Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Alan Wake - nem lesz PC (Hírek)

Alan Wake (Xbox 360)

Alan Wake (Xbox 360)
A legutóbbi Alan Wake (Xbox 360) cikkek, hírek
9563 levél
Válasz 10.02.15. 11:32 #43
kEnAcE
Ennek a kifogásnak a létjogosulatlanságára én vagyok a legjobb példa.
Én hatalmas tévé előtt, fotelben, X360 controlerrel szoktam PC-n játszani...
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
11699 levél
Válasz 10.02.14. 11:17 #42
.:[Kain]:.
pontosan, de igazából még a mai napig nincs épkézláb ps 2 emulátor, és az a vicc, hogy a ps 1-esek se tökéletesek (és már nem is lesznek valószínűleg).
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
3424 levél
Válasz 10.02.14. 02:48 #41
Chrono
jah, végülis a PS2-es emulátort is csak úgy sunyiban írták meg 5-6 év alatt, mire működőképes lett. és egy fél atomerőmű kell még mindig alá...

'Megírni egy box emulátort kábé olyasmi lenne, mint feltörni a Steamet'
ez meg no comment...
!!! El Gigante Madrid !!!!
423 levél
Válasz 10.02.14. 02:20 #40
amitakartok
Azt nem értem, hogy mi a rákért nem ír valamelyik profi cracker sunyiban egy box emulátort? Mert azzal kibasznának az MS-tal? Mióta érdekli őket az ilyesmi egyátalán? Legtöbb régi konzolnak van emulátora és azt hallottam, a box nem igazán különbözik PC-től architekturális szempontból. Megírni egy box emulátort kábé olyasmi lenne, mint feltörni a Steamet (PacSteam, G-Steam, Undead patch és a többiek).
1548 levél
Válasz 10.02.13. 22:50 #39
Hofi
Dead Space 2 lesz PC-re. Nem olvasol híreket? Másnap már mondták, hogy lesz.
2426 levél
Válasz 10.02.13. 18:59 #38
Szabip
Az MS haszna nagy része nem a Boxokból jön össze hanem a minden egyes játék után eladott licence díjból ami kb 3-4e körül van darabonként!!!, a box nekik zsebpénz, illetve a kiegészítőkben van még lé...

A csualakből nagyon sok van főleg nő de, az ízlésviláguk nagyon szerteágazó és nagyon sűrűn változik is, sok esetben ad-hoc módon vásárolnak ami nem kiszámítható, de tény hogy a kritikus tömegük miatt így is szép hasznot hozhatnak és hoznak is.
A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.
2426 levél
Válasz 10.02.13. 18:55 #37
Szabip
Így van a felsorolatk közül csak a GoW2-t sajnálom a többi hidegen hagyott mindig is a Fable dög unalom volt a Halo 3 nál van jobb és szebb PC-n is.
A Halo Wars egyszerüségét meg sem említem...

A szerencse az, hogy az idén roppant sok jó játék jön szerencsére PC re...
A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.
11699 levél
Válasz 10.02.13. 18:26 #36
.:[Kain]:.
mondjuk attól még, hogy valakinek van x doboza, szerintem írhat ide kommentet, vagy te nem így gondolod? szólásszabadság mond valamit?
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
11699 levél
Válasz 10.02.13. 18:25 #35
.:[Kain]:.
ha annyira veszteséges lenne az x-box, akkor már rég bedőlt volna az egész.
a casualokra nem véletlenül építenek: belőlük van több! de ezt te is tudtad.
a nagyobb hírverést kapott játékok, mint pl. egy crysis pl. simán elkel annyi példányban konzolon, hogy se a kiadó, se a konzol gyártója ne panaszkodhasson.
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
9379 levél
Válasz 10.02.13. 18:03 #34
Kanduhrka
Szerintem nem kár egyikért sem. Van nekünk Mass Effectünk, amiben annyi meló, kreativitás és tehetség fekszik, mint az alábbiakban összesen.
horrorgeeks.blogspot.com
2426 levél
Válasz 10.02.13. 15:45 #33
Szabip
Kár bízni benne, ha az MS kijelenti hogy nem akkor nem, sajnos számos példa van ami alapján biztosnak tűnik a kép:
-Halo 3 (ODST)
-Halo Wars (RTS! PC-n lehetne a legjobb)
-Fable 2 (3 biztos hogy nem)
-GoW 2 (bár itt még van egy halvány remény)
-És most ez se

Minden ami az MS el kapcsolatos project az már nem várható PC-re és ez a jövőben is így lesz mert nekik már nem üzlet, sajnos...

Kérdés milyen alapon van benne egyáltalán a PC Gaming Allianceben?

Undorító bagázs...
A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.
1286 levél
Válasz 10.02.13. 14:51 #32
PrOHax
Dead Space 2 -ben még bízom, mert abban nincs a Microsoft keze. Az Alan Wake 80% , hogy a büdös életbe nem lesz PC-n.
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
1548 levél
Válasz 10.02.13. 13:09 #31
Hofi
Nézzük csak meg a Dead Space 2 hírt. Úgyhogy itt is mint a politikában egyre jobban mennek a hazudozások. Én se lepődnék meg ha 1 év múlva jönne PC-re is.
9379 levél
Válasz 10.02.13. 09:43 #30
Kanduhrka
"Alan Wake-hez inkább egy hatalmas TV, illetve a kanapé illik, ezért döntöttünk úgy, hogy csak a hozzá jobban illő platformra adjuk ki a szoftvert". "

Tehát akinek számítógépe van, annak nincs nagy Tv-je, és nem tud venni egy 4000 forintos kontrollert hozzá, majd kikötni a gépet a Windows 7 által végtelenül leegyszerűsített kezelőfelületen a nem létező TV-hez. Mindössze egy vagy két kábellel...
horrorgeeks.blogspot.com
2426 levél
Válasz 10.02.13. 01:39 #29
Szabip
"az x-boxos feltevésed nem értem. Ha veszik a boxot, akár csak egy játékért is, az miért okozna problémát a Microsoftnak? hiszen eladott egyel többet, egy játékért. nem jár rosszabbul, mintha meg sem vennék a gépét azért az egy játékért."

Az MS-nek a Box megjelenésekor csak veszteségei voltak minden egyes eladott darab után elsősorban a HDD miatt, ez mai napra annyiban módosúlt, hogy már ugyan nyereséges de nagyon kis nyereséget hoz, és még mindig a HDD miatt.

Arra építettek építenek, hogy a játékok jogdijaiból pótolják a kieső bevételeket ami működik is valamilyen szinten de ha egy illető casual jétékos csak a műanyag gitár miatt veszi meg a boxot és utána csak 3 év alatt 2 játékot vesz meg ezzel nagyon kicsi nyereséghez juttatja csak az MS-t a kezdeti stádiumban pedig még nyereséghez se.
A válság is rányomta a hatását az eladásokra nem véletlenül csökkentek a jogdíjak miatt a játékok árai.

A casual réteg a leg kiszámíthatatlanabb réteg, rájuk modelt építeni maga az önygyilkosság, a HC gamerek rétege más kérdés de ugye ők relative nincsenek sokan.

Érdekes adalék, már egy ideje figyelem az eladások adatait, véleményem szerint nem a valódi eladásokat hozzák nyilvánosságra a kiadók, azt plasztikázzák és nem felfelé PC-n biztosra veszem, hogy sokkal magasabb eladások vannak mint amiket híreznek a kiadók, de ez is egy marketing pszichológia része.A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.
13030 levél
Válasz 10.02.12. 23:36 #28
konrad
"Szerencsére engem nem érint a dolog, mert rendelkezem egy x360-al, de a PS3-nak is"

Ki nem szarja le, hogy te mivel rendelkezel! Ha nem vetted volna észre, az alant komentekben jórészt pc-s csalódottak szólaltak meg, most már velem együtt is! Ha meg nem érint a dolog, akkor böfögj otthon egyedül és csitiben játsszál az AV-kel...

Sajnálom a döntést, szívesen kipróbáltam volna én is!
11699 levél
Válasz 10.02.12. 22:50 #27
.:[Kain]:.
Azt hozzátenném azért, hogy már a Far Cry után is voltak hümmögések a crytek háza tájáról, mert már az sem úgy fogyott, ahogy megérdemelte volna, és ez a Crysissal tovább folytatódott. rendben van, hogy azóta meg lett az elvárt szint, de nyilván jobb lenne, ha nem kéne ennyit várniuk rá, hiszen ha évekkel a megjelenés után kezdik el venni, olcsóbban a játékot, akkor addigra más cégek már akár le is húzhatták a rolót.

az x-boxos feltevésed nem értem. Ha veszik a boxot, akár csak egy játékért is, az miért okozna problémát a Microsoftnak? hiszen eladott egyel többet, egy játékért. nem jár rosszabbul, mintha meg sem vennék a gépét azért az egy játékért.

és ahogyan még az előző postodban írtad, pont erre törekednek, hogy még egy és még egy konzolt eladjanak egy-egy sikerjáték folytatás xbox only jogaival.

a pc-t meg ne temessétek, BIZTOS nem lesz semmi baja az új konzolgenerációk eljövetelével. Weblapot pl. nem lehet konzolon szerkeszteni, és valószínűleg nem is fognak soha. értem én, hogy billentyűzet-egér, de ha lesz is rá rendes, az is csak a konzol játékgép mivolta miatt, amivel majd fps-rts fronton is fejlődhet a masina.
belülről fejleszteni is csak a pc-ket lehet ilyen szinten, úgyhogy a hardwer gyártók is életben fogják tartani, valamint az egyszerű internet, ami már elérhető telefonokról, mégsem onnan msn-ezik az erre képes telefonnal rendelkezők negyede sem.
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
11699 levél
Válasz 10.02.12. 22:39 #26
.:[Kain]:.
tudok róla, képzeld, az AVP új része már kint is van, pedig csak egy hét múlva jön!

nem csak hogy kevesebb, de sokkal macerásabb, ezért ezzel sokkal kisebb %-a él vissza a konzoltulajoknak, mint a pc-seknél a pc tulajok. a kiadók is nyilván tudják ezt, de alapból konzolra pl. csak az ír magának játékot, akinek tényleg nincs pénze rá, egyéb helyeken meg zsebpénz szintet üt meg a konzoljátékok ára (átszámítva nyilván ugyanannyi, de a GDP kicsit jobb az ilyen országokban). A windows live rendszer meg pl. ugye nem is használható másolt játékkal, van achievement rendszer, meg közösségi részek, így ez nem számottevő egyelőre.
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
330 levél
Válasz 10.02.12. 22:30 #25
RUSSIANBOY
Jozef:

Mibajod van velem?

Nem arrol van szo.Kihozzák konzolra oké.De akkor nem értem miért szivatják igy a jónépet....Engem mozgatott volna az Alan Wake de csak azért hogy játszak vele nem fogok konzolt venni ahogy a Microsoft tervezi....Egyrészt mert nincs rá pénzem másrészt én PC-s táborban mozgok azt élvezem.Igy tehát jelen esetben inkább lemondok rola és sajnálom a projectet minthogy konzolt vegyek.Nem fikázni akarom biztos az is jo valamiben ahogy a PC is de akkoris.....sajnálom hogy lefujták de akkor lehetett volna bennük annyi emberség hogy Bocsi gyerekek a mai sok kalozkodás miatt lefujtuk a PC-s projectet vagy valami ilyesmi még mindig könnyebben megemészthető mint ez a kifogás......
Kain:

Teljesen megértem amit mondasz és én is lehet hogy igy tennék de akkor nem jelenteném be PC-re ha ennek tudatában vannak hogy nem éri meg........Ez félrevezetés......Az meg hogy sokan letöltik annak köszönhető be hogy mindenki játszani akar vele de nem mindenki vastag pénztárcás és ezt azért figyelembe kellene venniük.


Anno én is megvettem a HL2:Episode ONE-t 5000ért és azota mondhatni bánom mert ha most nem lenne netem a Steam miatt nem is tudnám tolni ugyhogy ez se egy éppen megfelelő megoldás.De annál ugy éreztem hogy jo játékot kapok annyiért.Aztán kicsit huztam a fogam hogy Háááát jo volt jo volt de rövid.....Azonkivül értem azt is ami Szabip ir.Általában a többrrészes PC játékoknál is kihozzák először az első részt aztán jött egy DUO pack első második résszel.Majd kijön a harmadik aztán meg az 1-2-3 rész együtt szoval igyis el lehet adni mindent többször.....Én is megértem a kiadot és biztos sok pénzt és időt feccölt bele a projectbe de mivel ezek cégek (némelyik jo nagy) ezeknek van egy bizonyos alaptőkéje igy ha veszteség is éri még nem jelent csődöt és simán tud más projecteken is dolgozni.Azonkivül ilyenkor hogy bejelentik hogy lefujják nem elég hogy kib.sznak az egyik platformt képviselő játékosokkal de a saját embereikkel is mivel akkor a sok munka az idő és a ráforditott pénz felesleges volt.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
186 levél
Válasz 10.02.12. 21:49 #24
Ryland
kanapé meg nagy tévé...ehh ezt az olcsó kifogást,szerintem nem én vagyok az egyetlen aki már fél éve nem kapcsolta be a monitort.
Who is General Failure, and why is he reading my drive?
92 levél
Válasz 10.02.12. 20:52 #23
Narxis
"Hogy mi lesz a PC jövője eléggé kérdéses, momentán az FPS ek RPG-k és az RTS ek no meg a az a kevéske szimulátor tartja el a MMO-k mellett, de attól félek ez csak addig fog tartani ameddig kijön az új generáció mert ott már 100% hogy megoldják a MMO kérdést és ha az egér billentyűzet is párosítható lesz bizony az a maradék PC-s is át fog pártolni..."

Ezzel maximálisan egyetértek, most nő fel az a generáció(10-14 évesek) akik már nagyrészt a konzolt ismerik azzal kezdtek játszani. Kijönnek a next-gen konzolok, a HDTV ára csökkeni fog ahogy elterjed és hatékonyabb lesz a gyártása(költség stb.), persze konzolt ugyanarra a monitorra is rá lehet kötni amin a PC-t használod. Jön a Natal és a Sony hasonló kontrollere, nagyon el fog terjedni a konzol. PC-n maradnak az MMO-k és a flash játékok. Blizzard is előbb-utóbb kiad mindent konzolra, már csak az Activision pénzéhsége miatt is.
92 levél
Válasz 10.02.12. 20:46 #22
Narxis
Nőhet a csillagos égig is amíg valamilyen fura oknál fogva ott a többszörösét adják el a játékoknak mint PC-n. A másik probléma, hogy a konzolt hardveresen kell buherálni a warezhoz, na most aki ezt bevállalja annak:

1. ugrott a garancia
2. nincs multiplayer, nem csatlakozhat netre mert letiltják a gépét és aztán csak papírnehezéknek vagy dísznek használhatja.

PC-n bármelyik játékot letöltheted, mellette meg tolhatod a multit, akár eredetivel is. De még olyan is van, hogy egy játék warezolt változatával is megy a multi(COD4, Borderlands, MW2 stb.).
2426 levél
Válasz 10.02.12. 20:42 #21
Szabip
Többé kevésbé egyetértek veled de először is pontosítanálak:

A Crysis anyagilag sikert, hozott igaz nem olyan gyorsan mint, ahogy szerették volna, ezért is születtek a Crytech részéről negatív kritikák, de végül 2 millió feletti példányszámban kelt el és még nincs vége hisz akciósan lehet venni még évekig, főleg a 2. rész kapcsán fog fellendülni az első eladása mivel jó pár konzolosnak ha tetszik a 2 akkor az egyet is valamilyen módon be fogja szerezni.
A kiadók mindig az első 1 hónapban szoktak hisztizni de ez is amolyan marketing fogás mivel a termékéletgörbe nem 1-2 hónap alatt fut ki hanem évek alatt néha évtizedek alatt lásd Starcraft, tehát nyereséget nem minden esetben rövid idő alatt lehet elérni de ők ezt tudják, csak minket hülyítenek, ez az életgörbe PC-n amúgy is sokkal nyújtottabb.

A kiadó részéről maximálisan értem a dolgot és tiszta sor, hogy a pénz mozgatja őket, de a gusztustalanságnak is van határa főleg amit a MS csinál, főleg olyanokat szúr hátba akikből évekig élt és akkor elvárják, hogy megvegyék a szaros Windowsat, ez itt a gond, a határvonal pedig kicsi mert könnyen lehet egy PC-s ből konzolos.

Agy apróság amit ritkán emleget az MS pedig nekik elég nagy probléma, sok Xbox 360 tulaj csak egy játék miatt veszi meg mint például a Gutar Heroe és vagy soha vagy évente max egy játékot fog venni rá. Nekik ez nem jó üzlet pedig az eladott darabszám és a játékeladások alapján ezt a tény látszik megerősíteni a Sonynál kicsit jobb a helyzet ilyen téren.

Hogy mi lesz a PC jövője eléggé kérdéses, momentán az FPS ek RPG-k és az RTS ek no meg a az a kevéske szimulátor tartja el a MMO-k mellett, de attól félek ez csak addig fog tartani ameddig kijön az új generáció mert ott már 100% hogy megoldják a MMO kérdést és ha az egér billentyűzet is párosítható lesz bizony az a maradék PC-s is át fog pártolni...

Egy azonban tény a PC-s közösség óriási, valójában többszöröse a konzolosénak, tehát leírni nem fogják...
A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.
1355 levél
Válasz 10.02.12. 20:30 #20
hahakocka
A kalózkodás ugyanúgy van X-boxon sőt, előbb van fent az Xboxos változata egy-egy játéknak! Az igaz hogy kevesebb még, de egyre nő a warez ott is.
11699 levél
Válasz 10.02.12. 19:58 #19
.:[Kain]:.
azért azt is vegyétek figyelembe, hogy bizony ez az üzletpolitika nem véletlenül alakulhatott ki, és be kell, hogy valljam, a helyükben én is így tennék (annyi különbséggel, hogy azért egyszer végül kiadnék mindent pc-re, amit beígértek, de nem adtak ki).

most gondolkodjunk az alapján, ami az életet mozgatja: a pénz alapján. konzolon még mindig sokszorosan több játékot értékesítenek, mert az egyszerű, casual pléjerek nagy hányada konzolok felé nyit, a pc-vel sokat kell szarakodni, ezeket a dobozokat meg ugye azé' találták ki, hogy játszanak rajtuk, alig van loading, és akár a munkahelyen is lehet kajaszünetben tolni két tekken roundot.

ha többet adnak el egy játékból (sokszor többet!) boxon, akkor minek hozzák ki egy olyan platformra (PC), amin nem elég, hogy alapból kevesebb példányban fog kelni, de a kalózkodás miatt hatványozottan csökken az eladott példányok száma?

az első részes taktika, már ha létezik, szerintem jó, mondd azt, hogy a helyükben nem így tennél?
bár a Halo esetében halványan javult a helyzet, mert bár horrorisztikusan fos verzióban, de azért kiadták a másodikat is.

ennek ellenére én szerettem volna az Alan Wake-el játszani, nagyon! Ez van, már annak is örülhetünk, hogy a Crysis 2 kijön pc-re, hiszen Cevat Yerly ki is jelentette pár héttel a megjelenése után, hogy hatalmas bukta volt pc-n az eladások alapján, ugye mindenki letorrentezi, aztán meg várja a csodát, igazából simán megérteném, ha az sem jönne ki pc-re. valamit valamiért. ha nem keresel egy munkával pénzt, akkor nem fogod folytatni azt a melót, nem?
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
1286 levél
Válasz 10.02.12. 19:49 #18
PrOHax
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
827 levél
Válasz 10.02.12. 19:12 #17
_Sun_
Hát ez olyan mintha odahívnak, hogy gyere közelebb mutatnak valamit, aztán lefingják a fejedet. Kíváncsi leszek mi lesz a vége.
Gaming is about killing time, not killing people
1789 levél
Válasz 10.02.12. 18:26 #16
-Jozef-
Komolyan, akaszd már fel magadat.

Csak, hogy ON is legyen valami: Ez az indoklás röhej, de hát lassan elkezdhetjük megszokni. Szerencsére engem nem érint a dolog, mert rendelkezem egy x360-al, de a PS3-nak is van pár erős húzóneve amik szintén valami hülye elhatározás alapján nem élvezhetünk a más platformokon... de, hát valamivel el kell adni a konzolokat is.

2426 levél
Válasz 10.02.12. 16:39 #15
Szabip
Microsoft... ennyi, mióta kijött a Box teljesen elfordultak a PC-től, mesterségesen sorvasztják és jönnek a hülye kifogásaikkal.

Fable 2, Halo 3 GoW 2 (bár az utóbbi most esélyesnek tűnik csak épp az EA gondozásában)
Tönkretették az Ensembe stúdiót ezzel megölve egy olyan sorozatot ami tényleg sok pénzt hozott PC-n főleg a saját hazájukban.

Ez a leg nevetségesebb kifogás amivel eddig előálltak, meg ne hogy már ők határozzák meg hogy milyen ízlés szükségeltetik egy játék futtatásához (TV és fotel), egyszerűen ez arról szól hogy vegyenek BOXOT a PC sek ha játszani akarnak vele, ugyan ez volt a szitu a Fable és a GoW esetében először bedobták az első részeket PC re is, szép nagy rajongótáborra tettek szert majd elhúzták a mézesmadzagot, hogy jönnek a következő részek, és végül nem adták ki őket ezzel úgy manipulálva egy csomó játékost hogy vegyen Boxot és gyanítom, hogy sokan be is dőltek és vettek...
Ez a legaljasabb manipuláció ilyet a többi kiadó nem csinál, még a Sony se pedig nekik okuk is lehetne rá.

Szánalmas a Microsoft, egy szerencse van, hogy nem mozgat az Alan Wake..
A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.
1355 levél
Válasz 10.02.12. 16:29 #14
hahakocka
Kár hogy annó még 2006-ban az Intel Core 2 Quad-on tesztelték és reklámozták hogy nézzétek milyen jól fog ezen menni a tornádó. Azt most lófigyuszt!!! Köszi Mikroszar.
330 levél
Válasz 10.02.12. 16:24 #13
RUSSIANBOY
Ez faszság már elnézést a szóhasználatért.De mikor láttam az egyik trailert (az elsőt?) amiben megy a Jeep a hegyek közti utakon az nagyon tetszett akkor főleg hogy egy Isten háta mögötti kisváros melyben esténként ki tudja mik zajlanak és készültem rá hogy na csak jöjjön már ki most meg.......1 mondattal szétalázzák a PC-s verziót várok lelkét.....Hát sajnálom hogy nem jön ki PC-re..........


Amugy igen ezt én is mefigyeltem hogy néha olyan jo játékokat hoznak ki konzolra amiknek PC-n is lenne sikere mégse jön ki arra a platformra...Amugy ez tényleg szánalmas egy hivatkozás.Ez sérti a személyiségi jogokat szerintem mivel MI játékosok vagyunk azok akik pénzt hoznak egy játéknál a konyhára és most én legalábbis sértve érzem magam.....Ha már egyszer bejelentik akkor vagy ki kell hozni vagy meg se kell probálni de nem ezt hogy bejelentik PC-re majd idővel törlik igy ugyanis a játékos nem elég hogy várja azt a játékot hanem még el is megy az egésztől a kedve hogy Hát bocs öreg nem fogod tolni PC-n.Eszükbe juthatna már - főleg a Microsoft-nak akik egy nagy cég - hogy nem mindenki olyan "vastag" mint Bill gAIDS (Bill Gates)Slyder:Az ilyen cégek azt az elvet vallják mint a világ politikusai hogyha ki is állsz tagadj mindent ne ismerj el semmit a másik meg hogy:Nem nyilatkozom.....

