Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Warhammer 40k: Space Marine - collectors edition és extrák

Sok új infóval szolgált ma a THQ, a Relic új játékáról..

2011.05.25. 18:51 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Még a nyarat végig kell izzadnunk, hogy aztán végül belevethessük magunkat a Warhammer 40k világába, mint Space Marine, de addig is a THQ csepegtet - a fenét, ömleszt - infókat a rajongóknak.
Ma bemutatták a készülő játék gyűjtői kiadásának tartalmát, melyet megfejeltek még egy fejlesztői videónaplóval is, amiben a véres küzdelmeket mutatják be.
A gyűjtői kiadás tartalmazni fog többek közt egy fém pecsétet - Purity Seal -, egy kemény borítós koncepciórajz könyvet, a játék teljes soundtrackjét, egy 25 kártyából áló információs csomagot a játékban feltűnő karakterekről és egységekről - és természetesen magát a játékot is -, amit egy különleges dobozba csomagolnak majd össze. Ezt a kiadást kizárólag a THQ hivatalos online boltjában lehet majd megvásárolni, ahol a konzolos verzióért 100 dollárt, a PC-s verzióért pedig 80 dollárt kell majd kikotornunk poros pénztárcánk mélyéről.
Ha idő előtt meg akarsz szabadulni a pénzed egy részétől, akkor érdemes a játékot előrendelni, mert multiplayer extrákhoz juthatsz vele - például fegyver és páncélzat skinekhez. Ha az előrendelést a Steamen ejted meg, akkor Blood Raven páncélzatot kapsz majd egy Darksiders példány kíséretében, ha pedig a THQ boltjából rendeled, akkor egy exkluzív Power Sword üti a markodat. Egyébként a "többi online terjesztő" is Darksiderst ad majd a játékot előrendelőknek.
Mindezekre pedig szeptember 6-ig kell várnunk, akkor ugyanis eljönnek a Space Marine-ek PC-re, 360-ra és PS3-ra egyaránt. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Warhammer 40,000: Space Marine
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Warhammer 40,000: Space Marine

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló