Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Super Meat Boy - bétás pályaszerkesztő

A Steam rendszerében már elérhető.

2011.05.05. 11:18 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Végre megérkezett a már sok ideje várt pályaszerkesztő - igaz csak béta verzióban - a messze földön híres Super Meat Boy-hoz. Ahhoz, hogy elérjétek, nem kell mást tennetek, csak letölteni a frissítést és a pályaszerkesztő rövidesen meg is jelenik a Steam fiókotok Tools részlegénél. Természetesen nem lenne sok értelme, ha csak magatoknak tervezhetnétek pályákat, így a Team Meat készít hozzá egy online felületet is, a Super Meat World-öt, ahol megoszthatjátok agyszüleményeiteket a többi játékossal. Ezt egyelőre még nem lehet elérni, de április elejére ígérik. Így készíthettek teljes epizódokat is, vagy csak egy-egy különálló pályát, a lehetőségek majdnem határtalanok.
Sajnos a szerkesztőhöz - még - nincs tutorial, de a Team Meat mindenkit arra buzdít, hogy látogasson el a fórumokra és ott ossza meg tapasztalatait és tippjeit a szerkesztővel kapcsolatban.
Szerencsére beépítettek egy olyan rendszert, ami a szadista pályaszerkesztőket távol tartja az online publikálástól. Feltéve, ha a játékos képességei nem elég jók ahhoz, amit alkotott. A megosztás egyik fő feltétele az, hogy a pálya szerkesztője kénytelen végigvinni saját agyszüleményét. Amíg ez nem sikerül, addig a pálya csak saját rendelkezésére áll. Beállíthatjátok azt is, hogy melyik karakterek legyenek elérhetőek a pályán, akkor is, ha még nem unlockoltátok őket.
A fejlesztők továbbá felhívják a figyelmeteket arra is, hogy a szerkesztő még béta fázisban van, így belefuthattok problémákba, amikről szeretnének tudni. Ezeket is megoszthatjátok velük a fórumokon, hogy mielőbb ki lehessen őket javítani.
A szerkesztő MAC felhasználók számára is elérhető lesz, de még fejlesztés alatt áll, azonban XBLA-ra egészen biztos, hogy nem fog megérkezni. ■

Super Meat Boy
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Super Meat Boy

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló