Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

Formula One - Versenyben a technológiával kiállítás

Július 3-ától augusztus 1-jéig látogatható az F1 autókat is felvonultató rendezvény.

2010.06.15. 12:43 | szerző: Dino | kategória: Szabadidő

A Forma 1-es versenyeket is támogató LG Electronicsnek köszönhetően július 3. és augusztus 1. között Magyarországon is megtekinthető lesz a Formula One - Versenyben a technológiával kiállítás. A Sportmax-Hegyvidék sport-, szabadidő- és rendezvényközpontban helyet kapó eseményen a Forma 1 elmúlt 50 évét mutatják be, az autókollekció mellett pedig a dél-koreai LG csúcstechnológiás termékei is megtekinthetők, sőt, az utóbbiak akár ki is próbálhatók. Korabeli filmfelvételek és nyolc versenyautó segítségével ismerhetik meg a látogatók a száguldó cirkusz történetét. Autók terén konkrétan az alábbiakra számíthatunk: Cooper T51, McLaren M7A, McLaren MP4-4, Williams FW14B, két BRM (British Racing Motors) autó és Stirling Moss 1961-es Lotusa. A 2006-os McLaren MP4-21-et tükörpódiumra helyezve állítják ki, így az autó alja is alaposan szemügyre vehető.
A Sportmax-Hegyvidék a XII. kerület Csörsz utca 14-16. cím alatt található meg, a kiállítás júl. 3-aug. 1. között minden nap 10-18 óra között lesz láthogatható. Belépődíj: gyerek 700 Ft, felnőtt 1500 Ft, családi jegy (2 felnőtt és 2 gyerek) 3000 Ft. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.