Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Zene

Megjelent Hugh Laurie zenei albuma, a Let Them Talk

A népszerű színész a New Orleans-i bluest ünnepli lemezén.

2011.05.10. 16:38 | szerző: Dino | kategória: Zene

A New Orleans-i blues népszerű és kevésbé ismert klasszikusai csendülnek fel Hugh Laurie első zenei albumán, a most boltokba került Let Them Talkon. A Joe Henry produceri felügyeletével készült lemezt Los Angelesben és New Orleansban rögzítették, Laurie pedig énekel és zongorán is játszik rajta, olyan zenészek közreműködése mellett, mint Greg Allmann, Solomon Burke, Robert Plant, KD Lang, T-Bone Burnett, Alison Krauss vagy John Legend. Egy-egy duett erejéig szerepet kap Irma Thomas, a New Orleans-i soulkirálynő, valamint Sir Tom Jones is. A fúvósok hangszereléséért Allen Toussaint felelt.
"Képzeletemben New Orleans egyenlő a zenével, a romantikával, az örömmel és a kétségbeeséssel; a ritmusai beették magukat a bőröm alá - hiába vagyok angol -, és néha boldoggá, néha szomorúvá tesznek" - mondja Laurie. "Imádom ezt a zenét, és szeretném, ha Ti is szeretnétek. Ha csak ezredannyi örömötök lesz benne, mint nekem, már érdemes volt felvenni ezt az albumot."
Az album egyik száma, a You Don't Know My Mind tekinthető meg az alábbi videón egy tévéműsorbeli fellépésről, illetve némi betekintést is kapunk a stúdióba a második felvételen. ■hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló