ilyen, de nagy és gép és lő), a motorok meg miért ne lehetnének benne, annyira nem rossz ötlet. Felesleges mindig mindent rögtön leszólni, főleg egy trailer után. Én inkább a sorozat miatt sopánkodnék, na AZ pocsék lett.
Barthezz
Barthezz 2008.12.11. 22:14
Köszönöm, hogy leírtad Russianboy hsz-eihez még azokat a kitételeket, amikre már nekem nem volt kedvem/türelmem kitérni :-D Ezzel lett teljes az én hsz-em is ;-)
ajánlott olvasnivaló