Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Bulvár

Kalózjátékot árulnak a Steamen?

Kényelmetlen lehet a Rockstarnak a Max Payne 2 esete.

2010.05.13. 10:51 | szerző: Retee | kategória: Bulvár

Bár a Max Payne már nem mai darab, még mindig rengetegen imádják a kiváló TPS-t, melynek második részét a Steamről is meg lehet vásárolni, a Rockstar kiadásában. Ugyanakkor a letöltött programot átböngészve meglepő felfedezést tettek többen is. Az egyik információs file ugyanis vicces ASCII formátumú logót tartalmaz, méghozzá a Myth nevű cracker csapatét, mely team ugyan már nem létezik, miután az FBI lecsapott rájuk, ám a múltban pont ők törték fel a játékot. Ez pedig azt jelenti, hogy a Rockstar valószínűleg - talán figyelmetlenségből - a játék kalózverzióját árulja. ■

Max Payne 2: The Fall of Max Payne
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Max Payne 2: The Fall of Max Payne

hozzászólások (11)

balays82
balays82 2010.05.13. 16:52
Miért lenne hülyeség, hogy valaki másolásvédelmet rak a saját játékára? Ráadásul egy 2002-es játékról van szó, amit nem is mostanában sokat szidott DRM véd, hanem gondolom, valami Securom, vag SafeDisk szerű, viszonylag könnyen kijátszható védelem. Ironikus a dolog, ezt tény, de ettől még önmagában nem hülyeség védelemmel ellátni egy játékot.
Lacko
Lacko 2010.05.13. 18:08
Látom nem értetted meg a lényeget.
Nem az a baj, hogy védelemmel látja el! Hanem az, hogy - mivel a védelme lehetetlenné tette a legálisan megvásárolt játékkal való játékot - ezért egy warez csapat által írt törést használt a saját játékán HIVATALOSAN! Ez a gáz.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.05.18. 09:52
van ilyen. mindenesetre a max payne 2 jó game volt, így, vagy úgy, de árusítani kell.
Kanduhrka
Kanduhrka 2010.05.18. 11:12
Még mindig jó game:-X
balays82
balays82 2010.05.18. 11:23
Szerintem meg értem a lényeget. Arra a hozzászólásra reagáltam, hogy "ezzel minősítik a saját hülyeségeiket". Vagyis azzal, hogy most egy warez csapat által készített töréssel teszik játszhatóvá a játékot. Akkor viszont az a hülyeség, hogy valamikor védelmet raktak rá, amit most kijátszottak. Szerintem ez nem hülyeség, csak ezt írtam le. Az, hogy lustaságból törést használnak a játékon, valóban gáz (vagy ahogyan írtam is, irónikus), szóval nem is értem, min vitatkozunk.
ajánlott olvasnivaló