Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Darksiders II - a harc menete

Rendezői kommentárral érkezett egy videó a Halálról harc közben.

2011.06.16. 16:07 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Ha valami nagyon felkeltette a figyelmemet az E3 körül, az a Darksiders második része, ahol egy új karaktert személyesítünk majd meg, név szerint ő lesz Death, a halál. Már az első résznek is az egyik legjobban eltalált része a harc volt, de úgy fest, hogy a fejlesztők ezt még egy szinttel magasabbra kívánnak emelni. Az új epizód csatái sokkal agilisebbek lesznek - és ezt bele integrálják Death jellemébe is.
Az angolul kevésbé tudók részére a lényeget kiemelve nagyjából annyiról van szó a videóban, hogy Death, elődjéhez képest sokkal mozgékonyabb, ugyanis nem visel annyi páncélt, mint War, ez pedig azt eredményezi, hogy a mozgása sokkal folyékonyabb lesz, a kombókat sokkal meglepőbb módon lehet majd összekapcsolni és kivitelezni. Helyet kap még a játékban egy loot rendszer is, fegyverekkel és egyéb tárgyakkal, melyeknek természetesen lesznek statjaik is. Ezzel együtt RPG elemeket is beépítenek majd. Lesznek elsődlegest statjai a karakternek, mint az "alap" RPG játékokban, melyeket különböző eszközökkel növelni is tudunk, a szintlépésen kívül. Lesznek skil fák is, amik közt az elosztott pontok mennyisége befolyásolja Death végleges kinézetét - erre láthatunk is 3 gyönyörű koncepció rajzot.
De beszéljen inkább helyettem Marvin Donald, a Darksiders II-t fejlesztő Vigil Games embere. A játékot pedig várjuk, nagyon, majd 2012-ben valamikor. ■

Darksiders II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Darksiders II

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló