Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crysis 2 editor idén nyáron

A Crytek komoly támogatást szeretne nyújtani a modder közösségnek.

2011.04.24. 11:26 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Cevat Yerli nyílt levélben tudatta, hogy idén nyáron kiadják a Crysis 2-höz készült editort, mely minden olyan funkcióval rendelkezik majd, amivel a kreatív játékos közösség saját pályákat, tárgyakat és hasonlókat készíthet.
A Crytek itt nem áll meg, feltett szándéka a csapatnak, hogy komoly támogatást nyújtson a modder játékos társadalomnak. Így nyár végén, valamikor augusztusban ingyenesen elérhetővé teszik a CryENGINE 3 SDK-t. Ebben minden olyan elem megtalálható lesz, ami egy komplett, önálló játék elkészítéséhez szükséges egészen az alapoktól. Az SDK mellé készül egy részletes dokumentáció is, valamint a megjelenéssel egy időben elindul a crymod.com oldal is, ahol a játékosok megoszthatják egymással saját alkotásaikat, tapasztalataikat és maguktól a fejlesztőktől is kérhetnek tanácsot.
A Crytek sok tekintetben az EPIC nyomdokain kíván haladni, és támogatni szeretné a kisebb fejlesztő csapatokat játékaik elkészítésében és kiadásában. Egy olcsó digitális terjesztési licenszmodelt kínálnak azokhoz a játékokhoz, melyek az SDK segítségével készültek, de erről Cevat Yerli nem árult el többet. ■

Crysis 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Crysis 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló