Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dead Cyborg - bemutató

Az első trailer a magyar fejlesztésű sci-fi kalandjátékról.

2010.12.24. 12:00 | szerző: Retee | kategória: Játék

Bár az év jelentős részében a nagy kiadók fejlesztéseiről hallhatunk, azért ne felejtsük el a kisebb stúdiókban, vagy épp otthon készülő garázsprojekteket sem, melyek között mindig feltűnik egy-egy érdekesebb darab. Épp ezért írunk most a Baráth Endre által készített Dead Cyborg című kalandjátékról, melynek immár az első trailere is feltűnt a Youtube-on. Az egyszemélyes fejlesztés pedig láthatóan szépen halad az úton, aminek végén több epizódban kaphatjuk meg a sci-fi környezetbe kalauzoló alkotást.
Amit még érdemes tudni: a fejlesztő elmondása szerint a Dead Cyborg természetesen odafigyel a grafikára, s a külsőségekre is, ám játékmenete nem épp a hagyományos, aktuális vetélytársakból merít, inkább a régebbi, szöveges kalandjátékokból indul ki. Azaz központi, kiemelt szerepet kap a sajátos sztori, mely több helyszínen és öt részen át bonyolódik, s egy epizód körülbelül 2-4 óra kihívást jelent majd a stílus rajongóinak.
A tervek szerint az első rész még valamikor jövőre megjelenik, a későbbi epizódok viszont a hazai és a külföldi gamerek adakozási kedvétől függ majd. ■

előző
következő
Dead Cyborg - bemutató
Dead Cyborg - bemutatóDead Cyborg - bemutatóDead Cyborg - bemutató

hozzászólások (1)

Balanses
Balanses 2010.12.24. 13:48
Tetszik az alapötlet így leírás alapján, kiváncsi vagyok, hoyg mit hoz ki belőle.
ajánlott olvasnivaló