Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Már készül az új Medal of Honor (Hírek)

Medal of Honor (2011)

Medal of Honor (2011)
A legutóbbi Medal of Honor (2011) cikkek, hírek
11699 levél
Válasz 11.02.24. 07:38 #11
.:[Kain]:.
csak egy kérdés:

De miért?
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
1614 levél
Válasz 11.02.22. 15:55 #10
rootshaper
"Ha nem csak azzal foglalkozol,hogy mindenkit halomra lőj magad körül,mint a CoDban,hanem észreveszed benne a legnemesebb emberi tulajdonságokat..."

azt a kutyafáját!
ha így nyomod a CoD-ot is, ugyanazt a flesst kapod cserébe tőle is, ott is vannak ilyen cicomás nevekkel ellátott katonák, nagy hazafiasság meg bajtársiasság is, hiszen erről szól a lélekbe markoló hatásvadász modern FPS. sajnos. mondjuk a Doom korában te a névtelen katonádba is így tudtad csak beleélni magad, hogy milyen hatalmas kitartás, meg lélekjelenlét kell a pokol fattyainak kiirtásához BFG-vel?

egyébként én mindkét esetben csak a multiról beszélek, mivel az a mérvadó, mellette a single csak egy felvezetés, egy lehetőség, hogy a warezolók is élvezhessék picit a játékot. érdektelen a számomra mindkét játék egyjátékos kampánya is, mert az FPS már rég nem az, mint ami mondjuk 10-15 évvel ez előtt volt. most már olyan, mintha egy sínen mennél végig, az ellenség mindíg ugyan ott és ugyanolyan számban termelődik eléd, akár hányszor mész neki a játéknak... folyosón kell végigrohanni, amit néha meg-megtörnek a szívbemarkoló hatásvadász animációk, amit zseniálisan parodizáltak ki a Bulletstorm készítői

a multi az, ami valamennyi szavatosságot biztosít a mai FPS-eknek, én ebbe már beletörődtem, nem is nagyon erőltetem a singleplayer végigjátszását.
toltam a MoH multival is havernál, napokig, Bad Company 2 aktív játékosa vagyok természetesen multiban, valamint másik havernál a CoD multijának is nekimentem, van valamennyi rálátásom a dologra. a BC2 multi és a MoH multi mivel egy a készítő cég, szinte mindenben megegyezik. nem nagyon erőltette a DICE, hogy valami újat találjanak ki, hiszen a BF3 fejlesztésétől vette volna el az időt, így hát az EA a buta megoldásának köszönhetően egy harmat gyenge single és egy még gyengébb multi módot kapott... vagyis a fenét az EA kapta, inkább mi. be volt ígérve a Frostbite motornak köszönhetően a rombolható környezet, abból semmi nem látszott a MoH multiban, a tank is csak mutatóba szerepelt, mert olyan kicsi, szűk pályákat kaptak, akik megvették, hogy jóformán megfordulni sem lehet a kis vacak Bradley harckocsival. igen, csak egy Bradley van benne, semmi más. éljen, jármű.

a CoD multija meg egy katonás quake, mindenféle realitást mellőzve, szavakat sem érdemel. igen, BC2 fan vagyok, legalább ott van némi nyoma a fizikának, hatalmasak a pályák, jók a játékmódok.

na mindegy, kicsit hosszúra nyúltam, summa summarum: a BF és a MoH multija sajnos alig eltérő, mivel mindkettőt a DICE hozta össze. a MoH multija egy BF-light leginkább. a lényeg az lett volna, hogy a MoH maradjon csak meg egyjátékos módra, ha a nyomorult Danger Close nem képes netes kódot hegeszteni. a DICE-t meg hagyják szépen a BF3-at fejleszteni, hogy egy teljes értékű Battlefielddel lehessünk gazdagabbak az őszre.
139 levél
Válasz 11.02.22. 15:46 #9
Netsu
Nálam egyetlen bug sem lépett fel,a grafikával és AI-val egyetértek,a küldetések meg... Milyen küldetéseket vársz egy háborúban? Tényleg érdekelne,hogy milyen elképzeléseid vannak.
9368 levél
Válasz 11.02.22. 15:22 #8
Kanduhrka
"A MoH kampányával mindössze annyi volt a baj,hogy baromi rövid volt."

