Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Death Rally - újászületett a 15 éves játék

Megérkezett az App Store-ba a Death Rally.

2011.04.03. 18:29 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Újonghatnak a kicsit idősebb, iPhone és iPad tulajdonosok, ugyanis a régóta esedékes felélesztése a régi jó Death Rallynak most megérkezett az App Store-ba. A ’96-os játékkal régen rengeteget játszottunk, így kicsit fáj az ember szíve, hogy PC-re nem érkezik meg ez a felújított változat, de az megnyugtató, hogy nem merült feledésbe ez a remek kis játék.
Izzítsátok tehát a rakétavetőket, meg a géppuskákat, kedves Almáscucc tulajdonosok, ugyanis a Mountain Sheep és a Cornfox Bros. közreműködésével ismét a Remedy dobja piacra az immáron teljes 3D-ben pompázó Death Rally-t.
Az iOS verziója a játéknak még mindig a fegyverekről, azok megszerzéséről és az autók ezzel való feltuningolásáról szól, így remekül illeszkedik a már 15 éves (azt a mindenit!) címhez. Ezt még azzal is tetézik a készítők, hogy ismert karakterekkel turbózzák fel a játszható „arcok” listáját. Ilyen például Duke Nukem, vagy Barry Wheeler az Alan Wake-ből. Természetesen letölthető bővítésektől sem riadnak vissza a fejlesztők, így rövid időn belül lehet készülni az új pályákra, karakterekre, autókra és fegyverekre egyaránt.
A játék mindössze 5 dollárba kerül (kb. 1000 forint) és játszható iPad 2, iPad, iPhone és iPod Touch készülékeken egyaránt. ■

Death Rally (iPhone)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Death Rally (iPhone)

hozzászólások (10)

Netsu
Netsu 2011.04.03. 21:37
Érdekes, hogy pont PC-re nem készült el... Mondjuk Remedy.. Alan Wake után mit is vártam?...
Gobiakos
Gobiakos 2011.04.03. 22:40
Pedig ennek jönnie KELL PC-re, mert különben nagyon morcos leszek... Eszméleltlen jól néz ki így szrídíben; a régit meg természetesen 123434624562-szer végigszátszottam, úgyhogy óriás kedvenc! :love:
Aryx
Aryx 2011.04.04. 22:24
A véleményem változatlan... ez derossz. :))
Amúgy még mindig nem értem, jó, a multi miatt jogos a nyavalygás, de ha egyszer nem éri meg nekik egy pc-átirat, kár durcáskodni. Én sem tenném a helyükben, az alap Death Rally-ból sem gazdagodott meg különösebben senki ("mindössze" kult lett a későbbiekben), már akkor is haldokoltak a felülnézetis cuccok pc-n, a mostani cod-os/nfs-es világban esélye nem lenne egy ilyennek. Asszem. Ja.
rootshaper
rootshaper 2011.04.05. 07:39
benne van a lényeg a mondókádban:
"az alap Death Rally-ból sem gazdagodott meg különösebben senki ("mindössze" kult lett a későbbiekben)"
"a mostani cod-os/nfs-es világban esélye nem lenne egy ilyennek"

ez a két mondat úgy üti egymást mint a papírt az olló. mivel kult lett, így lenne rá kereslet, lenne közönsége és a codok meg enefesek világában pont ettől a kettőtől van már herótja az embernek, jó lenne egyrészt kis nosztalgia, másrészt meg valami egész más mint a mostanában megszokott csőbenfutás -> cutscene -> csőbenfutás, vagy az örökké önmagát ismétlő (bár hozzáteszem, szerintem jólcsináló) NFS széria.
Aryx
Aryx 2011.04.05. 22:23
Áú bazmeg, húzzatok már a fenébe.
Nézzük, miből élünk, aztán döntsetek, ti melyiket választanátok:
- tizenpár év után ingyenessé teszitek a death rally-mákot, ami jó megoldás piacfelmérésnek, hogy érdemes-e egyáltalán foglalkozni ilyen project-tel, + előreklámnak is dicséretes;
- a válasz igen, de nem lenne rá túl nagy kereslet (elég csak a dome-fórumra nézni villámpiacfelmérés gyanánt: van kb. 4 érdeklődő a ~4000 aktív felhasználó között, ebből ragaszkodnak 2-en a pc-s átirathoz, amiből min. az egyik alany hajlandó lenne becsületesen fizetni is érte. 2 másik pedig talán egy ipad-be/iphone-ba (franc tudja most perpill, melyik) fektetne bele, pontosabban hajlamos lenne rá;
- ezek után bolondok lennének nem szuperexkluzív liszensz bizbaszt kötni az almásokkal egy death mák only ipad/iphone-biznisz kedvéért, amiből nem kicsit jövedelmezőbben jön ki mind2 cég. PC-s megjelenéssel csak minuszt kapnának azok az indexek, nem is kicsit.

Ez a képlet miért nem oké? Hülyét kapok a bajaitoktól, ostoba szegény, elkóborolt lelkek.
Bocsi a stílusért, senkit nem szerettem volna megbántani, rs-nek még kutyája is van, meg minden lófasz, de azért neki (hja, neked) még csak annyit üzennék, hogy ha már félmondatokat idézel, plz legközelebb ne úgy vagdosd össze őket, hogy a szöveg totális ellentéte jöjjön ki végeredményként (talán pont a 2 félmondat közti lényeget hagytad le, már bocs).
Jahm, és hiszitek vagy sem, nagyon sok (túl sok) van az olyan kult-ból, ami nem lenne kifizetődő. A magam részéről pl. nagyon szívesen látnék remake-et Battle Isle-ból vagy BlackThorne-ból, és tudom is még, mi mindenből, de ha nem, nem. Az élet megy tovább. :)
ajánlott olvasnivaló