Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Bioshock 2: Nincs több extra PC-re (Hírek)

BioShock 2

BioShock 2
A legutóbbi BioShock 2 cikkek, hírek
4178 levél
Válasz 10.10.10. 19:34 #3
U.R.H.
Nem tudom, ez szerintem se olyan nagy tragédia. Ráadásul olyan hatalmas nagy bugokkal se találkoztam. Leszámítva azt, hogy egyszer vásárlás után eltűnt minden fegyverem. Vissza kellett töltenem egy állást, ami persze kellemetlen volt, de ezen kívül nem tapasztaltam súlyos bugokat.

Bárhogy őszintén szólva nekem annyira nem is jött be a bioshock 2. Első rész sokkal nagyobb hatással volt rám. Természetesen, azért szórakoztató cucc volt.

3. rész viszont újra felkeltette az érdeklődésem, nagyon jó ötletnek tűnik ez a lebegővárosos balhé. Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle. Csak kár, hogy olyan messze a megjelenés.
14652 levél
Válasz 10.10.10. 12:26 #2
Razor03
Az lesz!
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
11699 levél
Válasz 10.10.10. 11:25 #1
.:[Kain]:.
szerintem baromi jó játék volt a második (és az első is).
nade még három dlc kedvéért sem biztos, hogy előtúrnám. se két patchért. így is kétszer vittem végig, de már az is mikor volt. nem értem, hogy egy 15-20 óra alatt végigjátszható játékhoz miért adnak ki hónapokkal később dlc-t? a fallout 3-nál ezt könnyebb volt megcsinálni, mert az 100-120 órás játékidőt adott, és még mindenki javában játszott vele, mikor jöttek a kiegészítések, na de ki bioshockozik még ilyenkor? én pl nem.
ráadásul a története le lett zárva, kerek egész, úgy, ahogy van. nem is nagyon vagyok kíváncsi arra, hogy mit nyúltak bele, vagy mi változott meg, én magamban a bioshockot lezártnak tekintem, és várom a következő részt (már ha az bioshock lesz egyáltalán).
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
766 levél
Válasz 10.10.10. 11:25
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Bioshock 2: Nincs több extra PC-re (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.