Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

Ferrari Challenge szombati élménybeszámoló

Rövid összefoglalónk sok-sok fotóval.

2010.09.04. 19:05 | szerző: Dino | kategória: Szabadidő

A Carrera versenypályákat forgalmazó Stadlbauer Kft. meghívására a mai napot a Hungaroringen töltöttem, ahol az egész hétvége a Ferrariké és az azokért rajongó lelkes autókedvelőké. Itt zajlanak ugyanis a Ferrari Challenge 2010 versenysorozat budapesti futamai, ahova még holnapra is várják az érdeklődőket. Folyamatosan vannak különböző programok, a fő verseny mellett Ferrari bemutatók zajlanak a mogyoródi pályán, vasárnap délután 1 órától pedig Felipe Massa is tiszteletét teszi, és egy Forma 1-es versenyautóban fogja róni a köröket. (A mai első futam díjait egyébként az az orvos adta át a pódiumon, aki tavaly Massa balesete után a műtétet végezte a kórházban.)
A futamok között pedig bárki kipróbálhatja a Carrera autóversenypályáit, ahol természetesen szintén Ferrari versenyautók mennek körbe-körbe (legalábbis ha megfelelő óvatossággal veszik a kanyarokat a játékosok, máskülönben látványos kicsúszásokat láthatunk itt is, kicsiben :). A kedvünkért még a limitált, 1000 példányban készült különleges Ferrari csomag bőröndjét is kibontották, lentebb abba is belepillanthattok, fekete helyett áttetsző pályák vannak benne.
Végül következzen egy 30 fotóból álló válogatás a nap folyamán készült képekből. ■

előző
következő
Ferrari Challenge szombati élménybeszámoló
Ferrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámolóFerrari Challenge szombati élménybeszámoló

hozzászólások (3)

KoKo
KoKo 2010.09.04. 19:54
Látom Dino a dinot nem tudtad kihagyni.:D
Dino
Dino 2010.09.04. 20:31
KoKo: No igen... :) (Igazából egy közös fotó kellett volna még. :) )
KoKo
KoKo 2010.09.04. 20:39
Hát miért nem csináltattál? Nem minden nap lát az ember dino-t, több kép nincs vagy ezek a jobbak?! Tudom nem totalcar, de jó nézegetni az ilyesmit.:)
ajánlott olvasnivaló