Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kiszivárgott a StarCraft II: Heart of the Swarm befejező videója

A következő epizód félkész befejező videója is kijutott a szabadba.

2010.12.10. 14:42 | szerző: Playbahnosh | kategória: Játék

Már nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek, de újabb Blizzard hírt kell megosszak veletek. Úgy látszik kegyetlenül repedezik az információs gát a kiadó háza táján, ugyanis az 5 éves kiadási lista és mindenféle pénzügyi/marketing adatok kiszivárgása után most egy újabb orbitális spoiler jutott ki a szabadba, ami nem más, mint elvileg a StarCraft II: Heart of the Swarm outro videója (link lejjebb). A Kotaku által megszerzett felvétel kevesebb, mint félkész, látszólag egy nagyon korai változattal van dolgunk. Kezdetlegesen meganimált, semmi effekt, a beszéd nincs meganimálva és néhány helyen csak koncepciós rajzok töltik ki a helyet. Viszont több forrás is megerősítette, hogy a beszédhangok bizony kísértetiesen hasonlítanak a StarCraft II: Wings of Liberty szinkronjára. Ezek kívül a videón végig látható a The Third Floor animációs cég vízjele, akiknek a klienslistáján bizony ott szerepel a Blizzard és a népszerűsítő videójukban láthatunk StarCraft II átvezető részleteket is. Megkeresésre a Blizzard a szokásos "Nem reagálunk pletykákra és találgatásokra" klisével válaszolt, viszont a felvétel hihetetlenül gyorsan eltűnt YouTube-ról, Vimeoról és sok másik videómegosztó oldalról "szerzői jog megsértése" miatt (elvileg a Blizzard kérésére), ami nemhogy cáfolni, de inkább megerősíteni látszik a felvétel eredetiségét.
Figyelem! Nem biztos, hogy valódi a videó, de ha mégis, akkor hatalmas spoiler következik! Aki még véletlenül sem akarja lelőni a következő rész csattanóját, az ne olvasson tovább!
Mivel a videómegosztókról eltűnt a felvétel, így jelenleg az egyetlen működő videó a Kotaku oldalán található. Láthatjuk, ahogy Kerrigan keresztülszakít egy első ránézésre Goliath-nak látszó valamit, majd besétál Mengsk irodájába, aki egy csúnya meglepetéssel várja. Később Raynor is feltűnik a színen, majd tanúi lehetünk Mengsk kivégzésének. A párbeszédből kiderül, hogy bizony Mengsk-nek végig köze volt a Zerg invázióhoz (talán egészen a StarCraft I elejétől kezdve). Kerrigan pedig valami olyasmit mond, hogy betartja az ígéretét és békén hagyja az embereket. A Zergeket mostantól nem irányítja senki, még ő sem, innentől kezdve szabadok, és felteszi a kérdést: Vajon építő vagy pusztító erőt fognak képviselni az univerzumban? A záró képsorokban egy rakat bénán meganimált Mutalisk-et látunk az ég felé szállni (szabadok mint a "madár"?) A videó tényleg egy kicsit furának tűnik, viszont a befejezés egy kis logikát követve tökéletesen beleillik a történetbe. Jó lesz, ha a Blizzard összeszedi magát, mert már nem kell sok hozzá, hogy teljesen lejárassák magukat a játékostársadalom előtt. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló