Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

VOLTfolió Kulturális Médiadíj - még 5 napig tart a szavazás

Idén is kiosztják a VOLTfolió díjakat.

2011.06.15. 18:05 | szerző: Dino | kategória: Szabadidő

Négy év szünet után idén ismét kiosztják a 2001-ben a VOLT Fesztivál főszervezői - Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert - által alapított VOLTfolió Kulturális Médiadíjakat. A díjátadó gála ráadásul visszatér eredeti helyszínére: az első három évben Sopronban, majd két alkalommal Budapesten tartották, idén pedig ismét Sopron ad otthont a műsornak. Július 1-jén a Soproni Petőfi Színház ad otthont a díjátadó ceremóniának, melyet két nappal később, július 3-án a Magyar Televízió felvételről közvetít.
A nyolc médiakategória mellett különdíjak is szerepelnek a listán. Szavazni lehet a legjobb budapesti és vidéki klubokra, különdíjat kap egy rádiós zenei szerkesztő és életműdíjat ad át az MTI. A szavazás két fordulóból áll: május közepén zárult a szakmai rész, melynek során a kuratórium választott ki 500 hazai "szakmabelit", akiket szavazásra kértek fel. A részükről legtöbb szavazatot kapó jelöltek kerültek a második fordulóba - kategóriánként 5-6 jelölt -, ahol a közönség szavazatait várják a szervezők a voltfolio.hu oldalon, egészen június 20-áig.
Egy "hivatalos dal" is készült a VOLTfolió Kulturális Médiadíjhoz kapcsolódóan: az LGT Szól a Rádió című dalát dolgozták fel a hiphop hazai képviselői: az Animal Cannibals, a Hősök, a Punnany Massif és Fluor Tomi. A számot alább meg is hallgathatod. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló