Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

100 millió felett a FIFA sorozat

A FIFA 11 végre átlendítette a mércét a bűvös számon.

2010.11.10. 12:40 | szerző: Playbahnosh | kategória: Játék

Az EA bejelentette, hogy az EA Sports FIFA termékcsalád összeladásai a FIFA 11 megjelenését követően meghaladták a 100 milliós darabszámot. A világ legnagyobb példányszámban értékesített sport-videojáték sorozata már 18 éve fut, legújabb epizódjából, a FIFA 11-ből pedig a megjelenését követő öt nap alatt 2,6 millió példány kelt el, mely nem mindennapi teljesítmény. Ennek örömére a FIFA 11 Ultimate Team, az egyik legnépszerűbb online játékmód a játékban immáron ingyenesen letölthető PS3 és X360 konzolokra.
"Kevés videojáték széria büszkélkedhet 100 milliós eladással. Szerte a világon sok milliónyi rajongónknak tartozunk köszönettel ezért az eredményért" mondta Matt Bilbey, az EA Sports futball divíziójának alelnöke. "Nagy örömmel nyújtjuk át a FIFA 11 felhasználói táborának hálánk zálogát, a termék legtöbbet játszott és legnépszerűbb kiegészítő csomagját, mellyel mostantól bárki ingyenesen játszhat."
A FIFA 11 Ultimate Team lehetővé teszi a rajongók számára, hogy napjaink legnagyobb futballsztárjaiból állítsák össze saját együttesüket, melynek tagjait adhatják-vehetik, sőt, akár el is cserélhetik más Ultimate Team játékosokkal. Ha megvan a FIFA 11 és rendelkezel PS3 vagy X360 konzollal, ünnepelj te is a FIFA-val. ■

FIFA 11
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
FIFA 11

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló