Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bioshock 2: Nincs több extra PC-re

Se DLC, se patchek nem jönnek a Bioshock 2 PC-s verziójához.

2010.10.10. 09:04 | szerző: Playbahnosh | kategória: Játék

Sötét nap ez a PC játékosoknak, ugyanis a Bioshock 2 extrák amit a konzolosok élvezhetnek egyszerűen nem jönnek PC-re. A 2K Games hivatalos fórumára érkezett hozzászólásban Elizabeth Tobey, a 2K vezető marketing menedzsere közölte, hogy a DLC-ket (Protector's Trials és Minerva's Den) nem adják ki PC-re. Tobey elnézést kért az elszomorító és felháborító hír miatt, a döntést "technikai és időbeli problémákkal" indokolta. Elmondta azt is, hogy a tátongó hibákat kijavító patchek sem fognak megérkezni PC-re, kizárólag PS3-ra és X360-ra, annak ellenére, hogy már hónapokkal ezelőtt megígérték. Hozzátette, hogy ha a tényállás változni fog, azonnal közölni fogja a játékosokkal, de a hír ebben a formában egyelőre véglegesnek tekinthető.
A reakció a játékosok részéről érhetően kemény felhördülés volt. Sokan úgy érzik, hogy a 2K eljátszotta a PC játékosok bizalmát és jóindulatát. Tekintve, hogy a konzolokkal ellentétben és az ígéretek ellenére se DLC-k, sem pedig patchek nem jönnek PC-re a játékhoz, így teljesen érthető a felháborodás. ■

BioShock 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
BioShock 2

hozzászólások (3)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.10.10. 11:25
szerintem baromi jó játék volt a második (és az első is).
nade még három dlc kedvéért sem biztos, hogy előtúrnám. se két patchért. így is kétszer vittem végig, de már az is mikor volt. nem értem, hogy egy 15-20 óra alatt végigjátszható játékhoz miért adnak ki hónapokkal később dlc-t? a fallout 3-nál ezt könnyebb volt megcsinálni, mert az 100-120 órás játékidőt adott, és még mindenki javában játszott vele, mikor jöttek a kiegészítések, na de ki bioshockozik még ilyenkor? én pl nem.
ráadásul a története le lett zárva, kerek egész, úgy, ahogy van. nem is nagyon vagyok kíváncsi arra, hogy mit nyúltak bele, vagy mi változott meg, én magamban a bioshockot lezártnak tekintem, és várom a következő részt (már ha az bioshock lesz egyáltalán).
Razor03
Razor03 2010.10.10. 12:26
Az lesz! ;)
U.R.H.
U.R.H. 2010.10.10. 19:34
Nem tudom, ez szerintem se olyan nagy tragédia. Ráadásul olyan hatalmas nagy bugokkal se találkoztam. Leszámítva azt, hogy egyszer vásárlás után eltűnt minden fegyverem. Vissza kellett töltenem egy állást, ami persze kellemetlen volt, de ezen kívül nem tapasztaltam súlyos bugokat.

Bárhogy őszintén szólva nekem annyira nem is jött be a bioshock 2. Első rész sokkal nagyobb hatással volt rám. Természetesen, azért szórakoztató cucc volt.

3. rész viszont újra felkeltette az érdeklődésem, nagyon jó ötletnek tűnik ez a lebegővárosos balhé. Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle. Csak kár, hogy olyan messze a megjelenés. :,-(
ajánlott olvasnivaló