Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Már készül az új Medal of Honor

Hamarosan hivatalosan is bejelenthetik a következő MoH epizódot.

2011.02.21. 14:59 | szerző: Retee | kategória: Játék

Tavaly tért vissza megújult formában az Electronic Arts által kiadott Medal of Honor, mely kapcsán az EA komoly elvárásokat fogalmazott meg a fejlesztőknek, s az "első rész" sikerétől tette függővé a későbbi folytatásokat. Nos, úgy néz ki, hogy a kiadó elégedett volt a tavalyi epizód sikerével, hiszen ha hivatalosan még nem is jelentették be, mégis készül a következő rész.
Ezt az egykori EA Los Angeles tagokból verbuvált Danger Close csapat erősítette meg, pontosabban producerük, Greg Goodrich. Godrich természetesen egyelőre nem közölt részleteket, csak annyit árult el a folytatást firtató kérdésre, hogy "igen, a csapat már dolgozik a következő Medal of Honor epizódon". ■

hozzászólások (11)

Netsu
Netsu 2011.02.22. 14:40
De. Komolyan gondolom. Ha nem csak azzal foglalkozol,hogy mindenkit halomra lőj magad körül,mint a CoDban,hanem észreveszed benne a legnemesebb emberi tulajdonságokat,beleéled magad a történésekbe,és lélekben te is ugyanazokért a célokért küzdesz,(pl. Voodoo és Preacher megmentése) akkor egy nagyon élvezhető játékot kapsz eredményül. Úgy gondolom,hogy itt elengedhetetlen szívvel-lélekkel játszanod,ha élvezni is akarod.

rootshaper: A MoH kampányával mindössze annyi volt a baj,hogy baromi rövid volt. Ha ezt a játékidőt csak növelni fogják a második részre,(amire egyébként elég sok esély van,mert szerintem tanultak a hibáikból)akkor azzal már semmi baj nem lenne. De én meg azt kérdem,hogy szerinted egyetlen Single kampány megtörné a CoD uralmát? Nem. A CoDot is csak a multi miatt veszik,érthető tehát,hogy több fronton akarják támadni a CoDot. Mondjuk,ha a BF és a MoH multija is eltérő,akkor mi azzal a gond,hogy 2 multis címet futtatnak egyszerre? Valaki a MoHban,valaki meg a BFben találja meg a számításait. (Nem tudom,milyen a MoH multija,meg hogy a BFé milyen,nem játszottam egyikkel sem.)
Kanduhrka
Kanduhrka 2011.02.22. 15:22
"A MoH kampányával mindössze annyi volt a baj,hogy baromi rövid volt."

Te mivel játszottál? Elnagyolt és gyenge grafika, dögunalmas és fárasztó küldetések, és még a codnál is bénábban megoldott AI. És mindemellett ritka nagy bug halmaz is volt.
Netsu
Netsu 2011.02.22. 15:46
Nálam egyetlen bug sem lépett fel,a grafikával és AI-val egyetértek,a küldetések meg... Milyen küldetéseket vársz egy háborúban? Tényleg érdekelne,hogy milyen elképzeléseid vannak.
rootshaper
rootshaper 2011.02.22. 15:55
"Ha nem csak azzal foglalkozol,hogy mindenkit halomra lőj magad körül,mint a CoDban,hanem észreveszed benne a legnemesebb emberi tulajdonságokat..."

azt a kutyafáját! :D
ha így nyomod a CoD-ot is, ugyanazt a flesst kapod cserébe tőle is, ott is vannak ilyen cicomás nevekkel ellátott katonák, nagy hazafiasság meg bajtársiasság is, hiszen erről szól a lélekbe markoló hatásvadász modern FPS. sajnos. mondjuk a Doom korában te a névtelen katonádba is így tudtad csak beleélni magad, hogy milyen hatalmas kitartás, meg lélekjelenlét kell a pokol fattyainak kiirtásához BFG-vel? :D

egyébként én mindkét esetben csak a multiról beszélek, mivel az a mérvadó, mellette a single csak egy felvezetés, egy lehetőség, hogy a warezolók is élvezhessék picit a játékot. érdektelen a számomra mindkét játék egyjátékos kampánya is, mert az FPS már rég nem az, mint ami mondjuk 10-15 évvel ez előtt volt. most már olyan, mintha egy sínen mennél végig, az ellenség mindíg ugyan ott és ugyanolyan számban termelődik eléd, akár hányszor mész neki a játéknak... folyosón kell végigrohanni, amit néha meg-megtörnek a szívbemarkoló hatásvadász animációk, amit zseniálisan parodizáltak ki a Bulletstorm készítői :D

a multi az, ami valamennyi szavatosságot biztosít a mai FPS-eknek, én ebbe már beletörődtem, nem is nagyon erőltetem a singleplayer végigjátszását.
toltam a MoH multival is havernál, napokig, Bad Company 2 aktív játékosa vagyok természetesen multiban, valamint másik havernál a CoD multijának is nekimentem, van valamennyi rálátásom a dologra. a BC2 multi és a MoH multi mivel egy a készítő cég, szinte mindenben megegyezik. nem nagyon erőltette a DICE, hogy valami újat találjanak ki, hiszen a BF3 fejlesztésétől vette volna el az időt, így hát az EA a buta megoldásának köszönhetően egy harmat gyenge single és egy még gyengébb multi módot kapott... vagyis a fenét az EA kapta, inkább mi. be volt ígérve a Frostbite motornak köszönhetően a rombolható környezet, abból semmi nem látszott a MoH multiban, a tank is csak mutatóba szerepelt, mert olyan kicsi, szűk pályákat kaptak, akik megvették, hogy jóformán megfordulni sem lehet a kis vacak Bradley harckocsival. igen, csak egy Bradley van benne, semmi más. éljen, jármű.

a CoD multija meg egy katonás quake, mindenféle realitást mellőzve, szavakat sem érdemel. igen, BC2 fan vagyok, legalább ott van némi nyoma a fizikának, hatalmasak a pályák, jók a játékmódok.

na mindegy, kicsit hosszúra nyúltam, summa summarum: a BF és a MoH multija sajnos alig eltérő, mivel mindkettőt a DICE hozta össze. a MoH multija egy BF-light leginkább. a lényeg az lett volna, hogy a MoH maradjon csak meg egyjátékos módra, ha a nyomorult Danger Close nem képes netes kódot hegeszteni. a DICE-t meg hagyják szépen a BF3-at fejleszteni, hogy egy teljes értékű Battlefielddel lehessünk gazdagabbak az őszre.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.02.24. 07:38
csak egy kérdés:

De miért?
ajánlott olvasnivaló