Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Operation Flashpoint: Red River DLC - már megvásárolható

A Valley of Death DLC már elérhető minden platformon.

2011.07.02. 14:10 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Codemasters népszerű katonai szimulátorához a napokban már minden platformra elérhetővé vált a Valley of Death DLC, mely megjelenését egy videóval is megdobta a cég.
A csomag tartalma pedig a következő: nyolc darab, egyjátékos módban és négy fős többjátékos módban is játszható Fireteam Engagement küldetés, két új Combat Sweep küldetés, két új CSAR küldetés, két új Last Stand küldetés és végül pedig két új Rolling Thunder küldetés; természetesen eddig ismeretlen, új helyekre is kalauzolnak ezek az újdonságok. Ezek közül az egyik legimpozánsabb a régi szovjet gyártelep, ahol a játékosok raktárak és ipari létesítmények között küzdhetnek. Természetesen a lentebb látható videó mindezt képi anyaggal is alátámasztja, így aki nem bír magával, az gyorsan ellenőrizze állításomat, azoknak pedig, akik az árakra is kíváncsiak, a következő bekezdés elolvasását még ajánlom, a videó előtt.
Tehát a DLC már minden platformon elérhető, ami annyit tesz, hogy 360-ra az Xbox Marketplace-n keresztül 560 MS pontot kell kipengetni, ha le akarjuk tölteni a tartalmat, PC-re ugyan ez az ár, azonban ott a Windows Live Marketplace a vásárlásra alkalmas metódus; végül pedig Play Station Networkön keresztül 6 euróért tudjuk megszerezni az impozáns csomagot. Most pedig lássuk azt a beígért videót! ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Operation Flashpoint: Red River
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Operation Flashpoint: Red River

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló