Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dragon Empires

2001.09.23. 13:30 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Codemasters is készíti már saját MMORPG-ét a Dragon Empires személyében. A 2002 második negyedévében megjelenő játékban hatalmas lesz a felfedezhető terület. Öt birodalom kozel 100 részét járhatjuk majd be benne. Ebben a játékban nagyobb szerepet kap majd a játékosok közötti harc, mint az eddig szokás volt ebben a stílusban.
Maga a harc valósidejű lesz, így csak oda kell menni az ellenfélhez és lesújtani a fegyverrel vagy a mágiával. Igaz, hogy a játékos bárkit megtámadhat, de hogy a világ ne fulladjon anarchiába ezért aki túl sokat öldököl az törvényenkívülivé vállik. A törvényenkívülieket pedig szabadon vadászhatja az összes kalandozó és a városok őrei a sárkányok is.
A játékban ha elég erőssé válik egy karakter akár megalapíthatja saját klánját is, mely segítségével akár egész városok felett veheti át a hatalmat. A városok remek bevételi forrást jelentenek, így nagy lehet az esélye neki, hogy egy rivális klán megtámadja és megpróbálja elfoglalni a települést. ■

Dragon Empires
A legutóbbi Dragon Empires cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.