Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

DVD

Márciusban érkezik a Zuhanás DVD

A sejt rendezőjének káprázatos látványvilágú filmje.

2009.02.02. 14:05 | szerző: Dino | kategória: DVD

Március 17-én jelenik meg a Fórum Home Entertainment kiadásában a Zuhanás (The Fall) című film DVD változata.
Roy Walker (Lee Pace), a szomorú szívű, ám vakmerő kaszkadőr egy tragikus kimenetelű mutatvány közben lezuhan a lováról, így most magatehetetlenül fekszik egy városszéli kórházban. Egy napon besétál a szobájába egy kíváncsi kislány, Alexandria (Catinca Untaru), aki szintén a kórház lakója, és Roy varázslatos történetbe kezd rettenthetetlen hősökről, rejtélyes banditákról és csodálatos tájakról. A mese egyre viharosabb eseményei szinte megbabonázzák Alexandriát, és ahogy valóság és fantázia határai egyre jobban elmosódnak, Roy hamarosan elérkezettnek látja az időt, hogy rávegye a kislányt, szerezzen neki morfiumot, amivel mindörökre véget vethet megtört teste és szíve fájdalmának… A Zuhanás öt kontinensen forgatott, lenyűgöző látványvilágú film, mely kalanddal és végzetes indulatokkal teli világba repít magával.
Extraként két audiokommentár kerül a lemezre (az egyiken a rendező, Tarsem, a másikon Lee Pace és Nico Soultanakis író-producer, valamint Dan Gilroy író közreműködik), emellett pedig két kulisszák mögötti kisfilm és néhány kimaradt jelenet várja a nézőket. A filmet Dolby Stereo magyar és angol hanggal valamint 5.1-es DD angol hanggal lehet megtekinteni, magyar, angol és portugál feliratok közül választva. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.