Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Strategic Command World War I bejelentés

Egy első világháborús stratégiai játékot jelentett be a Battlefront.

2010.11.19. 10:05 | szerző: Lacko | kategória: Játék

A fejlesztő Fury Software és a Battlefront.com kiadó bejelentette a Strategic Command sorozat legújabb tagját, mely a vérszivattyús, lövészárkos világégésbe repíti vissza a tömeges támadásokat kedvelő játékosokat. A Strategic Command eredetileg II. világháborús stratégiai játék volt, ám a piac telítettsége miatt a hangsúlyt inkább az alternatív történelemre helyezte: mi lett volna ha... Ügyes manőverezéssel nem csak Németország totális győzelmét lehetett elérni, de akár egymásnak ugraszthattuk a nyugati és keleti Szövetségeseket.
A bejelentésből sajnos nem derül ki, hogy ez a szabadság megmarad-e az új játékban is, mindenesetre nagy bátorságra vall egy Blitzkriegre kitalált játékmotorra állóháborús stratégiát csinálni. Természetesen a bejelentés tartalmazza az új lehetőségeket is: lövészárok háború, tömeges tüzérség, légi felderítés jelentősége stb. Azt azonban majd csak megjelenés után tudjuk kideríteni, hogy ezek valóban jól szimulálják-e az első világháború frontjait.
Az már most látszik a képernyőfotókból, hogy az amerikai fejlesztők mit sem törődnek a települések korhű neveivel, így szemünk szörnyülködve akadhat meg Kosice és Novi-Sad városokon. A Debrezin még csak hagyján, hisz hazánk Ausztria-Magyarország nevében a nagyhatalmak között vesz részt a játékban a másik hét hatalommal. Rajtuk kívül rengeteg kis nemzet részesedik a háborúban, akiket azonban a gép irányít, mint Szíria vagy Montenegró. Több kampány és küldetés is kerül majd a csomagba, azonban a játékhoz adott szerkesztővel bármikor készíthetünk újakat is. ■

előző
következő
Strategic Command World War I bejelentés
Strategic Command World War I bejelentésStrategic Command World War I bejelentésStrategic Command World War I bejelentésStrategic Command World War I bejelentésStrategic Command World War I bejelentésStrategic Command World War I bejelentésStrategic Command World War I bejelentésStrategic Command World War I bejelentés
Strategic Command World War I: The Great War 1914-1918
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Strategic Command World War I: The Great War 1914-1918

hozzászólások (4)

Wing
Wing 2010.11.19. 14:48
Biztosan ki fogom próbálni, ha megjelenik, főleg, hogy olyan kevés I. világháborús játék van :-|
AstorAnt
AstorAnt 2010.11.19. 15:16
Nálam a WW2-es változatban a német-szovjet front is így nézz ki mint ezeken a képeken:D Engem speciel a Pacific theatre része jobban vonz a játéknak. Sajnos van egy olyan érzésem, hogy ez is 45 dolláros áron kerül forgalomba, és soha nem fog lemenni az ára, akárcsak a többi résznek.
Egyébként szerintem a játék szinte egy az egyben az axis and allies táblás játék számítógépes változata:)
GeoTrasher
GeoTrasher 2010.11.21. 21:12
Itt is bebizonyosodott, hogy stratégiában a Paradox az isten. Ilyen gyönge térképet én még nem láttam, de lehet, hogy csak az izlésem szar. Bármelyik HOI 2-3 I. vh-s mod jobb, mint ez, így elsőre...
Lacko
Lacko 2010.11.22. 08:20
A francia AGEod kb ezerszer jobb a Paradoxnál. Úgy beszartak tőlük a paradoxosok, hogy inkább felvásárolták őket. Ezek szerint viszont a paradox nem jó, csak gazdag.

Amúgy meg, abból gazdagodni, hogy pénzt kérnek a patchekért, elég pofátlan, paradoxos stratégia.

A képeken látható játékot kb ketten készítik munkaidő után. Ne hasonlítgassuk már össze a millió dolláros budget-vel készült játékokkal.
ajánlott olvasnivaló