For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Operation Flashpoint: Red River DLC - már megvásárolható

A Valley of Death DLC már elérhető minden platformon.

2011.07.02. 14:10 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Codemasters népszerű katonai szimulátorához a napokban már minden platformra elérhetővé vált a Valley of Death DLC, mely megjelenését egy videóval is megdobta a cég.
A csomag tartalma pedig a következő: nyolc darab, egyjátékos módban és négy fős többjátékos módban is játszható Fireteam Engagement küldetés, két új Combat Sweep küldetés, két új CSAR küldetés, két új Last Stand küldetés és végül pedig két új Rolling Thunder küldetés; természetesen eddig ismeretlen, új helyekre is kalauzolnak ezek az újdonságok. Ezek közül az egyik legimpozánsabb a régi szovjet gyártelep, ahol a játékosok raktárak és ipari létesítmények között küzdhetnek. Természetesen a lentebb látható videó mindezt képi anyaggal is alátámasztja, így aki nem bír magával, az gyorsan ellenőrizze állításomat, azoknak pedig, akik az árakra is kíváncsiak, a következő bekezdés elolvasását még ajánlom, a videó előtt.
Tehát a DLC már minden platformon elérhető, ami annyit tesz, hogy 360-ra az Xbox Marketplace-n keresztül 560 MS pontot kell kipengetni, ha le akarjuk tölteni a tartalmat, PC-re ugyan ez az ár, azonban ott a Windows Live Marketplace a vásárlásra alkalmas metódus; végül pedig Play Station Networkön keresztül 6 euróért tudjuk megszerezni az impozáns csomagot. Most pedig lássuk azt a beígért videót! ■

Operation Flashpoint: Red River
A legutóbbi Operation Flashpoint: Red River cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.