Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dwarfs!? bejelentés és demo

A megjelenés alkalmából egy trailer és egy demo is érkezett.

2011.05.05. 17:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ritka eset, hogy egyszerre jelenik meg egy játékból annak teljes változata, ingyenesen kipróbálható demója és a launch trailer. Most ez történt a Tripwire Interactive és a Power of Two közös játéka, a Dwarfs!? esetében.
A mai naptól Steamen keresztül elérhető játék érdekes koncepcióval rendelkezik. A játékos feladata, hogy felülnézetből irányítsa törpjeit, akik felfedezik számára a bányát, aranyat bányásznak és harcolnak értünk, ugyanakkor, ha nem figyelünk rájuk hajlamosak öngyilkos akcióikkal másokat is magukkal rántani a halálba.
A fejlesztők rengeteg fokozatosan nehezedő pályát és számos érdekes játékmódot ígérnek. Az egyfajta várvédős játékoktól elsősorban az különbözteti meg, hogy itt nem adottak az útvonalak, hanem a törpök vájják ki azokat, miközben arany után kutatnak. Ha valamelyik törp véletlenül felzavarja a Spider Queent, már özönlik is ránk az ellen. Többek közt lesz Sandbox mód is, ahol teljesen szabad kezet kapunk, egy Endless mód, ahol a végtelenségig folytathatjuk a bányászást, valamint egy Challenge mód, ahol különböző feladatokat kell majd megoldanunk.
A játék kedvcsináló videóját és próbaverzióját ezen a Steam oldalon érhetitek el. ■

előző
következő
Dwarfs!? bejelentés és demo
Dwarfs!? bejelentés és demoDwarfs!? bejelentés és demoDwarfs!? bejelentés és demoDwarfs!? bejelentés és demoDwarfs!? bejelentés és demoDwarfs!? bejelentés és demoDwarfs!? bejelentés és demoDwarfs!? bejelentés és demoDwarfs!? bejelentés és demoDwarfs!? bejelentés és demo
Dwarfs!?
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dwarfs!?

hozzászólások (1)

Zomil
Zomil 2011.05.07. 12:07
Én maradok a dwarf fortress-nél :)
ajánlott olvasnivaló