25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Konzol - Microsoft

Alan Wake - nem lesz PC

A fejlesztők után a Microsoft is megerősítette, hogy nem lesz PC-s verzió.

Írta: Retee 43 hozzászólás

Pár hónapja szomorúan számolhattunk be arról, hogy a sokáig multiplatform fejlesztés Alan Wake PC-s verziója eltörlésre ítéltetett, legalábbis a fejlesztők beszámolója szerint egy időre félretették a projektet. Ettől még reménykedhettünk abban, hogy az Xbox 360-as megjelenés után egy évvel mégis csak tiszteletét teszi egy másik platformon Wake úr, ám erre egyre kevesebb a remény. A Microsoft ugyanis egy interjúban elárulta, hogy a PC-s verzió teljes mértékben törölve lett, mivel "egyes játékok bármely masinán ugyanazt nyújtják, míg mások túl specifikusak ehhez, és Alan Wake-hez inkább egy hatalmas TV, illetve a kanapé illik, ezért döntöttünk úgy, hogy csak a hozzá jobban illő platformra adjuk ki a szoftvert".
Most pedig lássunk egy új trailer:

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Alan Wake

Platform:

Fejlesztő: Remedy Entertainment

Kiadó: Microsoft

Megjelenés:
2010. május 14. PS3, X360
2012. március 2. PC

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

kEnAcE
kEnAcE [9563]
Ennek a kifogásnak a létjogosulatlanságára én vagyok a legjobb példa.
Én hatalmas tévé előtt, fotelben, X360 controlerrel szoktam PC-n játszani...
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. [11704]
pontosan, de igazából még a mai napig nincs épkézláb ps 2 emulátor, és az a vicc, hogy a ps 1-esek se tökéletesek (és már nem is lesznek valószínűleg).
Chrono
Chrono [3424]
jah, végülis a PS2-es emulátort is csak úgy sunyiban írták meg 5-6 év alatt, mire működőképes lett. és egy fél atomerőmű kell még mindig alá...

'Megírni egy box emulátort kábé olyasmi lenne, mint feltörni a Steamet'
ez meg no comment...
amitakartok
amitakartok [423]
Azt nem értem, hogy mi a rákért nem ír valamelyik profi cracker sunyiban egy box emulátort? Mert azzal kibasznának az MS-tal? Mióta érdekli őket az ilyesmi egyátalán? Legtöbb régi konzolnak van emulátora és azt hallottam, a box nem igazán különbözik PC-től architekturális szempontból. Megírni egy box emulátort kábé olyasmi lenne, mint feltörni a Steamet (PacSteam, G-Steam, Undead patch és a többiek).
Hofi
Hofi [1575]
Dead Space 2 lesz PC-re. Nem olvasol híreket? Másnap már mondták, hogy lesz.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (43 db)