25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Combat Mission Vista upgrade

Immár Vistán is játszható a magyar egységeket felvonultató Combat Mission.

Írta: Lacko 5 hozzászólás

Mivel a Battlefront.com méltán híres Combat Mission: Barbarossa to Berlin c. játékával még ma is sok honfitársunk játszik - lévén az egyik legjobb taktikai játék, amiben magyar egységek is szerepelnek - örömmel (bár némi szkepticizmussal) tudatjuk, hogy a fejlesztők kiadtak hozzá egy Vista Upgrade-et. Ami meglepő, hogy ezért a javításért - gondolom ezért nem hívják patch-nek - még 5 USD-t elkérnek. Tehát ha valakit csak az akadályozott meg a CMBB-vel való játékban, hogy a gépén Vista van, akkor most egy kis befektetéssel megoldhatja ezt a problémát.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Lacko

Lacko
Még ZX Spectrumon kezdte stratégiai játékokkal. Azóta megkedvelte a taktikai FPS-eket, a point'n'click kalandjátékokat, a gazdasági- és társadalomszimulátorokat. Örök Arma-játékos és tartalomfejlesztő.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Dark Archon
Dark Archon [11464]
Ja, de csak azoknak, akik CPU-ja támogatja a virtualizációs technológiát.
afro
afro [283]
Főleg hogy 7-ben lesz XP mód is.
Lacko
Lacko [11510]
Amennyire a Battlefront fórumát böngészve rájöttem, kb ez lehet a sztori: volt egy vagy két szerencsétlen aki Vista alól próbálta meg futtatni a CMBB-t, de nem ment nekik. Az egyikük egy programozó volt, aki addig járt a fejlesztők nyakára, míg azok odaadták neki a kódot, hogy "keresd meg, ha tudod". Ő meg megtalálta és kijavította. :) Így ő már boldogan játszhat a Vistáján. A BFC, meg kiadta ezt a javítást 5$-ért, hátha kell valakinek. De szerintem nem kell senkinek. Ráadásul ők sem biztosak benne, hogy szükség van erre az Update-re, mert azt írták, hogy csak azok vegyék meg, akiknek nem megy Vista alól. Azaz vannak olyan játékosok, akik eddig is gond nélkül játszották Vista alól... :)

Bár nem értek hozzá, de ahogy hallom, a 7-es inkább kompatibilis az XP-vel, mint a Vistával, szóval lehet, hogy a 7-eshez nem is lesz szükség Update-re.
subject17
subject17 [6519]
Szerintem a kalózVistások kalózWin7- et fognak tölteni, akik meg megvették a Vistát, be fognak fektetni Win7- re :)
(Üzenet lényege: ezt előbb is megtehették volna, kb. akkor, amikor a Vista megjelent)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (5 db)