Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Wolfenstein intro

Az akciójáték bevezető videója.

2009.04.18. 16:59 | Madrac | kategória: Játék

Megtekinthető a készülő Wolfenstein bevezető videója, mely igazolni látszik a fejlesztők nem túl régi nyilatkozatát, hogy ez nem egy második világháborús akciójáték lesz. Sokkal inkább központi szerepet kap benne a természetfeletti, különféle mágikus tárgyakat is használhatunk majd. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Wolfenstein
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Wolfenstein

hozzászólások (28)

Razor03
Razor03 2009.04.21. 10:25
WOW az intro hozza a feelinget. Jó lenne, ha a játék is hozná, de az ingém részekből eddig nem ez jött le. Miért nem lehetett várni ezzel a játékkal egy kicsit, és valami normálisabb motorral elkészíteni - nem értem.
Gerry
Gerry 2009.04.21. 12:00
Nem. Az első két játékot a Muse Software készítette, s ezek igen távol álltak a későbbi FPS vonulattól. Az id a nevet vette át, és készítette el erre alapozva a Wolfeinstein 3D-t (illetve kiegészítőit). A 2001-es RtCW-t az id-hez igen közel álló Raven Software készítette (éljen az outsourceing) de ez nem folytatása volt a dicső elődnek, semmint újragondolása - ahogyan a most készülő Wolfeinstein 2 is úgy tűnik megintcsak egy újragondolás, egy remake, nem szó szerint vett folytatás.

(Egyébként még ha fejből nem is tudnám ezt (játékos alapműveltség :P), akkor is baromi gyorsan utána tudtál volna nézni: gúgli, wikipedia :D)
U.R.H.
U.R.H. 2009.04.21. 12:17
Néztem angol wikit. Ott azt írják, hogy a RTCW a folytatása a wolf3d-nek.
Ez a wolfenstein pedig az RTCW folytatása.
Csak én valahogy kételkedem ebbe és számomra is inkább remakenek/rebootnak tűnik mindegyik id-s rész.
Ezért gondoltam, hogy megkérdezem most már fórumon, hátha jön valami wolffan, azt megmondja a frankót.
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2009.05.09. 22:48
szrintem több dolog is utal arra hogy ez a RTCW-nek a folytatása.Hasonlo majdnem ugyanolyan zene,nácik misztikumos természetfölötti kiváncsisága,valamint a név BJ Blazkowicz.......ez kétlem hogy a Wolfenstein 3d-ben meg más játékokban szerepelt volna bár nem zárom ki de én azokat nem ismerem nem játszottam vele de ha olvastam is és/vagy hallottam rola nem emlékszem hogy eme felsorol témák közül bármelyiket is emlitésre méltatták volna......
McAnt
McAnt 2009.05.10. 01:28
Micsoda pengeéles logika és felkészültség...:D
ajánlott olvasnivaló