Nincs bőr a pofájukon de akkor bezzeg örülnek mikor rekord eladásokat kaszálnak a játékkal és kiknek köszönhetően?Mi nekünk PC-s játékosoknak és a konzolosok köszönhetően.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
1286 levél
Válasz 10.02.12. 16:20 #12
PrOHax
Nem is az a baj, hogy nem adják ki ( na jó egy picit az is ), hanem, hogy ilyen faszsággal indokolják, amin szerintem cégen belül is csak vigyorognak.

-Na mit üzentél a PC-seknek?
-Azt, hogy a platformjuk egy rakás szar és nem illik a játékunkhoz.
-Haha...

kb.
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
554 levél
Válasz 10.02.12. 16:13 #11
Slyder
Nem értem az ilyen cégeket. Miért nem állnak ki és monják meg az igazat:
"Nem adjuk ki PC-re, mert az Alan Wake a mi játékunk, és arra a platformra adjuk ki amelyikre akarjuk." Kész, meg is van indokolva, és nem kell mindenféle egérutakat keresniük. Ez egyenes beszéd.
11699 levél
Válasz 10.02.12. 15:44 #10
.:[Kain]:.
dettó.
még a heavy rain-el kapcsolatban is egyetértek
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
482 levél
Válasz 10.02.12. 15:18 #9
Playbahnosh
Ezen most miért nem lepődök meg...

Nem érdekel, én akkor is PC játékos vagyok és az is maradok. Lehet öregszem, de nekem akkor is többet ér egy jó StarCraft vagy CS meccs, mint akármilyen konzolos heje-huja. A Heavy Rain-t nagyon sajnálom, hogy nem jön ki PC-re, de csak azért meg nem fogok PS3-at venni, ennyi.
311 levél
Válasz 10.02.12. 15:00 #8
MirkoBlade
Én már fel sem háborodom ezeken, úgyis gépet kéne fejleszteni, meg hát ott egy nagy csomó régi klasszikus.
Intel Core2 Duo E8400 3.00GH, 3072MB RAM, NVIDIA GeForce 8800 GT-OC
1282 levél
Válasz 10.02.12. 14:32 #7
Indigo
Ez az indokolás bullshit...

(Aki még mindig nem a konzol felé terelést látja az efféle húzásokban, az tényleg egy idióta.)

Warcat: én már ebben nem vagyok olyan biztos, főleg a Microsoft részéről, és főleg a Fable 2 és GoW 2 PC-s portjainak látványos hanyagolása után...
16989 levél
Válasz 10.02.12. 14:26 #6
KisCsirkee
Khm.... Microsoft.... Khm....
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
1931 levél
Válasz 10.02.12. 14:25 #5
warcat
Ugyis ismerjük már a dörgést, egy évig - másfélig konzol only ,aztán a "nagy sikerre való tekintettel" bejelentik a PC-s átiratot,ami hogy - hogynem elkészül pillanatok alatt.
16989 levél
Válasz 10.02.12. 14:23 #4
KisCsirkee
De hát nem szánalom ez a kifogás? Kifogás... Ez egy vicc!
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
1286 levél
Válasz 10.02.12. 14:21 #3
PrOHax
Na ezt faszán összehoztuk

Akkor ide is :

" Alan Wake-hez inkább egy hatalmas TV, illetve a kanapé illik, ezért döntöttünk úgy, hogy csak a hozzá jobban illő platformra adjuk ki a szoftvert "

Ez kész baszdmeg, hogy lehet ilyenre hivatkozni ?
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
16989 levél
Válasz 10.02.12. 14:19 #2
KisCsirkee
Szánalmas...
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
766 levél
Válasz 10.02.12. 14:19 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Alan Wake - nem lesz PC (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.