Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2010

ArcaniA: Gothic 4 - bemutató

Két gameplay videó a Gothic negyedik részéről.

2010.06.21. 17:05 | szerző: Retee | kategória: E3 2010

Lassan megjelenési közeli állapotba kerül a Gothic sorozat új epizódja, az ArcaniA: Gothic 4. A szerepjáték története szerint tizenkét évvel járunk a harmadik rész sztorija után, mikorra régi szeretett karakterünkből gonosz, zsarnok király lett, így ezúttal egy új főhős bőrébe kell belebújnunk, s lehetséges, hogy valamikori kedvencünket is kardélre kell majd hánynunk.
E3-as bemutató: ■

Arcania: Gothic 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Arcania: Gothic 4

hozzászólások (3)

gothmog
gothmog 2010.06.21. 18:01
Gyakorlatilag nem egészen egy percig bírtam nézni/hallgatni az első videót.

Ez idő alatt ugyanis már ki is derült, hogy... az előző Gothic részek túlságosan hardcore jellegűek voltak... emiatt Észak-Amerikában nem arattak olyan nagy sikert... így most szépen lebutítanak egy csomó dolgot, mini mapot nyomatnak be quest mark-kokkal miegymással. Mert ezek "must have" dolgok a "modern árpídzsí"-kben...

Hát köszönöm, én itt (45-ik mp táján) ki is lőttem a videót, már nem is érdekel, hogy mit tudnak még mutatni benne esetleg, én innentől kerülni fogom messzire...X-( A Gothic-ok ugyanis pont nem erről szóltak, pontosan, hogy ezekkel az "újdonságokkal" alázzák (majd) meg az előző részek szellemét.

Hihetetlen különben, hogy az átlag, gondolkozni lusta, dagadék amcsi kölyköknek kell kedvezni mindenben.

Persze tudom, a piac az piac, de azért ez szánalmas...
Maverick_47
Maverick_47 2010.06.21. 18:17
"Modern rpg needs to have". Meg a f*szomat. Nekem sem tetszik ez a szájbarágós rendszer, de hát az USA diktál, sajnos. Ettől függetlenül én biztos nem fogom kihagyni.
Kopiati
Kopiati 2010.06.21. 22:15
Ez nem gothic:), ez Arcania...

Nagyon undi az álklatok felett a nagy nyíl.... öljél leeeeeeeee, remélem minden állat felett lesz...adok neki majd egy lehetőséget, lehet a történet beszippant...
ajánlott olvasnivaló