Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Gobliiins 4

Visszatérnek a goblinok!

2009.02.09. 18:25 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Kalypso Media bejelentette a vicces kalandjáték sorozat legújabb részét a Gobliiins 4-et, így hosszú hallgatás után visszatérnek a mókás zöld lények. A goblin királyság ura Balderone roppant elkeseredett, elszökött a királyság szerencseállata Riri. A feladatot a három mesterdetektív kapja, Stucco, aki mozgatja a tárgyakat, Tchop, aki használja a tárgyakat és Purlius, aki varázsolja a varázslatokat. A feladat megtalálni az elszökött lényt és bebizonyítani a királynak, hogy most boldogabb, mint míg vele volt. Kalandos utazás vár hőseinkre, mert hiába vannak folyamatosan Riri nyomában, utolérni nem lesz könnyű. A kalandok március 29-én kezdődnek majd. ■

Gobliiins 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Gobliiins 4

hozzászólások (15)

tehasut
tehasut 2009.02.10. 15:57
attól félek, hogy ez a játék nem az lesz, amit várunk.

http://www.gobliiins4.com/index.htm

engedjétek rá a Google fordítót és olvassátok el a Leírás menüpont alatti szöveget...
"A rejtvények nem túl nehéz, de sok."
Drukala
Drukala 2009.02.10. 16:29
Nah, ez elég rossz ómen. Azért reménykedjünk...
Dilikutya
Dilikutya 2009.02.11. 10:19
Valószínűleg a sok kisméretű hülyegyerek miatt nem merik bevállalni, hogy agymunka is kelljen, manapság az nem trendi.
Az a baj, hogy az eredeti fejlesztők már jó 10 éve eltűntek a süllyesztőben, sajnos a Gobliiins 4 inkább tűnik egy béna shareware kalandjátéknak, mint egy egykor méltán sikeres széria folytatásának.
Ezek a klasszikus kalandjátékok nagyon nem mennek manapság, a Sam and Max állítólag jól sikerült ugyan, de ez az egyetlen ebből a humoros vonalból, de szerintem a régi Gobliiins poénjait nem üti. Az mekkora volt mikor a varázsló figyelmét pucér csajjal terelték el:).
PanzerWolf
PanzerWolf 2009.02.11. 15:10
Az jó kis poén volt.:-D
fldrag321
fldrag321 2009.02.26. 16:19
"Nem túl nehezek, de sok van belőlük, egy nyolc éves gyerek nagyjából egy-két óra alatt túljut egy szinten."
Amikor mi gyerekek voltunk, körülbelül mi is annyit szórakoztunk egy szinttel, néha segítséget kérve a szülőktől, néha csoportosan. Szerintem ez is a történeten áthaladva nehezülni fog, véleményem szerint nincs ok a túlzott aggodalomra. Igazából nekem megfelelne az is, ha inkább a poénokra és a kalandokra fektetnék a hangsúlyt, de a feladványoknak is örülnék.
Ami miatt nem bánt a dolog, hogy mint a honlapból is látszik, gyerekeknek készül. Örülök, hogy végre kiadnak egy olyat is a piacra, amiben nem kell elválasztani az emberek fejét a testétől.
Már várom a megjelenést.
ajánlott olvasnivaló