Te mivel játszottál? Elnagyolt és gyenge grafika, dögunalmas és fárasztó küldetések, és még a codnál is bénábban megoldott AI. És mindemellett ritka nagy bug halmaz is volt.
horrorgeeks.blogspot.com
139 levél
Válasz 11.02.22. 14:40 #7
Netsu
De. Komolyan gondolom. Ha nem csak azzal foglalkozol,hogy mindenkit halomra lőj magad körül,mint a CoDban,hanem észreveszed benne a legnemesebb emberi tulajdonságokat,beleéled magad a történésekbe,és lélekben te is ugyanazokért a célokért küzdesz,(pl. Voodoo és Preacher megmentése) akkor egy nagyon élvezhető játékot kapsz eredményül. Úgy gondolom,hogy itt elengedhetetlen szívvel-lélekkel játszanod,ha élvezni is akarod.

rootshaper: A MoH kampányával mindössze annyi volt a baj,hogy baromi rövid volt. Ha ezt a játékidőt csak növelni fogják a második részre,(amire egyébként elég sok esély van,mert szerintem tanultak a hibáikból)akkor azzal már semmi baj nem lenne. De én meg azt kérdem,hogy szerinted egyetlen Single kampány megtörné a CoD uralmát? Nem. A CoDot is csak a multi miatt veszik,érthető tehát,hogy több fronton akarják támadni a CoDot. Mondjuk,ha a BF és a MoH multija is eltérő,akkor mi azzal a gond,hogy 2 multis címet futtatnak egyszerre? Valaki a MoHban,valaki meg a BFben találja meg a számításait. (Nem tudom,milyen a MoH multija,meg hogy a BFé milyen,nem játszottam egyikkel sem.)
1614 levél
Válasz 11.02.22. 14:32 #6
rootshaper
minden, ami jól sikerült a MoH-ban az a DICE érdeme, az összes többi pedig sablonos, sivár és semmitmondó, akár a CoD. kérdem én, mi értelme van két multis címet futtatni ( Battlefield és az új MoH )? nem lenne sokkal célravezetőbb ha a MoH megmaradna egy RENDESEN kidolgozott single kampánynál, a Battlefield-et meg csinálhatná normál körülmények közt a DICE? de.
9368 levél
Válasz 11.02.22. 14:26 #5
Kanduhrka
"Én úgy vettem észre,hogy az EA ezt inkább azoknak a játékosoknak szánta,akik kellően magas érzelmi intelligenciával rendelkeznek,hogy bele tudják élni magukat a bajtársiasságba,és az elkeseredett,kilátástalan helyzetekbe." Ezt te sem gondolhatod komolyan
horrorgeeks.blogspot.com
139 levél
Válasz 11.02.22. 14:20 #4
Netsu
Soha nem is titkolták,hogy az a céljuk,hogy lemossák a CoDot. Leszögezték ezt anno a BF3nál is,MoHnál is. Mellesleg szerintem az első MoH fényévekkel jobb volt,mint a CoD. Én úgy vettem észre,hogy az EA ezt inkább azoknak a játékosoknak szánta,akik kellően magas érzelmi intelligenciával rendelkeznek,hogy bele tudják élni magukat a bajtársiasságba,és az elkeseredett,kilátástalan helyzetekbe. Egy sokkal élőbb világot mutattak be azoknak,akik ezt tudják értékelni. A CoD ezzel szemben sivár,lélek nélküli,sablonos,és a végletekig leegyszerűsített lövölde. De ez csak az én véleményem.
1614 levél
Válasz 11.02.22. 13:24 #3
rootshaper
remek, a MOH lesz az EA CoD-ja ezekszerint, amit lehet unásig fejni... ez sokat elárul az EA-ról. leginkább azt, hogy görcsösen az Activision nyomdokaiba akarnak lépni és legyalázni a CoD-ot a piacról. gondolom véletlenül sem minőségi játékokkal akarják majd legyalulni a CoD szériát, hanem középszerű, félkész "csak adjuk mán ki" cuccokkal. most erre az Activisionnek az lesz a válasza gyanítom, hogy évente két CoD-ot fognak kiadni, amire az EA majd úgy reagál, hogy három MOH jön ki, melyekből egy a casual gamereknek fog szólni és mondjuk faszbukon keresztül lesz játszható... jajj ne, látom a sanyarú jövőt
914 levél
Válasz 11.02.22. 02:19 #2
EnforcerHUN
Már a bétában látszott hogy nem lesz nagy durranás, de azért jó vicc lenne hogy az "ex-iw"-sek is besegítenének
(Congratulations!!!! You WINNER!!! (10 év letöltendő a Szegedi Csillagbörtönben) XDXDXD)(BF3:EnforcerHUN)(MW3:http://steamcommunity.com/id/Kill_Them_All1)
405 levél
Válasz 11.02.21. 18:42 #1
Artemius '89
Hát remélem jobb lesz, mint a tavalyi, mert bár az pörgős is tudott lenni, meg érdekes, súlyos bug-ok voltak benne és félelmetesen rövid lett... én bejelöltem az év csalódásának részemről...
A földönkívüli intelligencia létezésére az a legnagyobb bizonyíték, hogy még egyszer sem tették a lábukat a bolygónkra.
766 levél
Válasz 11.02.21. 18:42
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Már készül az új Medal of Honor (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.