Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Magicka - támad a troll!

Hangulatos némafilm stílusú trailer a Paradox fantasy világban játszódó akciójátékáról.

2010.09.13. 16:59 | szerző: Retee | kategória: Játék

Hamarosan megérkezik Európába a Paradox kiadásában a Magicka. A játék, melynek már maga a neve is sugall egyfajta könnyedséget, egyszerűséget, ám ez az eddigi bemutatók alapján igen jól passzolhat a jövendőbeli kalandjainkhoz.
A Magicka története amúgy egy gonosz varázsló elleni harcot meséli el, mely során egy - vagy kooperatív társakkal felvértezve egyszerre akár négy - mágust irányítva kell felderítenünk a skandináv fantasy-világot. A kaland, akció és RPG elemeket vegyítő fejlesztés viszont bőségesen ellát minket "munícióval" is, mert rengeteg féle és fajta varázslatot kapunk, melyeket ráadásul kombinálhatunk - plusz számíthatunk a felvehető tárgyak erejére is.
Emellett a fejlesztők bíznak abban is, hogy a Magicka szatirikus, néhol kimondottan humorosnak szánt sztoriját megkedvelik a játékosok - ez utóbbi kapcsán máris összeismerkedhettek egy új, némafilmekre "hajazó" trailerrel. ■

előző
következő
Magicka - támad a troll!
Magicka - támad a troll!Magicka - támad a troll!Magicka - támad a troll!Magicka - támad a troll!Magicka - támad a troll!Magicka - támad a troll!
Magicka
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Magicka

hozzászólások (1)

Dino
Dino 2010.09.13. 18:48
Ez a video egyszerűen zseniális... A játék amúgy egy Diablo jellegű valaminek tűnt amúgy gamescomon, de mókás körítésben, színes kis varázsló karakterekkel. Előzetes is várható előbb-utóbb róla.
ajánlott olvasnivaló